Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για την ιστορια να σας πω οτι το προβλημα εμφανιστηκε ξανα ,καλεσα ηλεκτρολογο για να μου μετρησει την γραμμη για να δουμε ποσα ohms εχουμε εισοδο στην οικοδομη  και ποσα εξοδο μεσα στο σπιτι μετα την πριζα , ειναι ακριβως τα ιδια ,ουτε 0,1 διαφορα δεν ειχαμε 

Μου ειπε πως το καλωδιο ειναι οκ ,δεν φαινεται να δειχνει καποιο προβλημα , ποια ειναι η αποψη σας; που αλλου ειναι το προβλημα; μου ζητανε και το 30αρι απο nova για τον τεχνικο που μου στειλανε ,οκ , να τους πληρωσω αλλα δεν φταιω εγω για τα προβληματα τους

Μια φωτο με τα στατιστικα 

TU89cd.jpg

Δημοσ.

update. 

Μετα απο σχεδόν 1μιση μήνα ολα οκ! Οποτε το δικο μου πρόβλημα ηταν οντως οτι βραχυκύκλωνε η πρίζα μου, την απομόνωσα και ολα καλά! Ευχαριστω!

post-82173-0-50796400-1513184890_thumb.png

Δημοσ.

την απομόνωσα απο τις υπόλοιπες 2 πριζες του σπιτιου. Ειχε διακλάδωση μεσα στην 1η και κυρια πριζα του σπιτιου, αφησα συνδεδεμένα τα καλωδια που ερχονται κατευθείαν κατω απο το κουτι της πολυκατοικιας.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζα πως απομονωσες και την κεντρικη πριζα, ετσι εχω κανει και εγω απο την πρωτη μερα που εβαλα internet ,δεν βραχυκυκλωνε αλλα συγχρονιζε λιγο πιο χαμηλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...