Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπρα παιδια αγορασα το samsung galaxy s8 απο εναν και εχω προβλημα διοτη δεν αναγνωριζει την σιμ και δεν βγαζει κανενα μηνυμα οταν βαζω η βγαζω την σιμ και ενα αλλο παραλογο ειναι οτι δεν μου εμφανιζει το ιμει η συσκευη να δω τι γινεται μηπως ειναι κλειδωμενο η κλεμενο..στις πληφοριες στην συσκευη μου βγαζει εκει που λεει για το ιμει αγνωστο και οταν πληκτρολογο στο τηλεφωνο *#06# παλι δεν μ το λεει το imei αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!!

post-387538-0-01055300-1509570073_thumb.png

post-387538-0-39727400-1509570091_thumb.png

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι γιατί το έψαξα καλά κατέβασα κ το πρόγραμμα της Samsung στο υπολογιστή κ το αναγνωρίζει κανονικά και είδα κ βίντεο στο ίντερνετ να δω μήπως είναι κλώνος αλλά δεν είναι

Δημοσ.

γιατί τότε τα screenshots σου είναι 779 Χ 1600 ... έκτος αν τα συμπιέζει το forum ... έλεγξε το 

Δημοσ.

Αφού το αναγνωρίζει το KIES δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν έχεις κουτί αποδείξει πάρε τηλέφωνο την Samsung να στο επιβεβαιώσουν.

Στο κουτί γράφει και το IMEI.

Κατέβασε το CPU-Z να δεις .

Δημοσ.

μήπως είναι κλώνος γιατί το screenshot δεν είναι 1440 x 2960

Φωτεινε παντογνώστη, η default ανάλυση του S8 ( μετά από από factory reset ) είναι η FHD+

20171102_045824.png

Και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μία από τις 3. Άρα από την ανάλυση του screenshot δεν μπορεις να λες κλώνος

Δημοσ.

Αυτό θα κάνω απλός μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό με το imei...και σκέφτηκα μήπως είναι θέμα λογισμικού δηλαδή άμα περνούσα μέσω pc το Android μήπως στρώσει?

Δημοσ.

Φωτεινε παντογνώστη, η default ανάλυση του S8 ( μετά από από factory reset ) είναι η FHD+

20171102_045824.png

Και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μία από τις 3. Άρα από την ανάλυση του screenshot δεν μπορεις να λες κλώνος

η ανάλυσή του screenshot που ανέβασε είναι άκυρη με αυτές που προβλέπονται στο s8 βλέπεις πουθενά  1600 Χ 779? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...