Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι σε φαση να αγορασω κινητο και ημουν 90% σιγουρος για το galaxy s8 και μιλαμε με ενα φιλο μ και μ λεει δεν αξιζει μετα απο 1 χρονο θα σ κολλαει και παρε iphone ειναι το καλυτερο (εχει iphone 7)  κλπ κλπ αλλα δεν ξερω τι να κανω το οτι θα κολλαει το πιστευω με την samsung  μετα σκεφτηκα το oneplus 5 αλλα προτιμω το Oneplus 5t οταν βγει.Τωρα τι να σας πω με εχει βαλει σε μεγαλο διλλημα εσεις τι λετε;;

Δημοσ.

Εδω δεν κολλαει το G2 μου του 13...θα κολλαει το τερας ?μην ακουω χαζα...επειδη κολλαε το SAmsung j3 των 150 ευρο δεν κολλανε ολα.Με σωστη χρηση κτλπ το κινητο παει ανετα 3 χρονακια απροβληματιστα

• Like 5
Δημοσ.

Μην ακούω χαζομάρες. Επειδή κάποιος είχε κάποιο φτηνό μοντέλο και το bloatαρε με χαζομάρες δεν πάει να πει ότι θα κολλάει η ναυαρχίδα. Σε αυτά τα λεφτά είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, κορυφαία οθόνη OLED, 5,8" στο σασί του iPhone, Μηδαμινά περιθώρια, 3,5mm Jack, καλή κάμερα, Android 7 με το όμορφο UI που φέρει η συσκευή, multitasking και πολλά άλλα καλούδια όπως quick charge, ασύρματη φόρτιση, Dex Dock, Daydream ή Gear VR και βάλε. Φίλε μου πάρε το Galaxy S8 δίχως δεύτερη σκέψη. 

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον η Samsung έχει κόψει τις παλιές μα... γκουχ-γκουχ και έχει κόψει το bloatware. Δεν έχει καμία σχέση ένα παλιό samsung με το S8. Πριν 3 μήνες άλλαξα το OnePlus 3T με το S8+ και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. 

Όπως και να'χει, αν ασχοληθείς λίγο, θα δεις οτι οι κάτοχοι iPhone 6 παραπονιούνται λόγω του τελευταίου update, το οποίο (εσκεμμένα) "γονάτισε" τα κινητά τους. Αντιλαμβάνεσαι οτι έρχεται και η σειρά του 7.

Τέλος, θα σου πω οτι ένα αυστηρά κλειστό λειτουργικό σαν το ios, προσφέρει πολύ λιγότερα στο χρήστη απ'ότι το android. Ασφαλή και τα δύο παρ'όλα αυτά. Κι εδώ εκφέρω γνώμη σαν παλιός χρήστης του ios.

Η τελική απόφαση δική σου  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας ειμαι σε φαση να αγορασω κινητο και ημουν 90% σιγουρος για το galaxy s8 και μιλαμε με ενα φιλο μ και μ λεει δεν αξιζει μετα απο 1 χρονο θα σ κολλαει και παρε iphone ειναι το καλυτερο (εχει iphone 7)  κλπ κλπ αλλα δεν ξερω τι να κανω το οτι θα κολλαει το πιστευω με την samsung  μετα σκεφτηκα το oneplus 5 αλλα προτιμω το Oneplus 5t οταν βγει.Τωρα τι να σας πω με εχει βαλει σε μεγαλο διλλημα εσεις τι λετε;;

αυτα και αλλα μου λεγαν οταν ηθελα να φυγω απο τα iphone λογο κλειστου  λειτουργικου ,μετα απο 1,5 χρονια με το s7edge ψαχνω ακομα αυτα τα περιβοητα κολληματα και τα lags ,με τιποτα δεν θα γυρνουσα ξανα σε αυτα τα βαρετα τηλεφωνα

• Like 1
Δημοσ.

iphone από εμένα

googlaρε s8 lag - dropped frames - shutters 

βέβαια αν ρίξεις τα animation speeds , κάνεις clear cache μια φορά την εβδομάδα και ρίξεις και την ανάλυση σε FHD θα ισίωσει

αν είσαι τέτοιου είδους "advanced" χρήστης προχώρα άφοβα :P

https://www.sammobile.com/2017/06/27/samsung-ui-fluidity-problem-needs-fixing

από αυτά που ακόμα διαβάζω, η Sammy έχει πολύ δρόμο ακόμα με το software της

Δες και το Pixel της Google ή το OnePlus εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα

Δημοσ.

iphone από εμένα

googlaρε s8 lag - dropped frames - shutters 

βέβαια αν ρίξεις τα animation speeds , κάνεις clear cache μια φορά την εβδομάδα και ρίξεις και την ανάλυση σε FHD θα ισίωσει

αν είσαι τέτοιου είδους "advanced" χρήστης προχώρα άφοβα :P

https://www.sammobile.com/2017/06/27/samsung-ui-fluidity-problem-needs-fixing

Λάσπη και τίποτα παραπάνω όπως πάντα. Μια χαρά κολλήματα και κακή αυτονομία έχουν τα iPhone ειδικά κάθε χρόνο που παίρνουν τις φανταστικές ενημερώσεις της Apple. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου να πάρω το S8.

Δημοσ.

Λάσπη και τίποτα παραπάνω όπως πάντα. Μια χαρά κολλήματα και κακή αυτονομία έχουν τα iPhone ειδικά κάθε χρόνο που παίρνουν τις φανταστικές ενημερώσεις της Apple. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο μου να πάρω το S8.

Το sammobile τα λέει όχι εγώ και κάποια εκατοντάδες ενδεικτικά threads στο xda.

Λάσπη και αυτά.

Αν ο άνθρωπος θέλει Android - Pixel και OnePlus, απείρως καλύτερη εμπειρία χρήσης από την Sammy

άλλο ο fanboyσμος άλλο τα facts, μην μπερδεύεσαι Neg

Δημοσ.

και μια που θα γκουγκλαρης ψαξε και λιο για προβλημτα iphone 7  με τα Lightning ακουστiκα της, με αποσυνδεσεις μετα απο χρηση λειτουργια πτησης,για περιεργους ηχους οταν ζοριζεται ο επεξεργαστης και αν ολα αυτα δεν σε ενοχλουν προχωρα αφοβα στο iphone

• Like 1
Δημοσ.

και μια που θα γκουγκλαρης ψαξε και λιο για προβλημτα iphone 7  με τα Lightning ακουστiκα της, με αποσυνδεσεις μετα απο χρηση λειτουργια πτησης,για περιεργους ηχους οταν ζοριζεται ο επεξεργαστης και αν ολα αυτα δεν σε ενοχλουν προχωρα αφοβα στο iphone

ναι μουγκρίζει το εργαλείο λόγω δύναμης  :-D  (ότι μούγκριζε στα πρώτα μοντέλα η apple τα αντικατέστησε και αφορούσαν τα plus μοντέλα αν θυμάμαι καλά)

θέλεις raw power - υποστήριξη λειτουργικού για 2-3 χρόνια εύκολα, και fluidity χωρίς να σε νοιάζει το customization - πας iphone άφοβα (παραφωνία ίσως η μπαταρία που εμένα οριακά μου βγάζει μέρα)

θέλεις customization και επιλογές αλλά με τα παραπάνω προβλήματα πας Sammy

επιμένω όμως ότι οι επιλογές του Pixel και του OnePlus, αν σε ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερες από την Sammy

Δημοσ.

ναι μουγκρίζει το εργαλείο λόγω δύναμης  :-D  (ότι μούγκριζε στα πρώτα μοντέλα η apple τα αντικατέστησε και αφορούσαν τα plus μοντέλα αν θυμάμαι καλά)

θέλεις raw power - υποστήριξη λειτουργικού για 2-3 χρόνια εύκολα, και fluidity χωρίς να σε νοιάζει το customization - πας iphone άφοβα (παραφωνία ίσως η μπαταρία που εμένα οριακά μου βγάζει μέρα)

θέλεις customization και επιλογές αλλά με τα παραπάνω προβλήματα πας Sammy

επιμένω όμως ότι οι επιλογές του Pixel και του OnePlus, αν σε ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης είναι καλύτερες από την Sammy

Εδώ γελάμε, κάνε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google να δεις τα προβλήματα που προκαλεί το λειτουργικό της εταιρίας στις παλαιότερες συσκευές που υποστηρίζει η εταιρία και αποκαλείς εμένα Fanboy; Ποιανού του Android; Πόσο λίγο με ξέρεις 5 iPhone έχω αλλάξει και εδώ και χρόνια ακόμα και σήμερα iPhone χρησιμοποιώ, υπολογιστές, TV Sets, Music players όλα από την Apple τα έχω αγοράσει, οπότε μπορώ να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη σήμερα μιας και χρησιμοποιώ τα προϊόντα της εταιρίας αυτής καθημερινά.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ γελάμε, κάνε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google να δεις τα προβλήματα που προκαλεί το λειτουργικό της εταιρίας στις παλαιότερες συσκευές που υποστηρίζει η εταιρία και αποκαλείς εμένα Fanboy; Ποιανού του Android; Πόσο λίγο με ξέρεις 5 iPhone έχω αλλάξει και εδώ και χρόνια ακόμα και σήμερα iPhone χρησιμοποιώ, υπολογιστές, TV Sets, Music players όλα από την Apple τα έχω αγοράσει, οπότε μπορώ να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη σήμερα μιας και χρησιμοποιώ τα προϊόντα της εταιρίας αυτής καθημερινά.

Δεν με ενδιαφέρει να σε γνωρίσω αδερφέ .. και εγώ είχα μια ντουζίνα sammy πριν καταλήξω σε iphone

δεν θα ξεχάσω τις άπειρες ώρες ψαξίματος στο Note 4 για rom και xposed hacks, μπας και καταφέρω και το φέρω όσο πιο κοντά σε Vanilla android μπας και νοιώσει

μεγαλώσαμε πλέον και ο χρόνος είναι λιγοστός

• Like 1
Δημοσ.

Καποτε ναι ,οσοι βαλανε το ios11 στα 7αρια τραβανε τα ......,θελεις καταλογο προβληματων? google its your friend

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει να σε γνωρίσω αδερφέ .. και εγώ είχα μια ντουζίνα sammy πριν καταλήξω σε iphone

δεν θα ξεχάσω τις άπειρες ώρες ψαξίματος στο Note 4 για rom και xposed hacks, μπας και καταφέρω και το φέρω όσο πιο κοντά σε Vanilla android μπας και νοιώσει

μεγαλώσαμε πλέον και ο χρόνος είναι λιγοστός

Ναι με την ίδια λογική τα iPhone μέχρι το 6άρι και τις παλαιότερες εκδόσεις του iOS ήταν τα καλύτερα κινητά στο παρελθόν, οι εποχές έχουν αλλάξει, πιάσε τώρα ένα S8 στα χέρια σου και μετά τα λέμε. Μην μου συγκρίσεις το S4 και το Note 4 με τα σημερινά Galaxy. Όπως δεν μπορείς να συγκρίνεις το iPhone με iOS 6.1.4 με το σημερινό τσίρκο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...