Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο βγαινουν τελος του χρονου κινητα με snap835 και 4gb ram και κοστιζουν 700 και 800+ευρω.

• Like 4
Δημοσ.

Εγγύηση θα έχεις αν το αγοράσεις από το ευρωπαϊκό online store της HTC που στέλνει και Ελλάδα. Απλά λογικά θα πρέπει να το στείλεις εξωτερικό.

Πάλι καλά! Το ζαχαρώνω πάρα πολύ για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου.

Δημοσ.

Κινηταρα αλλά πλέον για εμένα όπως και όλες οι ναυαρχίδες έτσι και αυτή απλησίαστη. Ίσως το U Ultra από την γκάμα της Htc να είναι vfm στην τιμή που είναι στο Σκρουτζ

Δημοσ.

Προφανως και ουτε αυτο θα πουλησει γιατι

εχει πολυ κακη χρονικη περιοδο κυκλοφοριας (θα εχει απεναντι του Google pixel 2xl,LG V30,s8+/note 8)

κοστιζει αναλογα με τετοια specs χωρις να προσφερει κατι το τρομερο

δεν εχει θυρα ακουστικων

και φυσικα οπως τα προηγουμενα τηλεφωνα δεν θα εχει καθολου προβολη/διαφημιση.

Σκουρα τα πραγματα.

Στ=υμφωνο απολυτα.Δυστυχως για αλλη μια φορα αργησε !!!

Δημοσ.

Ελπίζω η τιμή να αφορά την έκδοση με 6/128GB (διάβασα ότι το 4/64 θα είναι για αγορές της Ασίας). Τότε έχοντας και Αndroid 8, μεγάλη μπαταρία αλλά και τα noise-canceling ακουστικά στο πακέτο πιστεύω είναι πολύ αξιόλογη συσκευή.

Δημοσ.

Πολύ καλό HTC με αργοπορημένη όμως παρουσίαση και οι τιμές στα ύψη! Από specs οι κάμερες σκοτώνουν και λογικά θα έχουν και το ανάλογο εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

κριμα ηταν καποτε κορυφη....θυμαμαι εποχες htc diαmond 2(το εχω ακομη για gps) με γραφιδα...htc one...μετα πηγε τις τιμες στο θεο..κ εκει εγινε εταιρια για λιγους...το κινητο παντως αψογο

Δημοσ.

Μου αρεσει που πολλοί οταν βγαζει νεο κινητο η HTC ναι μεν λενε τα καλύτερα, κραζουν την τιμη και στο τελος πανε και δινουν περισσότερα για Samsung ή για iPhone.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...