Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Τα στοιχεία της γραμμής είναι αυτά:

UpStream,Downstream

Current Rate :               4996          /50000

Max Rate:                     35371         /75111

Snr Margin:                   30              /16,3

Line Attentuation:         19,3           /17,7

Errors:                           25              /0

Το modem βρίσκεται στο ισόγειο και εγώ είμαι σε ημιυπόγειο,συνδέομαι ασύρματα και έχω επιπλέον και αυτό για ενίσχυση σήματος.

Άλλαξα την σύνδεση σε vdsl(όταν είχα adsl έπιανα 14-15 σταθερά) και τώρα πιάνω 22(σε speedtest).

Το upload μου είναι γύρω στο 4,70 άρα σύμφωνα με τον πίνακα είναι καλό,αλλά γιατί έχω την μισή download?

Αυτά!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ασυρματη συνδεση και ειδικα εφοσον εμπλεκεται repeater για ενισχυση μην περιμενεις κατι καλυτερο. Τραβας καλωδιο και ησυχαζεις.

Δημοσ.

Το δοκίμασα με καλώδιο με λάπτοπ και έπιασα 15..Και στο speedtest αλλά και σε torrent

Με καλωδιο πανω στο ρουτερ ή πανω στο tp link extender?

Δημοσ.

Δοκιμασε με αλλο καλωδιο σε αλλη θυρα του ρουτερ και απενεργοποιησε το wifi απο το λαπτοπ.

Το έκανα πάλι τα ίδια.

Ποιον παροχο εχεις; να κανω μια υποθεση και να πω οτι δεν εχεις οτε;

Όχι δεν έχω..

Δημοσ.

Το έκανα πάλι τα ίδια.

Όχι δεν έχω..

ειναι διαφορετικο πραγμα η ταχυτητα ζευξης με την καμπινα ή αστικο κεντρο και διαφορετικη η πραγματικη ταχυτητα που βλεπεις σε speedtest, torrent, downloading κτλπ.

Η ταχυτητα ζευξης σου ειναι η μεγιστη για τη γραμμη που πληρωνεις, οποτε ο παροχος νιπτει τας χειρας του. Απο εκει και περα η ταχυτητα που βλεπεις πραγματικα εξαρταται απο τις συνδεσεις που εχει ο παροχος τοσο με το εσωτερικο οσο και το εξωτερικο. Εχω γυρισει 3 παροχους σε vdsl και μεχρι στιγμης, ο οτε μου προσφερει την μεγαλυτερη πραγματικη ταχυτητα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι ισχύει με το WIFI πιάνεις τη μισή ταχύτητα download.

Όχι πάντα, εξαρτάται τι router/AP έχεις και πόσες απώλειες (από τοίχους) υπάρχουν... :P

Δημοσ.

Δεν είχα χρόνο να το κοιτάξω καθόλου.

Τώρα πιάνω 14,7.Μετα από 10 μέρες έπεσε στην ταχύτητα που είχα με adsl.

Ναι ισχύει με το WIFI πιάνεις τη μισή ταχύτητα download.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Με 24αρα με καλώδιο έπιανα 14,με wifi έναν όροφο κάτω έπιανα 13,8.

Upload είχα 0,8.

Τώρα με VDSL με καλώδιο(πριν 10 μέρες) έπιανα 22 και με wifi 21 και κάτι.

To upload όμως ανέβηκε στα 4,75.Είτε με καλώδιο είτε με wifi.

Όχι πάντα, εξαρτάται τι router/AP έχεις και πόσες απώλειες (από τοίχους) υπάρχουν... :P

Χρησιμοποιώ το ίδιο router άρα δεν δέχομαι να πιάνω σωστή upload ταχύτητα(λένε μέχρι 5 και έχω 4,75)ενώ download να πάρω μόνο +8.

Aύριο το πρωί θα μιλήσω με την εταιρεία.

ειναι διαφορετικο πραγμα η ταχυτητα ζευξης με την καμπινα ή αστικο κεντρο και διαφορετικη η πραγματικη ταχυτητα που βλεπεις σε speedtest, torrent, downloading κτλπ.

Η ταχυτητα ζευξης σου ειναι η μεγιστη για τη γραμμη που πληρωνεις, οποτε ο παροχος νιπτει τας χειρας του. Απο εκει και περα η ταχυτητα που βλεπεις πραγματικα εξαρταται απο τις συνδεσεις που εχει ο παροχος τοσο με το εσωτερικο οσο και το εξωτερικο. Εχω γυρισει 3 παροχους σε vdsl και μεχρι στιγμης, ο οτε μου προσφερει την μεγαλυτερη πραγματικη ταχυτητα

Στο στενό που μένω ένας γνωστός μου με την ίδια εταιρεία πιάνω λίγο χαμηλότερο upload αλλά έχει 44 download.

Επομένως κάτι παίζει.

Δημοσ.

Όταν λες το ίδιο router εννοείς ότι είναι το ίδιο κ όταν είχες adsl γραμμή ή το άλλαξες όταν έκανες την αναβάθμιση ;;;

Δημοσ.

Όταν λες το ίδιο router εννοείς ότι είναι το ίδιο κ όταν είχες adsl γραμμή ή το άλλαξες όταν έκανες την αναβάθμιση ;;;

Ίδιο και με ADSL και με VDSL.

Μου έστειλαν δικό τους και δεν το έβαλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...