Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι εννοείς μακάρι η σταση της Microsoft να αλλάξει στο μέλλον? Να '' κλειδώσει '' δηλαδή τίτλους πίσω από τη δική της κονσόλα και να εμποδίζει gamers από άλλες κονσόλες ή από pc να παίξουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια? Και δεν είναι ότι θα τα κλείδωνε λόγω τεχνικών λόγων ( γιατί οι δύο κονσόλες είναι σχεδόν ίδιες στην αρχιτεκτονική αλλά δεν διαφέρουν και από υπολογιστές )  αλλά μόνο λόγω χρημμάτων. Και λες και μακάρι κιόλας!? Τι να πω...

Έγω θέλω η Microsoft να προσπαθήσει να κερδίσει τον κόσμο βελτιώνοντας το δικό της προϊόν, όχι κάνοντας το προϊόν του ανταγωνισμού χειρότερο.

Όχι ας αφήσει τα παντα ελεύθερα όπως κανει τωρα, μην βγάζει κανένα exclusive . Πως αλλιώς να πουλήσει την κονσόλα της ? Γιατί να μην πάρω έναν υπολογιστή και ενα ps4 ? Θέλω μια κονσόλα που να έχει exclusives, να έχω έναν λόγο να την αγοράσω. Τι να την κάνω αν είναι απλά δυνατή κονσόλα όταν δεν έχει ούτε ενα παιχνίδι τύπου uncharted ( ενα τυχαίο όνομα ) . Υπάρχουν πολλά πολλά ονόματα απο τίτλους που υπάρχουν είδη και που έρχονται. Απο την απέναντι πλευρά δεν βλέπω κάτι . Τέλος πάντων οποίος κατάλαβε, κατάλαβε. Το ps4 πουλάει λόγο των παιχνιδιών που έχει ως αποκλειστικότητες .

Δεν έχω ούτε την μια κονσόλα ούτε την άλλη. Έχω ενα απλό λαπτοπ κτλ. Βλέπω τα πράγματα σαν τρίτος και όσο πιο ρεαλιστικά μπορώ.

• Like 2
Δημοσ.

Αδιαμφισβήτητα το Xbox One X είναι τέρας δυνατοτήτων. Δηλαδή έχει πολύ δυνατά speccs.

Ωστόσο θα συμφωνήσω και εγώ με τη σειρά μου, πως υστερεί αρκετά σε exclusive παιχνίδια. Είναι πολύ μεγάλο μείον και η Microsoft δείχνει αδρανής στο να αλλάξει αυτό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ας αφήσει τα παντα ελεύθερα όπως κανει τωρα, μην βγάζει κανένα exclusive . Πως αλλιώς να πουλήσει την κονσόλα της ? Γιατί να μην πάρω έναν υπολογιστή και ενα ps4 ? Θέλω μια κονσόλα που να έχει exclusives, να έχω έναν λόγο να την αγοράσω. Τι να την κάνω αν είναι απλά δυνατή κονσόλα όταν δεν έχει ούτε ενα παιχνίδι τύπου uncharted ( ενα τυχαίο όνομα ) . Υπάρχουν πολλά πολλά ονόματα απο τίτλους που υπάρχουν είδη και που έρχονται. Απο την απέναντι πλευρά δεν βλέπω κάτι . Τέλος πάντων οποίος κατάλαβε, κατάλαβε. Το ps4 πουλάει λόγο των παιχνιδιών που έχει ως αποκλειστικότητες .

Δεν έχω ούτε την μια κονσόλα ούτε την άλλη. Έχω ενα απλό λαπτοπ κτλ. Βλέπω τα πράγματα σαν τρίτος και όσο πιο ρεαλιστικά μπορώ.

Δηλαδή εσένα σε ενδιαφέρει η ευημερία της MS ( και της κάθε MS ), όχι να έχει ο απλός καταναλωτής, δηλαδή εγώ, εσύ και όλοι μας, περισσότερες και καλύτερες επιλογές. 

Μπράβο παιδιά, έτσι να σκέφτεσται σα καταναλωτές

• Like 2
Δημοσ.

Το γεγονός ότι η microsoft μετέφερε τα παιχνίδια της από το xbox στο pc για να παίζει περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια της και δεν τα χρεώνει διπλά όλοι το βλέπουν σαν να μην έχει exclusives.Σου λένε θα πάρω pc να παίζω τα παιχνίδια αυτά και ps4.Οπότε απορρίπτουν την κίνηση για τους καταναλωτές που έκανε η ms και κάθε εταιρία που έχει βρεθεί σε τέτοια θέση και υποστηρίζουν τον ανταγωνισμό που σε χρεώνει να παίξεις τα παλιά σου παιχνίδια.Όλες οι εταιρίες έχουν κάνει πατάτες και είναι άπληστες, αλλά είμαι της άποψης ότι κάτι καλό για τους καταναλωτές πρέπει να επιβραβέυεται από τους καταναλωτές.Απλά βλέπεται τα exclusives σαν αφορμή να δικαιολογήσετε την αγορά σας.Και καλά κάνετε.Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι κάργα εγωιστικό να υποστηρίζεις κάτι επειδή δεν μπορούν να το έχουν οι άλλοι.Σου αρέσει μια πλατφόρμα,τα παιχνίδια της και ότι άλλο προσφέρει?Υποστήριξε το.Μην βλέπεις που αλλού μπορείς να τα παίξεις.

• Like 4
Δημοσ.

Το γεγονός ότι η microsoft μετέφερε τα παιχνίδια της από το xbox στο pc για να παίζει περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια της και δεν τα χρεώνει διπλά όλοι το βλέπουν σαν να μην έχει exclusives.Σου λένε θα πάρω pc να παίζω τα παιχνίδια αυτά και ps4.Οπότε απορρίπτουν την κίνηση για τους καταναλωτές που έκανε η ms και κάθε εταιρία που έχει βρεθεί σε τέτοια θέση και υποστηρίζουν τον ανταγωνισμό που σε χρεώνει να παίξεις τα παλιά σου παιχνίδια.Όλες οι εταιρίες έχουν κάνει πατάτες και είναι άπληστες, αλλά είμαι της άποψης ότι κάτι καλό για τους καταναλωτές πρέπει να επιβραβέυεται από τους καταναλωτές.Απλά βλέπεται τα exclusives σαν αφορμή να δικαιολογήσετε την αγορά σας.Και καλά κάνετε.Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι κάργα εγωιστικό να υποστηρίζεις κάτι επειδή δεν μπορούν να το έχουν οι άλλοι.Σου αρέσει μια πλατφόρμα,τα παιχνίδια της και ότι άλλο προσφέρει?Υποστήριξε το.Μην βλέπεις που αλλού μπορείς να τα παίξεις.

Μετεφερε ολα τις αποκλειστικες στο pc για προωθησει τα windows 10 αλλα αφησε γυμνο το xbox one που ουσιαστικα απο κονσολα καταντησε ενα απλο windows10box(παραφραζοντας το steambox).Δεν το λες και την καλυτερη κινηση για να κρατησεις το κοσμο.

Το xbox one x έχει πολλά καλά features και πιστεύω πως και η τιμή του είναι καλή. Το μόνο κακό είναι πως δεν έχει κάποιον πολύ ξεχωριστό τίτλο να παίξεις. Φυσικά έχει τα third party games τα οποία θα τα τρέχει με πολύ καλά γραφικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο εκεί που λάμπει πάντα μια κονσόλα είναι τα exclusives και χωρίς αυτά δεν γίνεται δουλειά. Από την απέναντι μεριά είναι η Sony που έχει είδη αρκετά exclusives και έρχονται αλλά τόσα, και πολύ δυνατά παιχνίδια.

Οπότε συμπέρασμα είναι ότι το xbox one x είναι κάτι σαν φτηνό PC με πολλές δυνατότητες. Μακάρι η στάση της Microsoft να αλλάξει στο μέλλον, αν και λίγο δύσκολο να προλάβει να αλλάξει την κατάσταση πλέον

Κονσολα που εχει 500 ευρω ειναι  doa.

Δημοσ.

Μετεφερε ολα τις αποκλειστικες στο pc για προωθησει τα windows 10 αλλα αφησε γυμνο το xbox one που ουσιαστικα απο κονσολα καταντησε ενα απλο windows10box(παραφραζοντας το steambox).Δεν το λες και την καλυτερη κινηση για να κρατησεις το κοσμο.

Κονσολα που εχει 500 ευρω ειναι  doa.

Μια κονσόλα δεν είναι οι αποκλειστικότητες της..Δεν ξέρω που το έχετε δει αυτό όσοι το λέτε.Το onex δεν είναι για όλους.Και δεν είναι μια απλή κονσόλα.Γενικά είμαι του pc αλλά ο οποιοσδήποτε που ξέρει από τεχνολογία και θέλει full πακέτο ψυχαγωγίας το onex είναι τέρμα vfm,όπως και το one s που και τα δύο έχουν bluray player.Οκ ναι υστερεί σε ποσότητα αποκλειστικών παιχνιδιών αλλά σου δίνει τόσα άλλα και πολλές ώρες ανά παιχνίδι.Λες ότι κονσόλα με 500 ευρώ είναι doa αλλά οι προπαραγγελίες είχαν εξαντληθεί σχεδόν παντού.Ναι έχεις δίκιο.Υπάρχουν πολλοί που θα πουν γιατί να πάρουν xbox όταν παίζουν τα παιχνίδια στο pc και έχουν δίκιο.Αλλά δεν ζητούν όλοι την ίδια εμπειρία από την κονσόλα.Κάποιοι το βλέπουν ως μεγαλύτερο player base άρα και μεγαλύτερη ζωή του multiplayer σε παιχνίδια που υποστηρίζουν cross platform play.

Στην τελική είναι 4k κονσόλα που μέσα στις 2 πρώτες βδομάδες της θα έχει 70 παιχνίδια 4κ να παίξεις.Δεν φτίαχνεις pc με 500 ευρώ που παίζει 4k και έχει 4κ blueray player.

Όλα αυτά γιατί βρίσκεται κακό να θέλουμε να παίξουμε στο form factor που θέλουμε τα παιχνίδια που θέλουμε.

• Like 5
Δημοσ.

Μια κονσόλα δεν είναι οι αποκλειστικότητες της..Δεν ξέρω που το έχετε δει αυτό όσοι το λέτε.Το onex δεν είναι για όλους.Και δεν είναι μια απλή κονσόλα.Γενικά είμαι του pc αλλά ο οποιοσδήποτε που ξέρει από τεχνολογία και θέλει full πακέτο ψυχαγωγίας το onex είναι τέρμα vfm,όπως και το one s που και τα δύο έχουν bluray player.Οκ ναι υστερεί σε ποσότητα αποκλειστικών παιχνιδιών αλλά σου δίνει τόσα άλλα και πολλές ώρες ανά παιχνίδι.Λες ότι κονσόλα με 500 ευρώ είναι doa αλλά οι προπαραγγελίες είχαν εξαντληθεί σχεδόν παντού.Ναι έχεις δίκιο.Υπάρχουν πολλοί που θα πουν γιατί να πάρουν xbox όταν παίζουν τα παιχνίδια στο pc και έχουν δίκιο.Αλλά δεν ζητούν όλοι την ίδια εμπειρία από την κονσόλα.Κάποιοι το βλέπουν ως μεγαλύτερο player base άρα και μεγαλύτερη ζωή του multiplayer σε παιχνίδια που υποστηρίζουν cross platform play.

Στην τελική είναι 4k κονσόλα που μέσα στις 2 πρώτες βδομάδες της θα έχει 70 παιχνίδια 4κ να παίξεις.Δεν φτίαχνεις pc με 500 ευρώ που παίζει 4k και έχει 4κ blueray player.

Όλα αυτά γιατί βρίσκεται κακό να θέλουμε να παίξουμε στο form factor που θέλουμε τα παιχνίδια που θέλουμε.

Μια κονσολα ειναι οι αποκλειστικοτητες της,ειναι fact οχι αποψη,αμα πρεπει να σου το αποδειξω τοτε δεν εχει νοημα να συζητησουμε παραπανω.

Το οτι το xboxonex δεν ειναι για ολους ειναι ουσιαστικα αυτο που παει λαθος με το μηχανημα.Τι παει να πει δεν ειναι για ολους?Ακομα και το οτι παιζει 4κ και αγγιζει την pc νοοτροπια δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι κονσολα,μια κονσολα χρειαζεται να αγγιζει πολυ κοσμο,οχι να ειναι gimmick που θα την παρουν οι πορωμενοι με xbox και το ελαχιστο ποσοστο της αγορας που ενδιαφερεται για το 4κ blu ray(προπαραγγελειες).

