dimoskoutr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το μηχανάκι αξίζει με τα χίλια ειδικά στην τιμή που το βρήκατε, το έχω από τα Χριστούγεννα του 16 αρκεί να ξέρετε ότι θέλει σίγουρα wired σύνδεση με το router και το pc... Και φυσικά τον υπολογιστή ανοικτό όσο το χρησιμοποιήσετε... Εμένα με βόλεψε, βάζω πληκτρολόγιο ποντίκι ασύρματα της logitech και ένα άκυρο gamepad που έχω και παίζω μια χαρά... Είναι άλλη φάση το xcom2 ή το divinity 2 στην 55άρα και γενικά σε μεγάλη τηλεόραση... Τώρα κάποια shooters ειδικά online δεν λέει να τα παίζεις λόγω κάποιου lag που όπως και να έχει υπάρχει... Όμως για single player witcher 3 πχ που έχει και mode για να παίζεις σε μεγάλη οθόνη με μεγάλες γραμματοσειρές κλπ είναι άψογο...skyrim επίσης πολύ ωραίο ακόμη και με gamepad... Το άλλο σημαντικό είναι να έχετε κάπου βολικά να ακουμπάτε πληκτρολόγιο ποντίκι στο σαλόνι σας, δεν λέει να σκύβετε στο τραπεζάκι για να παίξετε. 2
Damachi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αρκει να εχεις καλο ασυρματο πληκτρολόγιο ποντίκι και χειριστηριο . Οχι της πλακας να χουν μια καλη εμβελεια . Πρεπει να δουλευει και με 5Ghz router .
sistah Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αρκει να εχεις καλο ασυρματο πληκτρολόγιο ποντίκι και χειριστηριο . Οχι της πλακας να χουν μια καλη εμβελεια . Πρεπει να δουλευει και με 5Ghz router . Tα 5Ghz απατουνται για απροβληματιστη λειτουργια μεσω wireless.
pinakas0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το μηχανάκι αξίζει με τα χίλια ειδικά στην τιμή που το βρήκατε, το έχω από τα Χριστούγεννα του 16 αρκεί να ξέρετε ότι θέλει σίγουρα wired σύνδεση με το router και το pc... Και φυσικά τον υπολογιστή ανοικτό όσο το χρησιμοποιήσετε... Εμένα με βόλεψε, βάζω πληκτρολόγιο ποντίκι ασύρματα της logitech και ένα άκυρο gamepad που έχω και παίζω μια χαρά... Είναι άλλη φάση το xcom2 ή το divinity 2 στην 55άρα και γενικά σε μεγάλη τηλεόραση... Τώρα κάποια shooters ειδικά online δεν λέει να τα παίζεις λόγω κάποιου lag που όπως και να έχει υπάρχει... Όμως για single player witcher 3 πχ που έχει και mode για να παίζεις σε μεγάλη οθόνη με μεγάλες γραμματοσειρές κλπ είναι άψογο...skyrim επίσης πολύ ωραίο ακόμη και με gamepad... Το άλλο σημαντικό είναι να έχετε κάπου βολικά να ακουμπάτε πληκτρολόγιο ποντίκι στο σαλόνι σας, δεν λέει να σκύβετε στο τραπεζάκι για να παίξετε. Να σε ρωτήσω, το άκυρο gamepad που έχεις ποιο είναι; Με τα gamepad των 15€ δουλεύει, γιατί τα καλά έχουν κανα 50ρικο
dimoskoutr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Είναι ένα αρχαίο logitech dual action, τότε κανένα 25άρι νομίζω το είχα πάρει, όχι τίποτα ιδιαίτερο... Αφού παίζει αυτό που δεν το περίμενα, θεωρώ ότι όλα τα καινούργια θα παίζουν μια χαρά... Βέβαια εμένα είναι wired όχι ασύρματο... 1
andreasece Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Tracking number παίζει; Θα λείπω 10 μέρες και δεν θέλω να γίνει καμία μαλακία και να το στείλουν πίσω. Δεν βρίσκω κάτι στο σάιτ.
petran91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Tracking number παίζει; Θα λείπω 10 μέρες και δεν θέλω να γίνει καμία μαλακία και να το στείλουν πίσω. Δεν βρίσκω κάτι στο σάιτ. Σε ενημερωτικό email μου έστειλαν μόνο ότι η παραγγελία έχει φύγει, χωρίς να αναφέρουν τρόπο ή tracking number..
Leon90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 17.60 Με paypal , μόλις το πήρα και εγώ να γλιτώσω τα 26ε που ζητάει το τελωνείο για το τσάμπα που μου έστειλε η valve για αντικατάσταση. Ας πάει πίσω Καλά , δεν μπορείς με κάποιο τρόπο να αποδείξεις στους τελωνειακούς ότι το προϊόν που περιμένεις προέρχεται απο αντικατάσταση και όχι απο "νέα αγορά" ώστε να γλυτώσεις τους δασμούς ; Περιμένω και εγώ κάτι μνήμες απο την "Corsair" οι οποίες προέρχονται απο αντικατάσταση και το "tracking number" γράφει ότι η αποστολή ξεκίνησε απο την "Ταϊβάν" και πλέον είμαι προετοιμασμένος για τυχόν έλεγχο και φορολόγηση απο το τελωνείο.
sistah Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβε κανείς; Αν και δεν ειμαι Ελλαδα, απο οτι ειδα οι χρονοι παραδοσης ειναι ιδιοι για τις περισσοτερες Ευρωπαϊκες χωρες. Μου ηρθε ειδοποιητηριο και το παραλαμβανω αυριο. Το shipping εγινε 2/11.
woolfnet Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Tο μηχανημα τα σπαει με wired ,συνδεονται ολα τα χειρηστηρια ps3-ps4 xbox με καλωδιο και υστερα wirelles bluetooth.Bγαζεις το big pictures και εχεις στην 55 αρα ολο το pc σου χωρις το παραμικρο lag .Το χειριστηριο του στεαμ με προβληματιζει λιγο που δεν μπορω να το δουλεψω ,λογω οτι εχει toch mouse στο δεξι stick.
marksk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγώ περιμένω...3 του μήνα παραγγελία, 6 αποστολή
sils Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις, οταν παιζεις σε remote play πως απενεργοποιειτε η οθονη του pc γιατι μου φαινεται σαν να ζορίζετε το μηχανημα μου μιας και ειναι low specs 4gb ram nvidia 560 gtx pentium dual core 33450........... και προσεξα πως οταν παιζω ενα παιχνιδι πχ hollow knight ενω στο pc παιζει τελεια ,sthn τηλεοραση βλεπω frame drops!!!!!! δεν εχω το μηχανημα παιζω με το application της samsung ! H δεν παιζει καποιον ρολο αυτο? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2017 από sils
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα