Προς το περιεχόμενο

Το thread για τα LGBT+ δικαιώματα

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Έγραψε ο φίλος ´ μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ....κτλ ´ 

κατι που είναι γεγονός και εσυ τον χειραγωγεί φίλε 

Για πήγαινε και στο δεύτερο σκέλος της πρότασης για το οποίο και έκανα quote... το ότι έγραψε ένα σωστό στα 100 λανθασμένα δεν κάνει όλη του την πρόταση σωστή... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, l337 είπε

Δεν είναι θέμα κουλτούρας αλλά θέμα ωριμότητας και καλό είναι (όλοι μας) να μην έχουμε άποψη για τα πάντα (γιατί λεγόμαστε ξερόλες) και να μην πετάμε "μαργαριτάρια" εφόσον είμαστε παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο διότι φαινόμαστε γελοίοι. Κουραστικό έχει γίνει να αμπελοφιλοσοφούμε λέγοντας ο καθένας -κυριολεκτικά- το μακρύ και το κοντό του βασιζόμενος μόνο στην ωριμότητα του και τις προσωπικές του πεποιθήσεις παρα στο οποιοδήποτε επιστημονικό στοιχείο και στις κλινικές έρευνες που έχουν γίνει και να θεωρούνε και την άποψη τους κιόλας σεβαστή επειδή το λένε αυτοί. Προτείνω διάβασμα και μελέτη σε βάθος όλων των DSM  από την αρχή έως το DSM-III-R. Αυτά για αρχή ώστε -τουλάχιστον- να μπορεί να γίνει συζήτηση.

Διάβασε τι γράφω παραπάνω και κατάλαβε ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν μας ποια είναι η άποψη σου για ένα τέτοιο ζήτημα. Το ίδιο ισχύει και για την άποψη μου πχ. Οι επιστήμονες έχουν κάνει αμέτρητες έρευνες για πάρα πολλά χρόνια, έχουν τεκμηριώσει και έχουν απαντήσει σχετικά. Υλικό υπάρχει (ανέφερα ήδη παραπάνω ένα σημαντικό). Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει ή να λάβει στα σοβαρά κάποιον που έχει μια λανθασμένη πεποίθηση επειδή είναι απλά.. η άποψη του.

2 ώρες πριν, AtiX είπε

Θα σου πω “παρόμοια” κατάσταση που έχω ζήσει... με τον σύντροφο μου είμαστε 11 χρόνια μαζί και έχουμε πάει σε άπειρες κοινωνικές εκδηλώσεις... στην αρχή ναι, ήταν δύσκολα, σιγά σιγά όμως ακόμα και κάποιοι στενοκέφαλοι που νόμιζαν ότι έκαναν χαβαλέ με τις δυο αδελφές, το σταμάτησαν γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν και το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον μας... αυτό έγινε όχι γιατί το ζητήσαμε, αλλά γιατί κατάλαβαν ότι δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τους υπολοίπους... οπότε δεν θα έπρεπε το μερίδιο της ευθύνης να το έχει η οικογένεια, ακόμα και αν υπάρχει παιδί, αλλά το κοινωνικό περιβάλλον που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει και να αποδεχτεί την "διαφορετικότητα" του άλλου...

Και εδώ είναι το βασικό μας θέμα... 

ΔΕΝ ήμαστε εξωγήινοι ούτε κάποιο σπάνιο είδος ανθρώπων με περίεργα βίτσια και γούστα... η μόνη μας διαφορά είναι ότι αντί να μου αρέσει η Τασούλα, μου αρέσει ο Κωστάκης! τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο....

Θα μου πεις σε παρακαλώ πολύ την άποψη σου σε κάτι .

Πιστευεις ότι πρέπει ο κοινωνικός ιστός να βασίζεται σε ομόφυλα ζευγάρια καθώς αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την συνέχιση μας μέσα από την τεκνοποίηση , η ότι δεν πρέπει να βασίζετε σε αυτό . Δεν εχω εμπεριστατωμένη άποψη και θέλω να ακούσω την άποψη σου

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Πιστευεις ότι πρέπει ο κοινωνικός ιστός να βασίζεται σε ομόφυλα ζευγάρια καθώς αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την συνέχιση μας μέσα από την τεκνοποίηση , η ότι δεν πρέπει να βασίζετε σε αυτό . Δεν εχω εμπεριστατωμένη άποψη και θέλω να ακούσω την άποψη σου

superthumb.jpg?t=1500591277

Επεξ/σία από Kercyn
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως και γιατί ο κοινωνικός ιστός πρέπει να βασίζετε(?????) σε εμάς για την τεκνοποίηση? Στο αναφέρω γιατί πρώτων τα LGBT άτομα δεν είναι ανίκανα ούτε ευνούχοι και δεύτερων το ότι θα υπάρχουν ομόφυλες οικογένειες, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι όλοι οι str8 θα σταματήσουν να αναπαράγονται...

ΠΡΟΣΟΧΗ αναφέρεις την συγκεκριμένη λέξη, πολύ συγκεκριμένη και χωρίς τάσης ξεχειλώματος...

Επεξ/σία από AtiX

4 λεπτά πριν, Kercyn είπε

superthumb.jpg?t=1500591277

Ωραία Selfie φίλε 

6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως και γιατί ο κοινωνικός ιστός πρέπει να βασίζετε(?????) σε εμάς για την τεκνοποίηση? Στο αναφέρω γιατί πρώτων τα LGBT άτομα δεν είναι ανίκανα ούτε ευνούχοι και δεύτερων το ότι θα υπάρχουν ομόφυλες οικογένειες, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι όλοι οι str8 θα σταματήσουν να αναπαράγονται...

ΠΡΟΣΟΧΗ αναφέρεις την συγκεκριμένη λέξη, πολύ συγκεκριμένη και χωρίς τάσης ξεχειλώματος...

Φίλε sorry   1) αλλά δεν ρώτησα εσένα 2) δεν καταλαβαίνω τι λες . Ξέρεις το να απομονώσεις μια λέξη και να κανείς τον πονηριδη  δεν λέγεται διάλογος 

4 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Ωραία Selfie φίλε 

Φίλε sorry   1) αλλά δεν ρώτησα εσένα 2) δεν καταλαβαίνω τι λες . Ξέρεις το να απομονώσεις μια λέξη και να κανείς τον πονηριδη  δεν λέγεται διάλογος 

Κανε scroll το ποντίκι και δες τι postαρες λίγο παραπάνω... :P

11 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

🙄😓🤕

Φίλε ανακαλώ . Συγνωμη 

Εντάξει (ελπίζω να συμπεριλαμβάνει και το πονηρίδη)... αλλά πραγματικά θα ήθελα να καταλάβω τι θέλεις να πεις με την ερώτηση σου στον I337???

1 ώρα πριν, Raptorex είπε

Η ερώτηση μου είναι τι θα γίνει όταν  άλλες κοινωνικές ομάδες που είναι τώρα στη λίστα των σεξουαλικών διαταραχών απαιτήσουν το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και ποιος είναι αυτός που θα αποφασίζει ποια μειονότητα θα έχει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και ποια όχι.Θα έρχεται ο αυνανιστής και θα λέει ότι είναι δικαίωμα του να τον παίζει δημόσια  η κτηνοβάτης να έχει ερωτικές σχέσεις με ζώα  η ο παιδόφιλος να λέει ότι το να έχεις ένας ενήλικας σχέση με παιδάκια δεν είναι βιασμός.Το ξαναλέω ότι ότι δεν με ενδιαφέρει αν σε κάποιον αρέσει ο Κωστάκης η Τασούλα αλλά το ότι αφαιρέθηκε η ομοφυλοφιλία από τις ψυχιατρικές διαταραχές κατα την άποψη μου με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Βρε άνθρωπε μου τι λες τώρα;😥

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατακρίνετε οποιαδήποτε απόψη δεν συμφωνεί με τη δική σας.Δεν έχω τα όπως φαίνεται απαιτούμενα medical credentials για να σχολιάσω στο thread αλλά θα επαναλάβω την προσωπική μη επιστημονική μου άποψη ελπίζοντας ότι θα σχολιαστεί επι της ουσίας και χωρίς αφορισμούς από εσένα η από τα άλλα μέλη του forum.

Έγραψα  το γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία ήταν στη ψυχιατρική λίστα με της σεξουαλικές διαταραχές και  την άποψη μου ότι αφαιρέθηκε για κοινωνικοπολιτικούς και ανθρωπιστικούς λόγους.Πιστεύω ότι η επιστημονική κοινότητα δέχθηκε πιέσεις για να την αφαιρέσει και το αναλύω. Ανθρωπιστικοι λόγοι και κοινωνικοί λόγοι για να πιεστεί ψυχολογικά η επιστημονικη κοινότητα  είναι ότι διατηρώντας την ομοφυλοφιλία στις ψυχιατρικές διαταραχές ήξεραν ότι καταδίκαζαν ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού στο κοινωνικό περιθώριο.Πολιτικοί λόγοι για να δεχθεί πιέσεις η επιστημονική κοινότητα είναι ότι  η γκέι κοινότητα είναι αρκετά ψηφαλάκια για όποιον την έχει με το μέρος του.

Ρώτησα επίσης τι θα πρέπει να κάνει η κοινωνία όταν έρθουν οι διάφορες κοινωνικές ομάδες που είναι ακόμα στη λίστα με τις ψυχιατρικές σεξουαλικές διαταραχές και απαιτήσουν equal rights και δικαιωμα στη διαφεριτικότητα.Αναφέρα τους κτηνοβάτες και τους παιδεραστές γιατί είναι από τις πιο γνωστές διαταραχές στη λίστα  και είπα  την άποψη μου ότι η αφαίρεση της ομοφυλοφιλίας από της ψυχιατρικές διαταραχές με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Επεξ/σία από Raptorex
  • Like 1

Μια πρόχειρη απάντηση είναι  ότι η κτηνοβασία και η παιδεραστία δεν περιέχει το προαπαιτούμενο της συναίνεσης και ειδικά για την παιδεραστία ο ανήλικος προστατεύεται από τον νόμο γιατί ακριβώς είναι ανήλικος. 

• Like 2

• Moderators
4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μια πρόχειρη απάντηση είναι  ότι η κτηνοβασία και η παιδεραστία δεν περιέχει το προαπαιτούμενο της συναίνεσης και ειδικά για την παιδεραστία ο ανήλικος προστατεύεται από τον νόμο γιατί ακριβώς είναι ανήλικος. 

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος πότε ένα ζώο θέλει κάτι και πότε δε θέλει. Απλώς η δυσκολία εκεί είναι ότι δε μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι το ζώο θέλει, οπότε παράνομο...

Δεν απάντησε κανένας στο ποστ παραπάνω.

Γιατί οι κοινωνικές δομές να έχουν γυναίκες-"μητέρες" για τα ορφανά παιδιά; Και ο άντρας αγάπη θα βγάλει και θα δώσει.

Γιατί;

Ας απαντήσει ένας υποστηρικτής σοβαρά. Οι παραπάνω απαντήσεις μόνο σοβαρές δεν είναι. Οι γκέι με την υιοθεσία σίγουρα θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Τα παιδιά θα γίνουν όμως; Ή πάντα κάτι θα λείπει;

Ο φίλος με τον πατέρα ναυτικό είπε την αλήθεια : ΕΛΕΙΨΕ. Δεν είναι ντροπή να το πεις.

Και για κάποιος άσχετους που συνεχίζουν να λένε ότι είπα για αναπηρία παιδιών. Για κοινωνική αναπηρία των γκέι μίλησα. Που κοινωνική αναπηρία μπορεί να νιώσει και ένας στρέιτ που θα μείνει μπακούρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Γιατί οι κοινωνικές δομές να έχουν γυναίκες-"μητέρες" για τα ορφανά παιδιά; Και ο άντρας αγάπη θα βγάλει και θα δώσει.

Γιατί;

Ας απαντήσει ένας υποστηρικτής σοβαρά. Οι παραπάνω απαντήσεις μόνο σοβαρές δεν είναι. Οι γκέι με την υιοθεσία σίγουρα θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Τα παιδιά θα γίνουν όμως; Ή πάντα κάτι θα λείπει;

Ο φίλος με τον πατέρα ναυτικό είπε την αλήθεια : ΕΛΕΙΨΕ. Δεν είναι ντροπή να το πεις.

Και για κάποιος άσχετους που συνεχίζουν να λένε ότι είπα για αναπηρία παιδιών. Για κοινωνική αναπηρία των γκέι μίλησα. Που κοινωνική αναπηρία μπορεί να νιώσει και ένας στρέιτ που θα μείνει μπακούρι.

Ναι τα παιδια θα γινουν καλυτεροι ανθρωποι και παντα κατι θα λειπει λογικα. Τα ετεροφυλα ζευγαρια και αυτα εχουν τα δικα τους μεγαλα προβληματα. Μια γνωστη μου εχει κανει αιτηση για υιοθεσια αλλα συνεχως την αποριπτουν. Κρινεται ακαταλληλη για καποιο λογο. 

Οι ομοφυλοφιλοι που θα υιοθετησουν θα απαλαξουν την κοινωνια απο μια εκολαπτωμενη προβληματικη περιπτωση παιδιου, αγκαλιαζοντας το. Αν παει ορφανοτροφειο χειροτερα θα ειναι. Ναι θα φαει το bullying της αρκουδας στο σχολειο αλλα υπαρχουν πολυ χειροτερα οπως οικογενειακη βια.

Αρκετα παιδια ειναι παιδια χωρισμενων οικογενειων ή διαλυμενων, εκει γιατι κανεις δεν λεει δεν θα κανετε αλλα παιδια; Αφου απετυχαν. Ή γιατο δεν τους παιρνει τα παιδια;; Και να τα δωσει σε αλλη οικογενεια

Αν θες την αποψη μου οι μισες οικογενειες ειναι ακαταλληλες. Βγαλε το μισες βαλε οτι αριθμο θες.

Επεξ/σία από Zerg13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Raptorex είπε

Κατακρίνετε οποιαδήποτε απόψη δεν συμφωνεί με τη δική σας.Δεν έχω τα όπως φαίνεται απαιτούμενα medical credentials για να σχολιάσω στο thread αλλά θα επαναλάβω την προσωπική μη επιστημονική μου άποψη ελπίζοντας ότι θα σχολιαστεί επι της ουσίας και χωρίς αφορισμούς από εσένα η από τα άλλα μέλη του forum.

Έγραψα  το γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία ήταν στη ψυχιατρική λίστα με της σεξουαλικές διαταραχές και  την άποψη μου ότι αφαιρέθηκε για κοινωνικοπολιτικούς και ανθρωπιστικούς λόγους.Πιστεύω ότι η επιστημονική κοινότητα δέχθηκε πιέσεις για να την αφαιρέσει και το αναλύω. Ανθρωπιστικοι λόγοι και κοινωνικοί λόγοι για να πιεστεί ψυχολογικά η επιστημονικη κοινότητα  είναι ότι διατηρώντας την ομοφυλοφιλία στις ψυχιατρικές διαταραχές ήξεραν ότι καταδίκαζαν ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού στο κοινωνικό περιθώριο.Πολιτικοί λόγοι για να δεχθεί πιέσεις η επιστημονική κοινότητα είναι ότι  η γκέι κοινότητα είναι αρκετά ψηφαλάκια για όποιον την έχει με το μέρος του.

Ρώτησα επίσης τι θα πρέπει να κάνει η κοινωνία όταν έρθουν οι διάφορες κοινωνικές ομάδες που είναι ακόμα στη λίστα με τις ψυχιατρικές σεξουαλικές διαταραχές και απαιτήσουν equal rights και δικαιωμα στη διαφεριτικότητα.Αναφέρα τους κτηνοβάτες και τους παιδεραστές γιατί είναι από τις πιο γνωστές διαταραχές στη λίστα  και είπα  την άποψη μου ότι η αφαίρεση της ομοφυλοφιλίας από της ψυχιατρικές διαταραχές με κοινωνικοπολιτικά κριτήρια δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Πόσοι ακόμα θα πρέπει να στο πουν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι σεξουαλική διαταραχή... αν δεν θες να το καταλάβεις έχει καλώς... αν όχι μην ωρύεσαι που κανένας δεν παίρνει σοβαρά αυτά που γράφεις...

23 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Γιατί;

Ας απαντήσει ένας υποστηρικτής σοβαρά. Οι παραπάνω απαντήσεις μόνο σοβαρές δεν είναι.

Θα ήθελες σοβαρή απάντηση ας πούμε στο... γιατί οι περισσότερες νοσηλεύτριες είναι γυναίκες??? το ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άνδρες???

23 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Οι γκέι με την υιοθεσία σίγουρα θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Τα παιδιά θα γίνουν όμως; Ή πάντα κάτι θα λείπει;

Επίσης μια σοβαρή απάντηση στα από πάνω ερωτήματα... 

οι ομοφυλόφιλοι, όπως και οι ετερόφυλοι, θα μπορούσαν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι... τις ίδιες πιθανότητες έχουμε και έχουν...

Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, με όλες τις έρευνες να αναφέρουν την καλύτερη διαπαιδαγώγηση, την γρηγορότερη ωρίμανση με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και κοινωνικοποίηση του παιδιού... αν εσύ ακόμα δεν τις έχεις διαβάσει, έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα και υπάρχουν διάσπαρτα αρκετά link... δεν σου φταίει κανένας και ούτε είναι υποχρεωμένος, αφού δεν είσαι πρωτάρης στο παρών thread, να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια...

Επεξ/σία από AtiX

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...