Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα να υποθέσω ότι έχει μεγαλύτερη ουσία μόνο για χρήση σε ξεχωριστό χώρο μέσω powerline. Με την έννοια ότι αν είναι σε απόσταση που φτάνει καλώδιο ethernet, τότε -λογικά- φτάνει και καλώδιο HDMI.

Προσωπικά το σκεφτόμουν για Kodi.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν η τηλεοραση εχει steam link app αξιζει?

Γιατι παραδειγμα η samsung smart tv εχει app steam link αλλα εχεις προβλημα με τα joypads τα περισσοτερα παιζουν μονο ενσυρματα.

Και ενα gamepad xbox one κανει 60 ευρω....

Εχω 2 ps4 gamepad ασυρματα 3 xbox 360 ασυρματα και δεν ξερω πως να συνδεσω στο steam link app!

Στο μηχανημα steam link συνδέονται?

Επισης μεσω steam link app μπορεις να βλεπεις οτιδηποτε δείχνει ο υπολογιστης?

Δημοσ.

με ενα usb καλωδιο σαν αυτο του κινητου 5 μετρα μια χαρα το X1 controller πανω στη smart tv . Αμα δε εχει bluetooth λογικο ειναι να μη συνδεονται ασυρματα .

Δημοσ.

Όποιος έχεις διάθεση μπορεί να βάλει και retroarch και με το ICE να έχει τα ROMS στη βιβλιοθήκη του όπως και KODI

• Like 1
Δημοσ.

Το τσίμπησα. Thanks TS.

Το άλλο από steam με το ICEY το έχασα για δευτερόλεπτα. Το έβαλα καλάθι και μέχρι να πληρώσω είχε λήξει και δεν δεχόταν πληρωμή. Πήγα να το ξανακάνω και δεν υπήρχε η προσφορά.????

Δημοσ.

με ενα usb καλωδιο σαν αυτο του κινητου 5 μετρα μια χαρα το X1 controller πανω στη smart tv . Αμα δε εχει bluetooth λογικο ειναι να μη συνδεονται ασυρματα .

Τελικα συνδεεται με το xbox 360 wirelles adapter τον μουφα ανταπτορα οχι τον γνησιο.

Μιλαω παντα για το steam link app σε samsung smart tv και παιζει μια χαρα επομενως εαν εχεται tv μακρυα απο το pc αξιζει με χιλια

Δημοσ.

Ναι το steam link app samsung ειναι το ιδιο interface . To κουτακι εχει ενδιαφερων αν μπορεις να του βαλεις και αλλα πραγματα

Retroarch και ισως kodi παιζει ;

Δημοσ.

17.60 Με paypal , μόλις το πήρα και εγώ να γλιτώσω τα 26ε που ζητάει το τελωνείο για το τσάμπα που μου έστειλε η valve για αντικατάσταση. Ας πάει πίσω :D

Δημοσ.

Αν η τηλεοραση εχει steam link app αξιζει?

Γιατι παραδειγμα η samsung smart tv εχει app steam link αλλα εχεις προβλημα με τα joypads τα περισσοτερα παιζουν μονο ενσυρματα.

Και ενα gamepad xbox one κανει 60 ευρω....

Εχω 2 ps4 gamepad ασυρματα 3 xbox 360 ασυρματα και δεν ξερω πως να συνδεσω στο steam link app!

Στο μηχανημα steam link συνδέονται?

Επισης μεσω steam link app μπορεις να βλεπεις οτιδηποτε δείχνει ο υπολογιστης?

Εχω συνδεδεμενο xbox360 ασυρματο στην samsung ku6000 και παίζει άψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...