Eδω το ps4pro που ειχε απο πισω ολοκληρη την ps4 βιβλιοθηκη παιχνιδιων και αισθητα καλυτερες επιδοσεις,πατωσε με την sony να μην αναφερει καν το ποσοστο των πωλησεων,πολυ απλα γτ στο console gaming σε νοιαζει να παιζεις παιχνιδια,οχι βλεπεις μεγαλυτερες αναλυσεις.Απο εκει και περα δεν βρισκω εγω κακο να θες zoiskart να παιξεις 4κ στο xbox,απλα αναφερω γτ imo νομιζω οτι δεν θα παει καλα το μηχανημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Exclusives,πέραν της Nintendo που ακόμα καταφέρνει να στηρίζει την επιτυχία της ενδιάμεσης γενιάς Wii,(ιδιαίτερα σε Ιαπωνία)δεν είναι ο μόνος δυνατός παράγοντας όπως ήταν κάποτε, για αγορά μιας κονσόλας,ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τα τελευταία χρόνια,τα "αποκλειστικά" να είναι ενα σε μεγάλο ποσοστό remakes η συνέχειες γνωστών τίτλων.

Ανακεφαλαιώνοντας,τα αποκλειστικά παραμένουν κάτι το οποίο θα προσέξει ο μέσος καταναλωτής,όμως ΔΕΝ είναι πλέον τόσο ιδιαίτερα ώστε να είναι μόνο αυτό το σημαντικό στίς μέρες μας,τουλάχιστον ως πρός την μεγάλη πλειοψηφία της αγοράς και περισσότερο εξυπηρετεί στο να διατηρείτε το να βγαίνουν να λένε πχ : Εγώ έχω Uncharted,η εγώ Halo εγώ έχω Mario/Zelda και εσύ οχι  :-D

Πιστεύω οτι πλέον εκ των πραγμάτων εύκολα αποδυκνείεται κάτι τέτοιο,δείτε απλά ανά τους μήνες του χρόνου,τα τελευταία χρόνια ποιές είναι οι τοπ πωλήσεις παιχνιδιών,θα δείτε εύκολα πως είναι σε Συντριπτική πλειοψηφία Multi platform.γιαυτό λέω πως η νοοτροπία των αποκλειστικών για τον καθορισμό επιτυχίας η μη,μιας κονσόλας έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό.

Οκ όταν πάρω και γω μια νέα κονσόλα,θα ήθελα να δω να παίζει "και"παιχνίδια που δεν μπορείς να παίξεις σε άλλη,όμως βγαίνουν στήν μεγάλη πλειοψηφία τους,οι κορυφαίοι (η αν θέλετε οι εμπορικότεροι),τίτλοι πλέον Multiplatform (η PC και σε Χbox ...),αυτό δεν με χαλάει,εφόσον είναι ποιοτικά και δεν βγάζουν βιαστικά port και να κοιτάνε να αξιοποιούνε τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος καλύτερα.

Το Xbox X κακά τα ψέμματα,είναι όπως φαίνεται τούμπανο,αν και ακόμα είναι νωρίς αφού δεν βγήκε ακόμα επίσημα" δείχνει όμως μεγάλες δυνατότητες,ας τις αξιοποιήσουνε λοιπόν και πραγματικά δεν με νοιάζει αν μπορεί να βγάλουν τους τίτλους σε Δυνατά PC και τα παίξουν και άλλοι.

Η MS ενδιαφέρεται πολύ στό να κερδίσει τον καταναλωτή και πιστεύω πως δεν θα κάνει "βλακείες"αλλά θα δώσει σημαντικό βάρος σχετικά με τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για τήν Νέα κονσόλα.

Συμφωνώ με την άποψη του Shadows πιο πάνω,πως το αγοραστικό κοινό είναι δύσκολο θέμα στήν παρούσα φάση και όντος είναι καλό να αγγίζει μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου,αυτή είναι και η δυσκολία στην παρούσα φάση για την MS που πρέπει να ξεπεράσει.

Τέλος για την τιμή μην λέμε οτι θέλουμε,είναι πραγματικά πολύ καλή για τις δυνατότητες της,(άσχετα αν στήν Ελλάδα έχουμε θέματα με την οικονιομία και την κρίση που δεν λέει να τελειώσει...) μην λέμε ξανά τα ίδια λοιπόν για τις τιμές και για το πόσο κοστίζουν κινητά και tablets κλπ Η ίδια η MS όπως όπως ακούω,δεν βγάζει κέρδος με αυτήν την τιμή,όμως το κέρδος της θα έρθει απο αλλού,εφόσον έχει επιτυχία η κονσόλα που πιστεύω πως θα έχει,αφού ήδη απο τις προπαραγγελίες έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 4
Δημοσ.

το περιμενω πως και πως ,  Σε συνδυασμο με μια 4k δηλαδη θα παιζει τεντα ας πουμε? Φιλος εχει το ps4 + 55 4k tv και δεν βλεπω τρομερη διαφορα... Ελπιζω με το Xbox να δουμε ασπρη μερα  και να ευχαριστηθουμε πολλους τιτλους.

απο 300€ hardware τι περιμένεις ακριβώς ? η δώσε παραπάνω για το ps4 pro η πάρε τούμπανο pc, και όσο για το 4k με τις τηλεοράσεις 55" των 400€ μην περιμένεις και καλύτερα αποτέλέσματα απο μια καλή 1080p, αν θες 4k της προκοπής σε τηλεόραση 1000+ ευρώ σε αυτές τις ίντσες.

αλλιώς όπως λες δεν θα δεις και τρομερή διαφορά.

Δημοσ.

Δηλαδή εσένα σε ενδιαφέρει η ευημερία της MS ( και της κάθε MS ), όχι να έχει ο απλός καταναλωτής, δηλαδή εγώ, εσύ και όλοι μας, περισσότερες και καλύτερες επιλογές. 

Μπράβο παιδιά, έτσι να σκέφτεσται σα καταναλωτές

Δλδ εσύ νομίζεις ότι είναι σωστό όλοι να έχουν τα παντα και οι εταιρείες να έχουν όλα τα παιχνίδια ελεύθερα ε?

Να μην υπάρχει ανταγωνισμός ε? να μην έχουμε καλύτερα προϊόντα λόγο ανταγωνισμού ε?

Νομίζεις δλδ ότι αυτή η ελευθερία θα κανει καλό στην βιομηχανία του gaming. Μπράβο παιδιά. Ωραία λογική.

Δημοσ.

Μια κονσολα ειναι οι αποκλειστικοτητες της,ειναι fact οχι αποψη,αμα πρεπει να σου το αποδειξω τοτε δεν εχει νοημα να συζητησουμε παραπανω.

Το οτι το xboxonex δεν ειναι για ολους ειναι ουσιαστικα αυτο που παει λαθος με το μηχανημα.Τι παει να πει δεν ειναι για ολους?Ακομα και το οτι παιζει 4κ και αγγιζει την pc νοοτροπια δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι κονσολα,μια κονσολα χρειαζεται να αγγιζει πολυ κοσμο,οχι να ειναι gimmick που θα την παρουν οι πορωμενοι με xbox και το ελαχιστο ποσοστο της αγορας που ενδιαφερεται για το 4κ blu ray(προπαραγγελειες).

Eδω το ps4pro που ειχε απο πισω ολοκληρη την ps4 βιβλιοθηκη παιχνιδιων και αισθητα καλυτερες επιδοσεις,πατωσε με την sony να μην αναφερει καν το ποσοστο των πωλησεων,πολυ απλα γτ στο console gaming σε νοιαζει να παιζεις παιχνιδια,οχι βλεπεις μεγαλυτερες αναλυσεις.Απο εκει και περα δεν βρισκω εγω κακο να θες zoiskart να παιξεις 4κ στο xbox,απλα αναφερω γτ imo νομιζω οτι δεν θα παει καλα το μηχανημα.

Οκ μαν.Καταρχάς αν θες αποκλειστικότητες παίρνεις pc.Αλλά ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.Δεν χρειάζεται να μου αποδείξεις τίποτα.Αν το θεωρείς fact τότε είσαι από τα άτομα που θεωρούν και τα microtransaction καλά.Αν όταν πας να πάρεις κονσόλα ψάξεις τι μπορείς να παίξεις και τι όχι και όχι αν μπορείς να παίξεις αυτό που θες εσύ τότε αγοράζεις λάθος κατεμέ.

