vairass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πήρε κάποιος την miui 9; Επίσημα εννοώ. Βγήκε ανακοίνωση σήμερα.
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στο site πάντως δεν υπάρχει, είπανε μέχρι τέλος του μήνα. Εγώ πέρασα την Developer που έχει Miui 9 και το πρώτο που πρόσεξα στο ήδη σοβαρό autokill που έχει που κάνει πολλές εφαρμογές να μην δουλεύουν (πχ τα schedules στο Titanium Backup δεν μου έχουν τρέξει ποτέ τις ώρες που τα βάζω, ή ξυπνητήρι από 3rd party εφαρμογές, τα κλείνει όλα μετά από λίγο αυτόματα), είναι πως δεν παίρνω κανενα push notification από καμια εφαρμογή αν δεν κλείσω το MIUI Optimization από τις ρυθμίσεις κάτι που δεν ισχύει για MIUI 8 (Σε Note 4). Ελπίζω η Global να μην έχει τέτοια θέματα που το κάνει να μην μοιαζει καν με smartphone αφου στο παρασκήνιο ότι θέλει τρέχει.
vairass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στο site πάντως δεν υπάρχει, είπανε μέχρι τέλος του μήνα. Εγώ πέρασα την Developer που έχει Miui 9 και το πρώτο που πρόσεξα στο ήδη σοβαρό autokill που έχει που κάνει πολλές εφαρμογές να μην δουλεύουν (πχ τα schedules στο Titanium Backup δεν μου έχουν τρέξει ποτέ τις ώρες που τα βάζω, ή ξυπνητήρι από 3rd party εφαρμογές, τα κλείνει όλα μετά από λίγο αυτόματα), είναι πως δεν παίρνω κανενα push notification από καμια εφαρμογή αν δεν κλείσω το MIUI Optimization από τις ρυθμίσεις κάτι που δεν ισχύει για MIUI 8 (Σε Note 4). Ελπίζω η Global να μην έχει τέτοια θέματα που το κάνει να μην μοιαζει καν με smartphone αφου στο παρασκήνιο ότι θέλει τρέχει. Αμα κάνει τέτοια θα φύγει νύχτα.Η αναβάθμιση θα γίνει μέσω ΟΤΑ;
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αμα κάνει τέτοια θα φύγει νύχτα. Η αναβάθμιση θα γίνει μέσω ΟΤΑ; Σε μερικούς το κάνει και σε MIUI 8 τώρα που το βλέπω ('googlαρε' redmi note 4 push notifications και θα βρεις μπολικα ατομα με αυτό το πρόβλημα). Φυσιολογικά με OTA αν και εγώ προτιμώ πάντα την καθαρή λύση από το site για ελαχιστοποίηση των προβλημάτων.
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αμα μπείτε εδώ λέει ότι από αύριο ξεκινάει το rolling out με πρώτες συσκευές τα mi mix 2, max 2, note 4. http ://en.miui.com/zt/miui9/wap.html 1
vairass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σε μερικούς το κάνει και σε MIUI 8 τώρα που το βλέπω ('googlαρε' redmi note 4 push notifications και θα βρεις μπολικα ατομα με αυτό το πρόβλημα). Φυσιολογικά με OTA αν και εγώ προτιμώ πάντα την καθαρή λύση από το site για ελαχιστοποίηση των προβλημάτων. Σε 2 app όντως δεν μου έρχεται ειδοποίηση... Παίζει καμία λύση; Αμα μπείτε εδώ λέει ότι από αύριο ξεκινάει το rolling out με πρώτες συσκευές τα mi mix 2, max 2, note 4. http ://en.miui.com/zt/miui9/wap.html Μέσω Οτα λογικά;
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στο site πάντως δεν υπάρχει, είπανε μέχρι τέλος του μήνα. Εγώ πέρασα την Developer που έχει Miui 9 και το πρώτο που πρόσεξα στο ήδη σοβαρό autokill που έχει που κάνει πολλές εφαρμογές να μην δουλεύουν (πχ τα schedules στο Titanium Backup δεν μου έχουν τρέξει ποτέ τις ώρες που τα βάζω, ή ξυπνητήρι από 3rd party εφαρμογές, τα κλείνει όλα μετά από λίγο αυτόματα), είναι πως δεν παίρνω κανενα push notification από καμια εφαρμογή αν δεν κλείσω το MIUI Optimization από τις ρυθμίσεις κάτι που δεν ισχύει για MIUI 8 (Σε Note 4). Ελπίζω η Global να μην έχει τέτοια θέματα που το κάνει να μην μοιαζει καν με smartphone αφου στο παρασκήνιο ότι θέλει τρέχει. Αν το έχεις ξεκλειδώσει μπορείς να του βάλεις του Mi A1.
dimips Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω είναι feature του android 8.0 oreo αυτό το να κλείνουν οι εφαρμογές. Μπορεί να διορθώνεται από τα developer options.
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Όχι ακόμα . Εγώ πήρα το Mi Drop(ενημέρωση) από το Play store που είναι από την Miui 9
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Όχι ακόμα . Εγώ πήρα το Mi Drop(ενημέρωση) από το Play store που είναι από την Miui 9 Το πήρα κ εγώ τι κάνει αυτό ;
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μεταφορά εφαρμογών, φωτογραφίες κλπ και data από ένα κινητό στο άλλο 1
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μεταφορά εφαρμογών, φωτογραφίες κλπ και data από ένα κινητό στο άλλο Εννοεις xiaomi κινητό μάλλον; Τεσπα την 9 την πήρε κάποιος από Ελλάδα;;;; τι γίνεται;;;
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εννοεις xiaomi κινητό μάλλον;Όχι και άλλων.Αρκεί να έχει την ίδια εφαρμογή. Εγώ το έστειλα σε ένα Samsung και λειτουργεί μια χαρά. 1
vairass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Σταμάτησαν την αναβάθμιση λόγο λάθους τι έγινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα