Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά με μια επιφύλαξη , το κινητό είναι demo unit.

Και εμένα το δικό μου S7 που είναι demo unit στο IMEI βγάζει μηδενικά.Το οτι δουλεύει το fingerprint δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν είναι demo η συσκευή.

Δημοσ.

το κατεβασα και γραφει 0χ1 δηλαδη εχει γινει?

Ναι έχει γίνει , έπρεπε να έχει 0x0 για να είναι εντάξει.

Οπότε καλά το κατάλαβα.... ;)

αρα εχει χαθει η εγγυηση

και να κανω παλι εγω δεν αλλαζει κατι

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,πάει η εγγύηση.

Για μένα θα το πήγαινα πίσω και θα ζητούσα τα λεφτά μου(αν είναι εφικτό).

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνεται την πάτησα..τώρα έκανα πάλι εγκατάσταση στο official firmware και πιάνει σήμα το κινητό αναγνωρίζει και τον παροχο αλλά μου βγάζει μήνυμα μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο τι είναι αυτό πάλι

Δημοσ.

έπρεπέ να το πας στο σέρβις και όχι να περνάς firmwares κτλ ... ίσως ο άλλος προσπάθησε να το μετατρέψει από demo ή να το ξεκλειδώσει από πάροχο και έγραψε knox δεν τα κατάφερε και σου το πούλησε ... το αγόρασες γνωρίζοντάς ότι υπάρχει θέμα με την sim?

ανέβασε screenshots απ αυτή την εφαρμογή για να ξέρουμε για τι συσκευή μιλάμε

Δημοσ.

Για βγάλε SIM και δες αν το ΙΜΕΙ επανήρθε και είναι ίδιο με αυτό που λέει στην πλάτη.

Υπάρχει περίπτωση να πήρε null IMEI... Εάν πήρε κάτι σε στύλ 004999κλπ πες μας

Δημοσ.

μου ειχε πει οτι το ειχε μπλοκαρει αυτος γιατι προσπαθουσε να του κανει μονος αναβαθισμη και εγω νομιζα οτι δεν ηταν τιποτα...αλλα ψεματα μου ελεγε μαλλον και μηπως ειναι κλεμενο....

δεν πηρα παλι καποιο imei παλι μηδεν λεει!

Δημοσ.

Πιστεύω να εχεις "παίξει" με τις ρυθμίσεις - δίκτυα -κάρτες sim ( πχ προτιμόμενος τύπος δικτυου ,εταιρεια κινητής τηλεφωνιας)για να δεις μηπως δουλεύει στο 3g μόνο, δεν είχα βέβαια χρόνο να διαβάσω όλα τα post και δεν έχω ακριβή εικόνα για το συγκεκριμένο τηλεφωνο.

Επίσης δεν κατάλαβα αν βρηκε τα imei με την επαναφορά του stock rom.

Δημοσ.

ναι τα εχω ψαξει ολα εκει και ενω μου βλεπει την σιμ οταν παταω να κανω χειροκινητα αναζητισει δικτυου βγαζει σφαλα και στην αυτοματη αναζητιση... και δεν εχει την επιλογη που εχουν αλλα κινητα οπως βλεπω σε διαφορα βιντεο στον youtube που επιλεγες αν θελειs gsm η καποια αλλα

Δημοσ.

το εχω κανει και αυτο... εμενα να δεις...και βλεπω οτι πολυ εχουν αυτα τα θεματα με πιο παλια μοντελα τις samsung και εχουν βρει ακρη τωρα μηπως επειδη ειναι καινουργιο ακομα και δεν λειτουργουν τα κολπα αυτα.. δεν ξερω τι να πω!

Δημοσ.

Πάρτο απόφαση ή το πας στο service και σκας κάποια €€€ και στο φτιάχνουν ή το πουλάς για ανταλλακτικά.

Δημοσ.

μου ειχε πει οτι το ειχε μπλοκαρει αυτος γιατι προσπαθουσε να του κανει μονος αναβαθισμη και εγω νομιζα οτι δεν ηταν τιποτα...αλλα ψεματα μου ελεγε μαλλον και μηπως ειναι κλεμενο....

δεν πηρα παλι καποιο imei παλι μηδεν λεει!

άρα ο πωλητής είναι εντάξει από την στιγμή που ανέφερε το πρόβλημά ... το ότι συ νόμιζες ότι δεν είναι τίποτα δεν τον κάνει ούτε ψεύτη ούτε κλέφτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...