georgepppo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Όπως ακριβώς λες ότι εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες έτσι και οι κονσόλες χωρίς αποκλειστικότητες θα εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. χωρίς αποκλειστικότητες θα εξαφανιστούν απο προσώπου γης απο τον ανταγωνισμό.... αλλιώς για ταινίες και τέτοια φτιάχνεις ένα pc με apu στα 250€ η για παιχνίδια ένα Pc στα 500€ με i3 quad core και 1050 gtx με 8gb ram και παίζεις , η κονσόλα χωρίς τα exlusives είναι πάτος του πάτου και τσακίδια. 1
fragma Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βοηθεια λίγο γιατι έχω μπερδευτεί. Περίμενα εδώ και καιρό να τσιμπήσω το One Χ για να παίζω παιχνίδια στην 4K τηλεόρασή με τα πιτσιρίκια (PES, battlefield, CS κλπ) αλλά βλέποντας τα σχόλια κάποιων σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να φτιάξω PC... Απλά το θέλω στο σαλόνι και για τίποτε άλλο εκτός από gaming και η κονσόλα φαίνεται καταλληλότερη (για σοβαρές δουλειές έχω άλλο υπολογιστή στο γραφείο). Τι προτείνετε;
georgepppo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βοηθεια λίγο γιατι έχω μπερδευτεί. Περίμενα εδώ και καιρό να τσιμπήσω το One Χ για να παίζω παιχνίδια στην 4K τηλεόρασή με τα πιτσιρίκια (PES, battlefield, CS κλπ) αλλά βλέποντας τα σχόλια κάποιων σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να φτιάξω PC... Απλά το θέλω στο σαλόνι και για τίποτε άλλο εκτός από gaming και η κονσόλα φαίνεται καταλληλότερη (για σοβαρές δουλειές έχω άλλο υπολογιστή στο γραφείο). Τι προτείνετε; 4K και pc πας 800-1000 ευρώ για να είσαι κομπλέ, ναι μεν φτηνά παιχνίδια η και τσάμπα κατεβασμένα αλλά πολύ αργή απόσβεση, τώρα για 1080p με ένα συστηματάκι 500 ευρώ είσαι καλυμμένος. 4Κ σε 60fps δεν θα δεις native της προκοπής βέβαια απο κονσόλα και η τηλεόραση αν είναι απο τις φτηνές 4K δεν θα αξιοποιήσουν ποτέ το 4k σωστά. αυτές οι 4k είναι σαν τους FX δηλαδή αποδίδουν σαν 1080p και χειρότερα όσο αφορά τα χρώματα μιας καλής 1080p και ποιότητας. αν θες να μείνεις σε 1080p που καλό είναι δεν είναι κακή η ποιότητα του, με 500 ευρώ pc η κονσόλα 300 ευρώ ξεμπέρδεψες αν θες 4K πας για ξήλωμα σε PC ενώ με την κονσόλα θα δώσεις κάτι παραπάνω απο 300 στην αρχή αλλά δεν θα πας ψηλά στο χιλιάρικο. πάντως γενικα το 4K απο οικονομία ψιλο μούφα γιατί με την κονσόλα δεν θα δεις της προκοπής και με PC και την καλύτερη κάρτα να βάλεις max 5 χρόνια να βγάλει σε 4K.
fragma Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 4K και pc πας 800-1000 ευρώ για να είσαι κομπλέ, ναι μεν φτηνά παιχνίδια η και τσάμπα κατεβασμένα αλλά πολύ αργή απόσβεση, τώρα για 1080p με ένα συστηματάκι 500 ευρώ είσαι καλυμμένος. 4Κ σε 60fps δεν θα δεις native της προκοπής βέβαια απο κονσόλα και η τηλεόραση αν είναι απο τις φτηνές 4K δεν θα αξιοποιήσουν ποτέ το 4k σωστά. αυτές οι 4k είναι σαν τους FX δηλαδή αποδίδουν σαν 1080p και χειρότερα όσο αφορά τα χρώματα μιας καλής 1080p και ποιότητας. αν θες να μείνεις σε 1080p που καλό είναι δεν είναι κακή η ποιότητα του, με 500 ευρώ pc η κονσόλα 300 ευρώ ξεμπέρδεψες αν θες 4K πας για ξήλωμα σε PC ενώ με την κονσόλα θα δώσεις κάτι παραπάνω απο 300 στην αρχή αλλά δεν θα πας ψηλά στο χιλιάρικο. πάντως γενικα το 4K απο οικονομία ψιλο μούφα γιατί με την κονσόλα δεν θα δεις της προκοπής και με PC και την καλύτερη κάρτα να βάλεις max 5 χρόνια να βγάλει σε 4K. Δεν πολυκατάλαβα αυτό που λές για την ποιότητα. Μια Sony 55αρα έχω (KD55XE9005) έχω. Δηλαδή ας πούμε το PES που παίζουμε κυρίως εδώ σπίτι (σε PS4 και 1080p) θα έχει κολλήματα και θα σέρνεται σε 4Κ με το OneX; Αν υπάρχει τέτοιο θέμα τότε καλύτερα να μείνω με το PS4 γιατί δεν πολυαξίζει να δώσω ένα χιλιάρικο και να έχω ένα μεγάλο κουτί PC στο σαλόνι (θα με κράξει η γυναίκα).
billydonkgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βοηθεια λίγο γιατι έχω μπερδευτεί. Περίμενα εδώ και καιρό να τσιμπήσω το One Χ για να παίζω παιχνίδια στην 4K τηλεόρασή με τα πιτσιρίκια (PES, battlefield, CS κλπ) αλλά βλέποντας τα σχόλια κάποιων σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να φτιάξω PC... Απλά το θέλω στο σαλόνι και για τίποτε άλλο εκτός από gaming και η κονσόλα φαίνεται καταλληλότερη (για σοβαρές δουλειές έχω άλλο υπολογιστή στο γραφείο). Τι προτείνετε; Παίρνεις το X και ησυχάζεις. Έχεις και τα 4K παιχνίδια σου και τις 4Κ ταινίες σου και το netflix σου και ότι θες! Ειδικά επειδή την θέλεις για πιτσιρίκια και έχεις και δυνατό υπολογιστή για τις εργασίες σου, ένας 2ος δυνατός υπολογιστής είναι πλεονασμός. Κατά τη γνώμη μου πάρε το Χ. 4
georgepppo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δεν πολυκατάλαβα αυτό που λές για την ποιότητα. Μια Sony 55αρα έχω (KD55XE9005) έχω. Δηλαδή ας πούμε το PES που παίζουμε κυρίως εδώ σπίτι (σε PS4 και 1080p) θα έχει κολλήματα και θα σέρνεται σε 4Κ με το OneX; Αν υπάρχει τέτοιο θέμα τότε καλύτερα να μείνω με το PS4 γιατί δεν πολυαξίζει να δώσω ένα χιλιάρικο και να έχω ένα μεγάλο κουτί PC στο σαλόνι (θα με κράξει η γυναίκα). η τηλεόραση σου ειναι πολύ καλή, αναφερόμουν στις τηλεοράσεις των 400 ευρώ πιο πάνω ότι είναι μούφα 4k. δεν είναι ότι θα έχει κολλήματα είναι ότι οι κονσόλες απο όσο ξέρω δεν έχουν native 4K αλλά upscaled μια κατώτερη και παίζουν λίγο καλύτερα απο 1080p,επίσης το frame rate (πόσο ομαλά πάει ) δεν είναι και εγγυημένο πάντα,ανάλογα το παιχνίδι. μείνε με το PS4 αν το έχεις ήδη μην πας σε 4K edition, όσο για το μέγεθος του κουτιού υπάρχουν και τα μικρά για να μην κράζει η γυναίκα , τώρα άμα κράζει για το χιλιάρικο μην κάνεις τίποτα. Αν και όπως σου είπα το 4K δεν πολύ αξίζει για gaming,μόνο για ταινίες γιατί μετά πας ψηλά σε τιμή PC η να κάθεσαι να αλλάζεις κονσόλα. η το αφήνεις για την επόμενη γενιά κονσόλας η να περάσουν τα χρόνια να γίνει πιο προσιτό στα PC. btw όσο δούλευα σε ένα μαγαζί με λάμπες όλοι οι πελάτες που τους πρότεινα κάτι λέγανε θα ρωτήσω την γυναίκα μου η θα περάσω με αυτήν να τα δούμε
zoiskarl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βοηθεια λίγο γιατι έχω μπερδευτεί. Περίμενα εδώ και καιρό να τσιμπήσω το One Χ για να παίζω παιχνίδια στην 4K τηλεόρασή με τα πιτσιρίκια (PES, battlefield, CS κλπ) αλλά βλέποντας τα σχόλια κάποιων σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερο να φτιάξω PC... Απλά το θέλω στο σαλόνι και για τίποτε άλλο εκτός από gaming και η κονσόλα φαίνεται καταλληλότερη (για σοβαρές δουλειές έχω άλλο υπολογιστή στο γραφείο). Τι προτείνετε; Αρχικά καλημέρα.Μην ακούς γενικά ότι λένε ότι η κονσόλα δεν υποστηρίζει native 4k.Έχει αρκετά παιχνίδια που είναι σε native και άλλα με checkerboard.Η ms έχει αφήσει τους developers να επιλέξουν.Η κονσόλα είναι ικανή πάντως να παίξει.Το καλό είναι ότι στο rise of the tomb raider πχ σου έχει επιλογές όπως 4κ native ή upscaled με ωραιότερα γραφικά.Και επιλέγεις εσύ. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις καμιά βδομάδα μιας και μόλις βγήκε να δεις και κάποιες κριτικές και να αποφασίσεις ο ίδιος.Δες και αυτό το βίντεο από digital foundry https://www.youtube.com/watch?v=ZJmWsgFl6kA Επίσης αν τελικά επιλέξεις το one x θα μπορείς να παίξεις και μερικά παλαίοτερα games από το xbox και xbox 360.Το digital foundry σίγουρα θα έχει και άλλα βίντεο για την κονσόλα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Δική μου προσωπική άποψη,πάρε κανένα sega,nes,ps2 μεταχειρισμένο να παίξουν τα παιδιά και εσύ κάποιους από τους κλασικούς τίτλους των κονσολών αυτών και στα Χριστούγεννα που σίγουρα θα έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη για την κονσόλα αποφασίζεις για την αγορά της ή όχι και έχεις και έτοιμο δώρο είτε είναι high end pc είτε το one x.