Αν δεν ενδιαφέρεσαι για συζητήσεις απορώ που βρίσκεσαι σε forum.

Η δεύτερη παράγραφος σου είναι τέρμα λάθος.Οπότε όλα τα ακριβά αμάξια,κινητά 4k τηλεοράσεις top tier κάρτες γραφικών και επεξεργαστές είναι gimmick γιατί είναι ακριβά.Δεν είναι ξεχωριστή κονσόλα.Παίζει τα ίδια games με το one s.

To ps απέτυχε γιατί δεν ήταν αρκετά δυνατό.Γιατί δεν μπορεί να κάνει 4κ παρά μόνο με upscaler(με εξαιρέσεις).

Σέβομαι την άποψη σου αλλά εστιάζεις σε λάθος στοιχεία για να την στηρίξεις.

Δημοσ.

Δλδ εσύ νομίζεις ότι είναι σωστό όλοι να έχουν τα παντα και οι εταιρείες να έχουν όλα τα παιχνίδια ελεύθερα ε?

Να μην υπάρχει ανταγωνισμός ε? να μην έχουμε καλύτερα προϊόντα λόγο ανταγωνισμού ε?

Νομίζεις δλδ ότι αυτή η ελευθερία θα κανει καλό στην βιομηχανία του gaming. Μπράβο παιδιά. Ωραία λογική.

Φυσικα και θα κανει καλο το multiplatforming. Περισσοτερες πωλησεις θα εχουμε. Τα exclusives πατωνουν, βλεπε last gurdian, Horizon, μια υπερπαραγωγη και πουλησε μονο 1 εκατομμυριο.

Καταλαβετε επιτελους οτι τα exclusives σκοτωνουν το gaming. H MS τουλαχιστον το καταλαβε. Οταν θα βγει το horizon 2 και θα πουλησει 500Κ θα δεις πως θα τα κοψει και η sony. Σαν βρεγμενη γατα

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αστειο να διαλεγουμε μεριες για κατι που δεν αποσκοπει καπου. Φυσικα τα μουλτιπλατφορμ εχουν ενα μεγαλυτερο ποσοστο

παιχτων αφου ειναι πιο διαδεδομενα και πιο ευκολα προσβασιμα για τους περισοτερους. Εμεις θελουμε να εχουμε επιλογες να παιξουμε ολα τα αλλα θεωρω τους περισοτερους δεν τους ενδιαφερουν. Μεχρι και που μπαινουν μεσα οι εταιρειες με τα εξσλουσιβ γραφτηκαν, λες και μας ενδιαφερει. Αρεσει ή οχι σε καποιους τα εξσλουσιβ αν δεν εβγαιναν ή γνωμη μου ειναι οτι δεν θα μπορουσαμε να τα παιξουμε πουθενα. Για παραδειγμα μιας και ειναι για χβοχ το κειμενο, το σκειλμπαουντ ακυρωθηκε απο το χβοχ αλλα δεν το επαιξε κανενας πουθενα.

Δημοσ.

Φυσικα και θα κανει καλο το multiplatforming. Περισσοτερες πωλησεις θα εχουμε. Τα exclusives πατωνουν, βλεπε last gurdian, Horizon, μια υπερπαραγωγη και πουλησε μονο 1 εκατομμυριο.

Καταλαβετε επιτελους οτι τα exclusives σκοτωνουν το gaming. H MS τουλαχιστον το καταλαβε. Οταν θα βγει το horizon 2 και θα πουλησει 500Κ θα δεις πως θα τα κοψει και η sony. Σαν βρεγμενη γατα

Ναι η MS ευτυχώς που το κατάλαβε νωρίτερα, άλλωστε αυτό φαίνεται και στα νούμερα (πωλήσεις) που έχουν οι δύο κονσόλες. Καλά λέτε, τα exclusives άχρηστα είναι. Αφήστε την Sony να ζει το όνειρο της και να κάνει την βρεγμένη γάτα. Όπως κάνει και με τα υπόλοιπα exclusives. Οι φαν της MS που ζητάνε exclusives χαζοί είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...