makis269 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Για δευτερη φορα σε 5 χρονια και η vodafone-hol καθυστερει να μεταφερει την γραμμη μου πανω απο εναν μηνα και ζηταει και τα παγια για τηλεφωνο και ιντερνετ που δεν εχω ενα μεγαλο μπραβο στην vodafone-hol για τις νεες υπηρεσιες που μου προσφέρει ,5 μηνες να τελειώσει το συμβολαιο και εφυγα σουμπιτος για αλλον πάροχο. η μεταφορά γραμμής χρεώνεται 50 ευροπουλάκια .
bill2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 50 ευρώ για μεταφορά σε άλλη διεύθνση η στο ίδιο κήριο; 1
makis269 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 σε αλλη διευθυνση 200 μετρα απο εκει που ημουν
bill2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 λογικό ρε φιλε θεωρείται νεα γραμμή για αυτό αργεί και η ενεργοποιηση 1
giannisag17 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Όχι δεν είναι λογικό..Στην nova έχω αλλάξει τρία σπίτια από το 2011 και σε κανένα δεν έκαναν πάνω από 10 εργάσιμες.. 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λογικό δεν είναι σίγουρα. Οι περιπτώσεις είναι τρεις για την καθυστέρηση. - Δεν υπάρχει χώρος στο καφάου της περιοχής σου για να κουμπώσεις. - Δεν έχει μισθώσει γραμμή ακόμα για κάποιο λόγο. - Εχει κολλήσει το αίτημα σε γραφειοκρατία. Το ότι κάτι συμβαίνει σίγουρα συμβαίνει αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ και η μόνιμη δικαιολογία είναι και θα είναι ότι "φταίει ο οτε που δεν δίνει τη γραμμή" που φυσικά είναι μπούρδες. 1
isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μην το παίρνεις προσωπικά. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δική μου απλή τηλεφωνική γραμμή (χωρίς ιντερνετ) εκαναν 28 μέρες να τη μεταφέρουν, απο δικό τους "συστεμικό" (ετσι ειπαν) λάθος. Πάροχος; ΟΤΕ. Περιοχή; Επαρχιακή μεγάλη πόλη. Νεο σπίτι; Καρακέντρο με τεραστια διαθεσιμότητα σε πόρτες και γραμμές. Ημερομηνία αιτησης; Δυο εβδομάδες πριν την ημερομηνία που ήθελα τη μεταφορα (η διακοπή εγινε στην ώρα της). Πρεπει να εκανα πάνω απο 6 αιτήματα (κλασσική ατακα, καντε αιτημα για να δρομολογηθεί) και παραπονα και μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ Τελικά άλλαξα πάροχο γιατί ειχα καλύτερη προσφορα και ήμουν στραβωμένος. Το κερασάκι. Πριν αποφασίσω να φυγω (μετά τη μεταφορα) ζήτησα καλή τιμή πακέτο double play και μου εδιναν χαζές εκπτώσεις (και κατ'εξαιρεση μάλιστα ως αρχαίος πελάτης). Μολις όμως έσκασε η αιτηση φορητότητας μου δίνανε τον ουρανό με τ'αστρα. Ειχα στραβώσει τοσο πολύ που ακομα κι όταν το οικονομικό πακέτο (με εκπτώσεις, δωροεπιταγες, κλπ) ήταν φθηνότερο, ειπα αντε γεια. Που να ήσουν σε wind. Θα καθυστερουσαν επιτηδες ενα μήνα τη μεταφορα (για να τρέξει το πάγιο και να το χάσεις) και για όλους τους εναλλακτικους ... κλασσικά φταίει ο οτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα