Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!

Ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone και είμαι ανάμεσα στο huawei p10 lite το samsung j7 και το nokia 6. Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 300, και με ενδιαφέρει η οθόνη η κάμερα να μην κολλάει εύκολα και η αυτονομία. Έχει κάποιος εμπειρία απο τα συγκεκριμένα τηλέφωνα να μου πει;

Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

απο οτι διαβασα το μονο κακο που εχει το lenovo ειναι η καμερα του.

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Διάλεξε ποιο έχεις προτεραιότητα.

Και τα άλλα που έχεις αναφέρει το ένα έχει καλή κάμερα το άλλο καλή μπαταρία και το άλλο καλό επεξεργαστή.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι κάτι πρέπει να θυσιάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα.. Και εγω μαγκες ψάχνομαι για νεο κινητο (κατα τα Χριστούγεννα που θα παρω το δωρο..) ταβανι 400 ευρω ... Και το πιο πιθανο ειναι να το παρω με δοσεις.. Το κινητο θελω να το κρατήσω minimum 2 χρονάκια. ( εχω το g3 και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος) (επεσε και δεν αναγνωριζει την σιμ.. Και το εχω σε εναν φιλο και προσπαθει να το φτιαξει). Any suggestions?

Δημοσ.

Καλημερα.. Και εγω μαγκες ψάχνομαι για νεο κινητο (κατα τα Χριστούγεννα που θα παρω το δωρο..) ταβανι 400 ευρω ... Και το πιο πιθανο ειναι να το παρω με δοσεις.. Το κινητο θελω να το κρατήσω minimum 2 χρονάκια. ( εχω το g3 και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος) (επεσε και δεν αναγνωριζει την σιμ.. Και το εχω σε εναν φιλο και προσπαθει να το φτιαξει). Any suggestions?

Δες κανένα S7 ή το LG G6
Δημοσ.

Αυτα δεν ειναι πιο ακριβα απο 400; η κανω λαθος; μιλαμε για καταστηματα που μπορω να το παρω με δοσεις έτσι..

Δημοσ.

Αυτα δεν ειναι πιο ακριβα απο 400; η κανω λαθος; μιλαμε για καταστηματα που μπορω να το παρω με δοσεις έτσι..

Αααα νόμιζα από Σκρουτζαδικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...