Προς το περιεχόμενο

Το thread για τα LGBT+ δικαιώματα

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσύ και ένας ακόμη είπαν καλο κουράγιο στο ιδιο ύφος.

Θα το δούμε ποιός θα κάνει κουράγιο στο τέλος.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.

Απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις.

Άσχετο... αλλά διακρίνω κάποια απειλή στον αέρα?

Ένα 15χρονο έχει την νομιμοποίηση να παει και να αλλάξει φύλο, γιατί αν συνευρεθεί σεξουαλικά με κάποιον ενήλικο είναι αυτεπάγγελτο ποινικό(νομίζω) αδίκημα, εφόσον βέβαια το κανει με την θέληση του. Δεν είναι παράλογο;

Η σεξουαλική πράξη για άτομα πάνω από 15 είναι νόμιμη... Οπότε ο νομοθέτης έχει προνοήσει και σκεφτεί ότι δεν γίνετε ένα 15χρονο να μπορεί να κάνει σεξ αλλά όχι να προσδιορίσει το φύλλο του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα 15χρονο έχει την νομιμοποίηση να παει και να αλλάξει φύλο, γιατί αν συνευρεθεί σεξουαλικά με κάποιον ενήλικο είναι αυτεπάγγελτο ποινικό(νομίζω) αδίκημα, εφόσον βέβαια το κανει με την θέληση του. Δεν είναι παράλογο;

Όχι, η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 στην Ελλάδα πλην εξαιρέσεων (π.χ ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας κτλ).

δεν διαφωνω στο οτι εξελισσετε κτλπ ομως υπαρχουν και καποια πραγματα ως αξιωματα πχ τα γενη και στο κατω κατω πως ακριβως τον προστατευει το κρατος με το να μην λεει το φυλο  του? αν βγει πχ ενα ενταλμα συληψης για καποιον σαν αυτον τι θα λεει αναζητητε ενα ουδετερο υψος ταδε ?

Δεν έχεις άδικο... όντως, τώρα πως θα τον αναζητούν οι αστυνομικοί? Ω τι καταστροφή!!! Έλα μωρέ βρήκα την λύση... ας καταπατήσουμε κάποια ατομικά δικαιώματα... σιγά το πράγμα!!!

δεν διαφωνω στο οτι εξελισσετε κτλπ ομως υπαρχουν και καποια πραγματα ως αξιωματα πχ τα γενη και στο κατω κατω πως ακριβως τον προστατευει το κρατος με το να μην λεει το φυλο του? αν βγει πχ ενα ενταλμα συληψης για καποιον σαν αυτον τι θα λεει αναζητητε ενα ουδετερο υψος ταδε ?

Καταζητείται ο/η/το τάδε που έχει τα τάδε χαρακτηριστικά όπως και γινόταν και πάντοτε.

Η σεξουαλική πράξη για άτομα πάνω από 15 είναι νόμιμη... Οπότε ο νομοθέτης έχει προνοήσει και σκεφτεί ότι δεν γίνετε ένα 15χρονο να μπορεί να κάνει σεξ αλλά όχι να προσδιορίσει το φύλλο του...

Οκ δεν το ήξερα είχα την εντύπωση οτι είναι παραπάνω.

Παντως αυτο το Τζεϊσον δηλωσε πως θελει να ασχοληθει με την πολιτικη.

Να γινει δηλαδη... βουλευτο?

Το λομπυ σας να ναι καλα και ας καιγεται ο κοσμος ολος.Μεγαλη μπιζνα η φαση.

Οπως αυτο το θρεντ που μαγικα και επιμονα πρεπει να ειναι πρωτη σελιδα εδω και χρονια.

• Like 1

Να γινει δηλαδη... βουλευτο?

Το λομπυ σας να ναι καλα και ας καιγεται ο κοσμος ολος.Μεγαλη μπιζνα η φαση.

Οπως αυτο το θρεντ που μαγικα και επιμονα πρεπει να ειναι πρωτη σελιδα εδω και χρονια.

Ε τότε μην συμβάλλεις και εσύ για την πρώτη σελίδα...

ΥΓ: Αν θες, όμως, πες κάτι για την μπίζνα... έτσι για να μαθαίνουμε και εμείς οι απ'έξω...

• Like 1

Δεν έχεις άδικο... όντως, τώρα πως θα τον αναζητούν οι αστυνομικοί? Ω τι καταστροφή!!! Έλα μωρέ βρήκα την λύση... ας καταπατήσουμε κάποια ατομικά δικαιώματα... σιγά το πράγμα!!!

προσπαθω να παρουσιασω ενα παραδειγμα και δεν απαντας και απο ποτε το ειμαι οτι δηλωνω εγινε ανθρωπινο δικαιωμα?

• Like 1

Το  Jason-Αντιγονη ειναι φιλελευθερο (οταν αφορα τα δικαιωματα του) αλλα προκειται να πολιτευτει  με συγκεκριμενο κομμα που εχει τοση σχεση με το φιλελευθερισμο οσο ο Στηβ Ντουζος με το κλασσικο μπαλετο (οταν αφορα τα δικαιωματα των αλλων). Simples.

προσπαθω να παρουσιασω ενα παραδειγμα και δεν απαντας και απο ποτε το ειμαι οτι δηλωνω εγινε ανθρωπινο δικαιωμα?

Προσπαθείς να παρουσιάσεις ένα παράδειγμα και ξεχνάς πως ζουν αυτοί οι άνθρωποι... Οι περισσότεροι αναγκάζονται να έχουν διπλή ζωή, πχ σε έναν έλεγχο από την αστυνομία, σε ένα ταξίδι τους με αεροπλάνο, ακόμα και σε μια ανάληψη από την τράπεζα... Αν αυτό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα τότε τι είναι??? Τελικά πιστέυω οτι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε την ποιότητα ζωής τους σε απλές καθημερινές καταστάσεις... καλύτερα να μην εκφραζετε γνώμη!

Προσπαθείς να παρουσιάσεις ένα παράδειγμα και ξεχνάς πως ζουν αυτοί οι άνθρωποι... Οι περισσότεροι αναγκάζονται να έχουν διπλή ζωή, πχ σε έναν έλεγχο από την αστυνομία, σε ένα ταξίδι τους με αεροπλάνο, ακόμα και σε μια ανάληψη από την τράπεζα... Αν αυτό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα τότε τι είναι??? Τελικά πιστέυω οτι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε την ποιότητα ζωής τους σε απλές καθημερινές καταστάσεις... καλύτερα να μην εκφραζετε γνώμη!

δηλαδη τον μουσατο με το μινι αν τον σταματησει για ελεγχο η αστυνομια θα εχει προβλημα αν η ταυτοτητα λεει αρρεν, και το προβλημα αυτο θα εξαφανιστει αν η ταυτοτητα δεν εχει καθλου φυλο?

• Like 1

δηλαδη τον μουσατο με το μινι αν τον σταματησει για ελεγχο η αστυνομια θα εχει προβλημα αν η ταυτοτητα λεει αρρεν, και το προβλημα αυτο θα εξαφανιστει αν η ταυτοτητα δεν εχει καθλου φυλο?

Δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά... Πάρε την ταυτότητα της αδελφής σου ή μιας της φίλης σου (αν είσαι άντρας) και ζήσε με αυτήν το υπόλοιπο της ζωής σου... Αν τα καταφέρεις έλα να μου τρυπήσεις την μύτη!

Δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά... Πάρε την ταυτότητα της αδελφής σου ή μιας της φίλης σου και ζήσε με αυτήν το υπόλοιπο της ζωής σου... Αν τα καταφέρεις έλα να μου τρυπήσεις την μύτη!

μα φυσικα θα εχω προβλημα αφου δεν ειμαι η αδερφη μου. Οπως θα εχω προβλημα κι αν γυροβολαω με τη δικη σου ταυτοτητα.

Αν αποφασισω ομως να αλαξω φυλο, αρχισω τις ορμονες και αλλαξει η φατσα μου, μπορω να ανανεωσω την φωτο στην ταυτοτητα μου, και να αλλαξω και το φυλο στην ταυτοτητα μου. Το ενδιαμεσο δε καταλαβαινω πληρως. Ο αλλος επιλεγει να χει μουσια και να φοραει φουστες. 100000% δικαιωμα του, δε μου καιγεται καρφι. Η φατσα που εχει στην ταυτοτητα του ειναι η ιδια μ'αυτη που κυκλοφορει. Τι προβλημα ακριβως θα του λυσει η διαγραφη φυλου? Ακομα και για σωματικο ελεγχο να τον πανε, αντρας αστυνομικος θα τον ψαξει, δε παιζει να μπερδευτουν απο την φουστα και να στειλουν γυναικα αστυνομικο να τον ψαξει. Εκτος βεβαια αν πρεπει να προσλαβει ατομα ουδετερου φυλου γιαυτη τη δουλεια η αστυνομια. 

Καμμία απειλή,σε αυτή τη ζωή όμως έρχεται η στιγμή για όλους να διαλέξουμε πλευρά.

Εγώ είμαι στην απέναντι πλευρά από αυτούς που εύχονται καλό κουράγιο.

Δε πιστεύω η συγκεκριμένη φράση να χρησιμοποιήθηκε τυχαία.

• Like 1

μα φυσικα θα εχω προβλημα αφου δεν ειμαι η αδερφη μου. Οπως θα εχω προβλημα κι αν γυροβολαω με τη δικη σου ταυτοτητα.

Αν αποφασισω ομως να αλαξω φυλο, αρχισω τις ορμονες και αλλαξει η φατσα μου, μπορω να ανανεωσω την φωτο στην ταυτοτητα μου, και να αλλαξω και το φυλο στην ταυτοτητα μου. Το ενδιαμεσο δε καταλαβαινω πληρως. Ο αλλος επιλεγει να χει μουσια και να φοραει φουστες. 100000% δικαιωμα του, δε μου καιγεται καρφι. Η φατσα που εχει στην ταυτοτητα του ειναι η ιδια μ'αυτη που κυκλοφορει. Τι προβλημα ακριβως θα του λυσει η διαγραφη φυλου? Ακομα και για σωματικο ελεγχο να τον πανε, αντρας αστυνομικος θα τον ψαξει, δε παιζει να μπερδευτουν απο την φουστα και να στειλουν γυναικα αστυνομικο να τον ψαξει. Εκτος βεβαια αν πρεπει να προσλαβει ατομα ουδετερου φυλου γιαυτη τη δουλεια η αστυνομια.

Και μόνο που θα γλυτώσει τον εξευτελισμό και τα τρεχάματα στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων είναι αρκετό... το νομοσχέδιο πάνω σε τέτοια προβλήματα βασίστηκε και προσπάθησε να λύσει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...