petrostt92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 καλησπρα παιδια αγορασα το samsung galaxy s8 απο εναν και εχω προβλημα διοτη δεν αναγνωριζει την σιμ και δεν βγαζει κανενα μηνυμα οταν βαζω η βγαζω την σιμ και ενα αλλο παραλογο ειναι οτι δεν μου εμφανιζει το ιμει η συσκευη να δω τι γινεται μηπως ειναι κλειδωμενο η κλεμενο..στις πληφοριες στην συσκευη μου βγαζει εκει που λεει για το ιμει αγνωστο και οταν πληκτρολογο στο τηλεφωνο *#06# παλι δεν μ το λεει το imei αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!!
ziaba Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 μήπως είναι κλώνος γιατί το screenshot δεν είναι 1440 x 2960
petrostt92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι γιατί το έψαξα καλά κατέβασα κ το πρόγραμμα της Samsung στο υπολογιστή κ το αναγνωρίζει κανονικά και είδα κ βίντεο στο ίντερνετ να δω μήπως είναι κλώνος αλλά δεν είναι
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 γιατί τότε τα screenshots σου είναι 779 Χ 1600 ... έκτος αν τα συμπιέζει το forum ... έλεγξε το
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αφού το αναγνωρίζει το KIES δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν έχεις κουτί αποδείξει πάρε τηλέφωνο την Samsung να στο επιβεβαιώσουν. Στο κουτί γράφει και το IMEI. Κατέβασε το CPU-Z να δεις .
petrostt92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ναι το κατέβασα και φαίνεται ότι είναι κανονικό και όχι κλώνος Δεν έχω κουτί Και απόδειξη...
chios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Με ποια λογική αγοράζεις ένα τέτοιο τηλέφωνο χωρίς κουτί και απόδειξη; κρίμα τα λεφτά που πέταξες.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 μήπως είναι κλώνος γιατί το screenshot δεν είναι 1440 x 2960 Φωτεινε παντογνώστη, η default ανάλυση του S8 ( μετά από από factory reset ) είναι η FHD+ Και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μία από τις 3. Άρα από την ανάλυση του screenshot δεν μπορεις να λες κλώνος
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δύσκολα τα πράγματα φίλε μου. Πάνε σε κάνα service samsung μήπως μπορούν να κάνουν κάτι που δεν νομίζω.
petrostt92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αυτό θα κάνω απλός μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό με το imei...και σκέφτηκα μήπως είναι θέμα λογισμικού δηλαδή άμα περνούσα μέσω pc το Android μήπως στρώσει?
ziaba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Φωτεινε παντογνώστη, η default ανάλυση του S8 ( μετά από από factory reset ) είναι η FHD+ Και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μία από τις 3. Άρα από την ανάλυση του screenshot δεν μπορεις να λες κλώνος η ανάλυσή του screenshot που ανέβασε είναι άκυρη με αυτές που προβλέπονται στο s8 βλέπεις πουθενά 1600 Χ 779?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα