tilegamos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σε redmi pro εχω δαχτυλικο αποτυπωμα.... Το πρωί το κινητό ηταν απο μόνο του απενεργοποιημένο ενώ ήταν στη φόρτιση!. Όπως πάντα έβαλα τα pin των 2 sim και μετά το4ψηφιο κωδικό που είναι συνδεδεμένος με το δαχτυλικό αποτύπωμα! Για κάποιο λόγο το κινητό δεν το δέχεται και μου δίνει μία ευκαιρία κάθε 2 ώρες να πατήσω τον κωδικό αλλα τον θεωρεί λάθος! Υπάρχει λύση χωρίς εργοστασιακές ρυθμίσεις?? Ούτε καν μπακ απ δε μπορώ να κάνω γιατί είναι αδύνατονα κλικάρω τη μεταφορά αρχείων μέσω usb
KyrGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620456 Αν εχεις ενεργοποιήσει το usb debugging ίσως κάποια απο τις 6 μεθόδους να ισχυει. Προς πληροφόρηση όσων αναρωτιούνται γιατί βάζουμε custom recovery στη συσκευή μας παντα.
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σε redmi pro εχω δαχτυλικο αποτυπωμα.... Το πρωί το κινητό ηταν απο μόνο του απενεργοποιημένο ενώ ήταν στη φόρτιση!. Όπως πάντα έβαλα τα pin των 2 sim και μετά το4ψηφιο κωδικό που είναι συνδεδεμένος με το δαχτυλικό αποτύπωμα! Για κάποιο λόγο το κινητό δεν το δέχεται και μου δίνει μία ευκαιρία κάθε 2 ώρες να πατήσω τον κωδικό αλλα τον θεωρεί λάθος! Υπάρχει λύση χωρίς εργοστασιακές ρυθμίσεις?? Ούτε καν μπακ απ δε μπορώ να κάνω γιατί είναι αδύνατονα κλικάρω τη μεταφορά αρχείων μέσω usb τι recovery εχει?
tilegamos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς δεν εχω ιδεα απο root bootloader κλπ... αν εχω καταλαβει καλα ειναι κλειδωμένος ο bootloader και πατώτας shut down +down μπαίνει σε fastboot όπου δε συμβαίνει τίποτα... Είχα την ελπίδα οτι μέσω του mi account θα γινόταν αλλά τζίφος... Μπορείς ν αστείλεις ακόμα και sms απο pc μεσω mi account αλλα δε μπορείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα