Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ίδιο και με ADSL και με VDSL. Μου έστειλαν δικό τους και δεν το έβαλα. ποιο ειναι?
lolz03 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που χρησιμοποιώ τώρα? Το έχω και στο πρώτο πόστ. ΤD -W9980.
dpolal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που χρησιμοποιώ τώρα? Το έχω και στο πρώτο πόστ. ΤD -W9980. Θα σου πρότεινα να βάλεις το 2ο που σου έστειλαν που είναι για vdsl και να κάνεις μία δοκιμή να δείς τί ταχύτητες πιάνεις με αυτό. Μπορεί να παίζει καμμιά ασυμβατότητα με το Tp-link. 1
lolz03 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ αυτό σκεφτόμουν,αλλά το σύνδεσα στον επάνω όροφο και είναι συνδεδεμένο με extender(άλλος αριθμός).. Ποιός κάνει πάλι τις ρυθμίσεις . Λογικά Κυριακή απόγευμα θα προλάβω και θα στείλω αποτελέσματα.
lolz03 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πρόλαβα σήμερα και πήρα τηλέφωνο. Πολύ καλή η κοπέλα στην εξυπηρέτηση μου λέει "Μισό λεπτό να το κοιτάξω" κάτι έκανε και μου ζήτησε να κάνω speed test. Κάνω απο ~22 πήγε 48,50.Το upload παράμενει ίδιο(~4,75 αφού απο την αρχή ήταν έτσι). Οπότε λέω μια χαρά την ευχαρίστησα το έκλεισα. Γυρνάω πριν δύο ώρες σπίτι η ταχύτητα έπεσε στο 22.Παίρνω πάλι τηλέφωνο εξηγώ την κατάσταση και μου απαντά "Δεν γίνεται κάτι τέτοιο" τεσπα μετά απο πολύ συζήτηση(ευγενικά πάντα)έκλεισα το τηλέφωνο και τώρα έχω 22. Γνώμες?
lolz03 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μίλησα με Vodafone.Και τις δύο φορές.Τώρα πιάνω 22 σταθερά εδω και μια εβδομάδα.Upload πάντα μια χαρά.
yositosi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 έχε κατά νου ότι γυρνάνε οι καμπίνες του ΟΤΕ σε Vectoring για να σηκώνουν τα 100 / 200 mbps προγράμματα και αέρα πατέρα αλλάζουν και τα προφίλ. Σε εμένα (και σε πολλούς άλλους) έγινε η αλλαγή στις 16/11 μέρα την οποία ο TD-W9980 μου βγήκε άχρηστος μιας και δεν αναγνωρίζει πρότυπο G. Vector και επομένως με κλείδωνε στα περίπου 10mbps down / 1mbps up. Δοκιμάζοντας με το ΟΕΜ ΖΤΕ του παρόχου είδα σωστό κλείδωμα σε 50000/4996 αλλά σε κατέβασμα δεν περνούσα τα 2.5mb/sec λόγω του ότι είναι σαβουρομηχάνημα. Σήμερα έβαλα ένα TP Link VR600 και απογειώθηκαν ξανά τα πάντα (4.6mb/sec download με wifi συνδεση είτε σε 2.4Ghz είτε σε 5Ghz κανάλι) 2
lolz03 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μάλιστα..Σήμερα μπήκα μετα απο 10 μέρες εκτός και είδα ότι ήταν στα 11.Είχε πέσει και το Upload. Πήρα κατευθείαν vodafone και μετα απο αρκετή ώρα μου είπαν ότι θα το δηλώσουν βλάβη διότι φτάιει ο OTE. Επομένως παώ για άλλο modem.. Kαι να δεις ότι μετά θα πιάνω 20 πάλι και οχι 50. Μακάρι να έμενα adsl ^^. Ειρωνεία ότι το έχω σχεδόν χρόνο.Τζάμπα τα 80 ευρώ..Τεσπα. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μια ερώτηση.Τώρα δηλαδή μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο για adsl σύνδεση?Αφού δεν σηκώνει πάνω απο 10?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι ότι δεν σηκώνει πάνω από 10, απλά δεν υποστηρίζει Vectoring κι ο πάροχος έχει ορίσει ότι αν δεν έχεις συμβατό εξοπλισμό θα πέφτει στα 10mbps/1mbps o συγχρονισμός. Αυτό το κάνει διότι πρέπει να έχουν όλοι (στην νέα καμπίνα/καφάο) G.Vector compatible VDSL Router, ώστε να λειτουργεί σωστά το Vectoring και να έχουμε τα οφέλη του (σημαντικά μειωμένες παρεμβολες/crosstalk).
lolz03 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραία λάθος έκφραση.Τώρα μπορώ να το λειτουργήσω μόνο σε ADSL? Έβαλα το κανονικό ρούτερ της vodafone(Που μου έστειλαν για vdsl) και επέστρεψα στις παλιές ταχύτητες. 15 download/4,75 upload. Πήρα τηλέφωνο στην vodafone γιατί είπαν το πρωί ότι θα το προωθήσουν στον OTE και λέω για να μην έρθουν πειράξουν(μπορεί να χαλάσουν ) να τους πάρω να τους πω. Ανέφερα για άλλη μια φορά το θέμα ταχύτητας. Με έβαλε να γράψω μια διεύθυνση του ΟΤΕ και να κατεβάσω ένα αρχείο(1gb)δυο φορές για να τσεκάρω την ταχύτητα.Και τα δύο αρχεία είχαν ταχύτητα 2,4.Πως γίνεται αυτό? Κατέβαζα με 48?Κλείνω το τηλέφωνο. Βγαίνω κάνω speedtest μου λέει 15.Κατεβάζω torrent μου λέει 15. Τι στο .... υπάρχει κάποια ρύθμιση? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από lolz03
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν θα πάρει καν κάποιο firmware upgrade για να υποστηρίξει το πρότυπο, το έχουν ξεκαθαρίσει από την TP-Link. Οπότε είτε αν το πουλήσεις θα δουλέψει για κάποιον που παίρνει VDSL από Αστικό Κέντρο κι όχι από ΚΑΦΑΟ όπως εσύ, μιας και δεν θα έχουν αυτοί vectoring λόγω περιορισμού. Δουλέυει και για ADSL αλλα ποιος θα το πάρει αν στο μέλλον θα αποκτήσει VDSL από ΚΑΦΑΟ? Μπορείς πάντως να βάλεις το vdsl router που σου έδωσε ο πάροχος (ή να του ζητήσεις κάποιο που είναι συμβατό με vectoring), να το γυρίσεις σε bridge ώστε να παίζει μόνο σαν modem και να κουμπώσεις από πίσω το TP-Link για να δουλεύει ως router και access point (wifi).
lolz03 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς μήπως να μου στείλεις κάποιο λίνκ για να δω πως γίνεται bridge-router-access point(η διαδικασία)?Ελληνικά/Αγγλικά δεν έχω θέμα. Σήμερα έχω 26(το πιο υψηλό που έπιασα ποτέ με VDSL(Με το ρουτερ που μου έδωσε η vodafone) και μου στέλνουν μήνυμα ότι το πρόβλημα της χαμηλής ταχύτητας δεν είναι δικό μου και ότι φταίνε αυτοί..Θα περιμένω μερικές μέρες και μετά θα πάρω τηλέφωνο. Μήπως το wifi extender που έχω περιορίζει την ταχύτητα? Edit:Bλακεία είπα,αφου και στον πάνω όροφο με καλώδιο τα ίδια κάνει.
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 δες λίγο συχρονισμό που σου δίνει μέσα στο ρουτερ
afterhours Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 έχε κατά νου ότι γυρνάνε οι καμπίνες του ΟΤΕ σε Vectoring για να σηκώνουν τα 100 / 200 mbps προγράμματα και αέρα πατέρα αλλάζουν και τα προφίλ. Σε εμένα (και σε πολλούς άλλους) έγινε η αλλαγή στις 16/11 μέρα την οποία ο TD-W9980 μου βγήκε άχρηστος μιας και δεν αναγνωρίζει πρότυπο G. Vector και επομένως με κλείδωνε στα περίπου 10mbps down / 1mbps up. Δοκιμάζοντας με το ΟΕΜ ΖΤΕ του παρόχου είδα σωστό κλείδωμα σε 50000/4996 αλλά σε κατέβασμα δεν περνούσα τα 2.5mb/sec λόγω του ότι είναι σαβουρομηχάνημα. Σήμερα έβαλα ένα TP Link VR600 και απογειώθηκαν ξανά τα πάντα (4.6mb/sec download με wifi συνδεση είτε σε 2.4Ghz είτε σε 5Ghz κανάλι) Εγω εχω το zte 168N και κατεβαζω με 5.5mb/sec με WIFI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα