mylo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 η stable miui9 δεν έχει βγει γ τ rmn4 global μια χαρά έχει βγει, απλά δεν τη δίνουν σε όλους ταυτόχρονα. ή αναμένεις το οτα ή την περνας εσύ
kajwbtfe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εμένα πάντως μου ήρθε πριν τρεις τέσσερις μέρες,δε θυμάμαι ακριβώς. Αυτή είναι.
vairass Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 καλα ρε πουστη εδωσαν στα μικρα μοντελα και εμεις με τα μεγαλα ακομα περιμενουμε ; ; δεν πανε καλα!!
vairass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ήρθε αναβάθμιση μέσα στην νύχτα... Lighting fast 266mb... Είναι η αρχική η άλλη ξέρει κάποιος;
vairass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μόλις την πήρε στο note 4 την πηρα και εγω πριν 2 ημερες ολα καλα !!!
stef-pxl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Την πήρα κι εγώ στο RedmiNote4 χθες αργά το βράδυ! Όταν την πρωτολειτούργησα crashαραν κάποιες εφαρμογές. Να κάνω factory reset (αν ναι προτεινόμενο πρόγραμμα για ολικό backup)?
kodorevi8ulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Την πήρα κι εγώ στο RedmiNote4 χθες αργά το βράδυ! Όταν την πρωτολειτούργησα crashαραν κάποιες εφαρμογές. Να κάνω factory reset (αν ναι προτεινόμενο πρόγραμμα για ολικό backup)? παίζει απλά να θέλει clear cache , μη πας αμέσως (οκ είναι καλό αλλά μη το παρακάνουμε) στην "ακραία" λύση
Giannis_kan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Σε note 3 pro τι γίνεται ρε παιδιά? Μου λέει miui 9 global 7.11.6 beta αλλά πάνω γράφει έκδοση Android 6.0. 1
vairass Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ακόμα θα αργήσει για τα παλιά μοντέλα.. Εδώ της γυναίκας μου το 4a δεν πήρε κάτι. Λογικά με το νέο έτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα