GeorgeKitsune Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω ακόμα αν έχω πέσει θύμα scamming αλλά μιλούσα με έναν πωλητή καθώς έψαχνα το fifa 18 για το PC. Ο τύπος ανταποκρίθηκε στην αγγελία ζήτησης μου και μου είπε πως μπορεί να μου βρει το κλείδι για λογαριασμό origin στην τιμή που είχα γράψει στην αγγελία (20 ευρώ). Συμφωνήσαμε να γίνει η συναλλαγή από εδώ και του ζήτησα να μου δώσει ένα διαπιστευτίριο ότι είναι legit. Ο τύπος μου έστειλε ένα printscreen ότι αγόρασε το game και μου είπε να πάω πρώτος γιατί ήμουν νέο μέλος και δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Του έστειλα λοιπόν του κωδικούς και μου ζήτησε να του δώσω λίγο χρόνο. Από τότε δεν ξαναμπήκε στο site. Του έστειλα άλλα 2 μηνύματα και δεν πήρα καμία απάντηση. Ο τύπος είναι μέλος από το 2013 και έχει θετικές αξιολογήσεις σε παρόμοιες ανταλλαγές. Τι πρέπει να κάνω εγώ από εδώ κι πέρα; Πόσο ακόμα να περιμένω; Άμα έχω πέσει θύμα scamming τι θα πρέπει να κάνω;
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου... έχει 4 αξιολογήσεις και οι 2 είναι αρνητικές. Αυτό λέει πολλά. 1
GeorgeKitsune Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου... έχει 4 αξιολογήσεις και οι 2 είναι αρνητικές. Αυτό λέει πολλά. Ναι αλλά άμα παρατηρήσεις η μία αρνητική γνώμη είναι επειδή στην τελική δεν συμφώνησαν και η άλλη έχει να κάνει με hardware..Οι θετικές από ότι φαίνεται έχουν να κάνουν με συναλλαγές όπως η δικιά μου και μάλιστα ο τελευταίος ήταν πριν 3 μέρες.
kleo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 και ποιος σου λέει ότι η θετική ψήφος δεν είναι από διπλό λογαριασμό του; (δεν έχω δει καν την αγγελία)
Vortalhe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 επεσα και εγω θεμα απατης..μπορω να κανω κατι τωρα?
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 επεσα και εγω θεμα απατης..μπορω να κανω κατι τωρα? Απ τον ίδιο που λέει; Ναι αλλά άμα παρατηρήσεις η μία αρνητική γνώμη είναι επειδή στην τελική δεν συμφώνησαν και η άλλη έχει να κάνει με hardware..Οι θετικές από ότι φαίνεται έχουν να κάνουν με συναλλαγές όπως η δικιά μου και μάλιστα ο τελευταίος ήταν πριν 3 μέρες. Δεν έχει σημασία. Όταν έχεις 4 αξιολογήσεις και οι 2 είναι αρνητικές για οποιονδήποτε λόγο, ε ΒΡΩΜΑΕΙ.
GeorgeKitsune Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 και ποιος σου λέει ότι η θετική ψήφος δεν είναι από διπλό λογαριασμό του; (δεν έχω δει καν την αγγελία) Δεν νομίζω να ισχύει αυτό φίλε, γιατί η αξιολόγηση έγινε 3 μέρες πριν βάλω καν την αγγελία. Και επίσης ο λογαριασμός που έκανε την θετική αξιολόγηση ήταν reigistered από το 15 νομίζω. Οπότε βούλιαξε αυτό. επεσα και εγω θεμα απατης..μπορω να κανω κατι τωρα? Από ποιον έπεσες θύμα scamming και ποια ήταν η περίσταση; Απ τον ίδιο που λέει; Δεν έχει σημασία. Όταν έχεις 4 αξιολογήσεις και οι 2 είναι αρνητικές για οποιονδήποτε λόγο, ε ΒΡΩΜΑΕΙ. Θα μπορούσες να έχεις δίκιο. Τώρα περιμένω και ελπίζω να το πάρω τελικά το παιχνίδι. 1
Vortalhe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πλήρωσα για 8 gb 2 ram και μου έστειλε 2 gb. Από μέλος του forum
Vortalhe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γινεται με καποιον τροπο να μην παραλαβει τα λεφτα ο αποστολεας απο την αντικαταβολη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα