G-pal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ο χώρος: Λοιπόν, έχω δύο σπίτια (ισόγειο και πρώτος) με διαφορετική καλωδίωση. Η σύνδεση του ίντερνετ είναι στο σπίτι του πρώτου ορόφου. Το υπάρχον set up μου: Έχω κλειστό στο ρουτερ του οτε το wifi και με καλώδιο ethernet δίνω net στο TP-link archer c2 ac750. Από αυτό έχω πολύ καλό ασύρματο δίκτυο στον πρώτο όροφο. Στο ισόγειο έχω το Tp-link wa801nd το οποίο είναι extender. Πάνω στο extender με Ethernet έχω το pc και ασύρματα κανά δυο κινητά smart tv και αρκετές smart devices όπως λάμπες κάμερες κτλ. (Όλες αυτές οι συσκευές είναι στο ισόγειο). Το πρόβλημα (στο ισόγειο): Συχνά - πυκνά με πετάει από το wifi και ο media server μέσω της εφαρμογής plex στην smart tv εχει lug ανα διαστήματα. Ο media server που λέω αποτελείτε από το pc που είναι με ethernet και την tv που είναι ασύρματα. Γενικά το extender είναι αυτό που δεν μου γεμίζει το μάτι. Επίσης στο μέλλον θα βάλω και άλλες συσκευές πάνω είτε ασύρματα είτε ενσύρματα. Τι αλλαγή μου προτείνετε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα