villa.romas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέσα στα καλύτερα του 2017 για μένα! Μπράβο HTC Σε 2 χρόνια θα έχω bezelless smartphone 1
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο βγαινουν τελος του χρονου κινητα με snap835 και 4gb ram και κοστιζουν 700 και 800+ευρω. 4
mpo555 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγώ δεν βλέπω καλά η αυτή η συσκευή δεν έχει μικρά bezel?
Thanasis159 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγγύηση θα έχεις αν το αγοράσεις από το ευρωπαϊκό online store της HTC που στέλνει και Ελλάδα. Απλά λογικά θα πρέπει να το στείλεις εξωτερικό. Πάλι καλά! Το ζαχαρώνω πάρα πολύ για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου.
rocco84 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κινηταρα αλλά πλέον για εμένα όπως και όλες οι ναυαρχίδες έτσι και αυτή απλησίαστη. Ίσως το U Ultra από την γκάμα της Htc να είναι vfm στην τιμή που είναι στο Σκρουτζ
galanakop1974 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Προφανως και ουτε αυτο θα πουλησει γιατι εχει πολυ κακη χρονικη περιοδο κυκλοφοριας (θα εχει απεναντι του Google pixel 2xl,LG V30,s8+/note 8) κοστιζει αναλογα με τετοια specs χωρις να προσφερει κατι το τρομερο δεν εχει θυρα ακουστικων και φυσικα οπως τα προηγουμενα τηλεφωνα δεν θα εχει καθολου προβολη/διαφημιση. Σκουρα τα πραγματα. Στ=υμφωνο απολυτα.Δυστυχως για αλλη μια φορα αργησε !!!
tzampatzis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ελπίζω η τιμή να αφορά την έκδοση με 6/128GB (διάβασα ότι το 4/64 θα είναι για αγορές της Ασίας). Τότε έχοντας και Αndroid 8, μεγάλη μπαταρία αλλά και τα noise-canceling ακουστικά στο πακέτο πιστεύω είναι πολύ αξιόλογη συσκευή.
konakis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλό HTC με αργοπορημένη όμως παρουσίαση και οι τιμές στα ύψη! Από specs οι κάμερες σκοτώνουν και λογικά θα έχουν και το ανάλογο εξαιρετικό αποτέλεσμα.
bilspa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 κριμα ηταν καποτε κορυφη....θυμαμαι εποχες htc diαmond 2(το εχω ακομη για gps) με γραφιδα...htc one...μετα πηγε τις τιμες στο θεο..κ εκει εγινε εταιρια για λιγους...το κινητο παντως αψογο
Mobiler2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 THA NAI OPLO ALLA KAI T MATE STHN IDIA TIMH PEZEI GIA NA DOYME
rolexakias2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 THA NAI OPLO ALLA KAI T MATE STHN IDIA TIMH PEZEI GIA NA DOYMEΚαι greeklish και κεφαλαία ήμαρτον.. 1
ilias81 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Α ρε HTC,τα κινητα σου ειναι αψογα αλλα ημαρτον...Θελει και marketing η υποθεση και εκει απλα δεν υπαρχεις.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μου αρεσει που πολλοί οταν βγαζει νεο κινητο η HTC ναι μεν λενε τα καλύτερα, κραζουν την τιμη και στο τελος πανε και δινουν περισσότερα για Samsung ή για iPhone. 2
Mobiler2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θα είναι όπλο λοιπόν αλλά θα δούμε,οι ανταγωνιστές πολλοί πιστεύω στη htc πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα