Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα χτες activate τα windows με το Re-Loader Activator v2.2 FINALκαι καθε φορα που κλεινω και ανοιγω τον υπολογιστη μου παει τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας οπου νανε... Τι μπορω να κανω ?

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα χτες activate τα windows με το Re-Loader Activator v2.2 FINALκαι καθε φορα που κλεινω και ανοιγω τον υπολογιστη μου παει τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας οπου νανε... Τι μπορω να κανω ?

Να κάνεις κανονικό Upgrade τα Windows όπως όλος ο κόσμος. Ακόμα δίνουν δωρεάν Upgrade για τα 10 στο Accesibility σάιτ της Microsoft.

Δημοσ.

Τσεκαρε μηπως ειναι ενεργοποιημενο η αυτοματη τακτοποιηση εικονιδιων

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας,προβολη-αυτοματη τακτοποιηση εικονιδιων

Δημοσ.

Να κάνεις κανονικό Upgrade τα Windows όπως όλος ο κόσμος. Ακόμα δίνουν δωρεάν Upgrade για τα 10 στο Accesibility σάιτ της Microsoft.

Αυτο δεν το ηξερα να σου πω την αληθεια...  :-(

Τσεκαρε μηπως ειναι ενεργοποιημενο η αυτοματη τακτοποιηση εικονιδιων

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας,προβολη-αυτοματη τακτοποιηση εικονιδιων

Οχι δεν το εχω αυτοματο... Τι αλλο μπορει να φταιει ?

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα ζητας βοηθεια απο forum ενω εκανες παρανομη ενεργοποιηση λειτουργικου? 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομιζω να φταιει αυτο... Εχω φιλους που ειχαν το ιδιο προβλημα με μια χαρα γνησια windows... 

Δημοσ.

Δεν νομιζω να φταιει αυτο... Εχω φιλους που ειχαν το ιδιο προβλημα με μια χαρα γνησια windows... 

Έχει δίκιο ο GBorb. Αν θέλεις να βοηθήσουμε και να βρούμε τι φταίει κάνε επαναφορά  τα windows πριν την ενεργοποίηση και δες αν συνεχίζει να στο κάνει.

Κάνε και ότι update έχει για drivers vga, motherboard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...