Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει επισημο service στην Ελλαδα για την Htc. Αν παθει κατι το κινητο(οπως και στο αρχικο pixel)στελνεται εξωτερικο για επισκευη.

η αρβατο επισκευαζει htc

Δημοσ.

Fulgore εάν επισκευαζει HTC με το ότι αναλαμβάνει τα HTC υπό εγγύηση είναι διαφορετικο πράγμα , μερικές μήνες πίσω το HTC 10 μου έπρεπε να φύγει Γερμανία για επισκευή και αναμονή 1 μήνα +

Δημοσ.

Ρε γμτ αυτό που σε κινητά με παραδοσιακά απίστευτη ποιότητα ήχου και AudioHD τσιπάκια,πάνε και βγάζουν το 3,5 jack και σε περιορίζουν στην ποιότητα του bluetooth σου,μόνο σε μένα φαίνεται μαλακία;

Και μη μου πεις βάλε τα ακουστικά του,το usb λίγο να λυγίσει θα πάρεις στο χέρι το βύσμα του μαζί με την πόρτα του.

• Like 1
Δημοσ.

η αρβατο επισκευαζει htc

1)Δεν υπαρχει arvato πλεον. ts solutions λεγεται.

2)Τα παραλαμβανει η ts solutions-arvato αλλα τα στελνει στο εξωτερικο,δεν τα επισκευαζει η ιδια,ουτε ειναι το επισημο service της Htc.

το HTC 10 μου έπρεπε να φύγει Γερμανία για επισκευή και αναμονή 1 μήνα +

Fulgore εάν επισκευαζει HTC με το ότι αναλαμβάνει τα HTC υπό εγγύηση είναι διαφορετικο πράγμα , μερικές μήνες πίσω το HTC 10 μου έπρεπε να φύγει Γερμανία για επισκευή και αναμονή 1 μήνα +

Εγραψα εγω κατι διαφορετικο απο αυτο που γραφεις εσυ?Το κινητο οπως και να χει στελνεται εξωτερικο οπως εγραψες και εσυ αυτο ειπα,οπως και το οτι δεν υπαρχει επισημο service της HTC στην Ελλαδα οπως πχ ειναι η Smartec και η procordia για samsung και LG αντιστοιχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...