Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ ,

κάντε update με το που το ανοίξετε, σε εμένα δεν έβλεπε χειριστήριο , μετά δεν έβλεπε πληκτρολόγιο , με το που έκανα update τα είδε όλα :D

• Like 1
Δημοσ.

Το έλαβα (αν και λίγο αργοπορημένα) σήμερα, παρότι μένω Αθήνα (Χαλάνδρι), μάλλον μέσω Elta courier.

Το game.co.uk το έστειλε στις 6 Νοεμβρίου αλλά κάτι ο καιρός, κάτι η έλλειψη προσωπικού στα ΕΛΤΑ, δημιουργείται μια καθυστέρηση στις παραλαβές.

Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα και εγώ σήμερα και το σετ άρα. Όλα καλά στο θέμα σύνδεσης. Με το που το άνοιξα έκανε ενημερώσεις και έπειτα βρήκε τον υπολογιστη.

Το σύνδεσα με το hdmi που είχε μέσα το κουτί με την τηλεόραση.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ η τηλεόραση είναι 4k το steam έδινε σήμα full HD στα 60hz. Γιατί αυτό;

Να πω πως η κάρτα γραφικών μου είναι η rx 480 8gb που προφανώς υποστηρίζει 4κ. Η οθόνη μου όμως είναι full HD. Για αυτό έδινε σήμα full HD στην τηλεόραση ;

Πως θα καταφέρω να μεταδώσω 4κ στη τηλεόραση μέσω του steam link;

Επίσης δοκίμασα το battlefield 1 να παίξω μεσω steam link. Παρά πολλά κολλήματα σε βαθμό αφόρητο για multi-player. Το fps counter έδινε σταθερά πάνω από 90 με 100 fps όμως στην τηλεόραση κολλούσαν τα πάντα. Το steam link το έχω συνδεδεμένο με το ρουτερ και η σύνδεση μου είναι VDSL 50αρι. Μήπως επειδή ήταν εκτός steam το παιχνίδι κολλούσε;

Δημοσ.

Δεν γινεται να στειλεις μεγαλυτερη αναλυση απο του υπολογιστη. Ουσιαστικα βιντεο στελνει το steam. Κανει εγγραφη την οθονη και στην στελνει. 

Επισης, αν βαλεις 4Κ στην 580, θα γονατισει. Ουτε 40 FPS δεν θα βγαζεις. Μονο με ολα low θα πιανεις 60FPS. Επισης, το steam link δεν νομιζω να εχει output σε 4Κ. Θελει και πολυ επεξεργαστικη δυναμη ο υπολογιστης σου για να κανει encode 4Κ σημα και να το στειλει. To VDSL δεν εχει καμια σχεση. Το εχεις με καλωδιο ή ασυρματα;

Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα και εγώ σήμερα και το σετ άρα. Όλα καλά στο θέμα σύνδεσης. Με το που το άνοιξα έκανε ενημερώσεις και έπειτα βρήκε τον υπολογιστη.

Το σύνδεσα με το hdmi που είχε μέσα το κουτί με την τηλεόραση.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ η τηλεόραση είναι 4k το steam έδινε σήμα full HD στα 60hz. Γιατί αυτό;

Να πω πως η κάρτα γραφικών μου είναι η rx 480 8gb που προφανώς υποστηρίζει 4κ. Η οθόνη μου όμως είναι full HD. Για αυτό έδινε σήμα full HD στην τηλεόραση ;

Πως θα καταφέρω να μεταδώσω 4κ στη τηλεόραση μέσω του steam link;

Επίσης δοκίμασα το battlefield 1 να παίξω μεσω steam link. Παρά πολλά κολλήματα σε βαθμό αφόρητο για multi-player. Το fps counter έδινε σταθερά πάνω από 90 με 100 fps όμως στην τηλεόραση κολλούσαν τα πάντα. Το steam link το έχω συνδεδεμένο με το ρουτερ και η σύνδεση μου είναι VDSL 50αρι. Μήπως επειδή ήταν εκτός steam το παιχνίδι κολλούσε;

Δεν υποστηρίζει 4Κ ανάλυση.

Δημοσ.

Ωραία άρα δεν υποστηρίζει 4K. Γιατί τότε ενώ στον υπολογιστή τρέχει super smooth το bf1 στα 100 fps στο steam link σέρνεται ;

Το έχω συνδεδεμένο ενσύρματα απευθείας στο ρουτερ. Σε όλες τις λοιπές λειτουργίες πάει μια χαρά πχ ταινίες browsing κλπ. Στο παιχνίδι γονάτισε. Ανέφερα ότι έχω VDSL επειδή αναφέρθηκε ότι χρειάζεται πολύ καλή σύνδεση ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...