ELMastas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνώ με αυτά που είπαν τα παιδιά πιο πάνω,ιδιαίτερα billydonkgr,zoiskarl,αν θές να παίζεις και να βλέπεις 4Κ περιεχόμενο,εφόσον έχεις καλή τηλεόραση,πας στο Χbox Χ,γιατί για PC όπως αναφέρθηκε,θα θέλεις κάνα Χιλιάρικο και δεν θα είναι βέβαια και τόσο πρακτικό τα πιτσιρίκια σε plug and play όσο η κονσόλα. Θα μπορείς να παίξεις και παλιότερους τίτλους του Xbox οπότε θα υπάρχουν και αρκετές επιλογές για τα παιδιά. Δεν έχω 4Κ (έχω μέτριο πρός καλό PC)αν είχα όμως την δυνατότητα και βασικά την τηλεόραση και ήθελα να βλέπω 4Κ πραματάκια θα πήγαινα και γω στο Χ 1
yokki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Παίρνεις το X και ησυχάζεις. Έχεις και τα 4K παιχνίδια σου και τις 4Κ ταινίες σου και το netflix σου και ότι θες! Ειδικά επειδή την θέλεις για πιτσιρίκια και έχεις και δυνατό υπολογιστή για τις εργασίες σου, ένας 2ος δυνατός υπολογιστής είναι πλεονασμός. Κατά τη γνώμη μου πάρε το Χ. οι κονσολες δεν εχουν κανονικο 4Κ. ειναι μουφα το checkered / upscaled 4K που κανουν.
billydonkgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου σε βλέπω ημιμαθή δυστυχώς. Το ps4 pro παρέχει σε μερικά παιχνίδια checkerboard 4K και το Xbox one S προσφέρει upscale 4K σε όλους τους τίτλους. Να αναφέρω πως το οπτικό αποτέλεσμα του ps4 pro στα παιχνίδια που έχουν δεχθεί κάποιο patch είναι ανώτερο του Xbox one S. Το καινούργιο όμως XBOX ONE X, προσφέρει εγενεις (native) 4K στα 60 fps σε αρκετούς τίτλους. Κάποιοι τιτλοι φυσικά και θα παίζουν σε checkerboard 4Κ. Είναι στην κρίση των developer να αποφασίσουν πως θα αξιοποιήσουν το hardware της εκαστωτης κονσόλας.
makoylino Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το xbox one x έχει πολλά καλά features και πιστεύω πως και η τιμή του είναι καλή. Το μόνο κακό είναι πως δεν έχει κάποιον πολύ ξεχωριστό τίτλο να παίξεις. Φυσικά έχει τα third party games τα οποία θα τα τρέχει με πολύ καλά γραφικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ωστόσο εκεί που λάμπει πάντα μια κονσόλα είναι τα exclusives και χωρίς αυτά δεν γίνεται δουλειά. Από την απέναντι μεριά είναι η Sony που έχει είδη αρκετά exclusives και έρχονται αλλά τόσα, και πολύ δυνατά παιχνίδια. Οπότε συμπέρασμα είναι ότι το xbox one x είναι κάτι σαν φτηνό PC με πολλές δυνατότητες. Μακάρι η στάση της Microsoft να αλλάξει στο μέλλον, αν και λίγο δύσκολο να προλάβει να αλλάξει την κατάσταση πλέον τι σχεση εχει το pc με μια κονσολα? το pc ειναι και παιχνιδομηχανη δεν ειναι μονο παιχνιδομηχανη. και δεν κανουν μονο τα απκλειστικα την διαφορα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα