Προς το περιεχόμενο

Το thread για τα LGBT+ δικαιώματα

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι trans είναι κάποιο σπάνιο και εξωτικό είδος που οι περισσότεροι από μας δεν συναντούν ποτέ; Τι είδους επιχείρημα είναι αυτό; Κι εγώ δεν είμαι κυνηγός και ούτε σκοπεύω να γίνω. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνώ με ό,τι νόμο και να περαστεί για το κυνήγι;

Εγώ δεν έχω κανένα άγχος και κανένα πρόβλημα στο πώς να αποκαλώ τους άλλους. Όταν εσύ και τόσοι άλλοι υποστηρίζετε ότι πρέπει κάποιος, υπό την απειλή του νόμου, να δέχεται να να συμμετέχει στο παραμυθάκι του καθενός που νομίζει ότι είναι εξωγήινος σκίουρος, τότε δε μπορείς να λες ότι εγώ είμαι αυτός που θέλει να επιβάλλει την άποψή του.

Θα μάθουν τι ακριβώς;

Φίλε Kercyn το έχουμε συζητήσει και παλιότερα και ακόμα περιμένω την απάντηση που μου έταξες...

Τώρα, αν εσύ μπερδεύεις το gender με το κυνήγι και τους εξωγήινους ή ακόμα χειρότερα προσπαθείς να εξευτελίσεις μια προσωπική ελευθεριά και ατομικό δικαίωμα με ένα χόμπι ή μια φαντασίωση... δεν σου φταίει κάνεις και ειδικά η κοινωνία που σε προσπερνάει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει και ο πόνος της "ψυχής" που σε πολλούς ανθρώπους επηρεάζει τη ζωή τους καθημερινά...

οπότε χρειάζονται ψυχολόγο ή ψυχίατρο

γιατί μου επιβάλεις να συμμορφωθώ με τις ιδέες κάποιου που μου λες ότι χρειάζεται ψυχολόγο ή ψυχίατρο?

• Like 1

Όταν οι δικές μου απόψεις γίνουν νόμος τότε θα μπορείς να πεις ότι τις ανέχεσαι,για την ώρα δεν ανέχεσαι τίποτα.

Αντίθετα κάποιων άλλων οι απόψεις έγιναν νόμοι και πρέπει να τους ανεχτούμε όχι μονο των LGBT αλλά και άλλων.

Αλήθεια σε τι αναφέρεσαι???

• Super Moderators

Όταν οι δικές μου απόψεις γίνουν νόμος τότε θα μπορείς να πεις ότι τις ανέχεσαι,για την ώρα δεν ανέχεσαι τίποτα.

Αντίθετα κάποιων άλλων οι απόψεις έγιναν νόμοι και πρέπει να τους ανεχτούμε όχι μονο των LGBT αλλά και άλλων.

Το πρόβλημα ξεκινάει τη στιγμή που εξισώνεις την ανάγκη κάποιων για αναγνώριση βασικών τους δικαιωμάτων, με άλλες "ανάγκες" σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων και ψεκασμών...

Καταλαβαίνεις πως μια τέτοια εξίσωση είναι το λιγότερο ...τραγική και στενάχωρη. 

Οι κοινωνίες αλλάζουν. Αλλού ανώδυνα, αλλού επώδυνα. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο σε αυτό και -δυστυχώς- στη χώρα μας προσωπικά πιστεύω πως έχουμε ακόμη τεράστια προβλήματα σαν κοινωνία. Όχι μόνο σε αυτά τα θέματα ...αλλά γενικότερα.

Anyway, ας μην το πάω ο ίδιος σε offtopic. 

• Like 1

Δηλαδη, πριν πηγαινε ο τυπος με τη φουστα και το μουσι στην τραπεζα και φοβονταν να δειξει την ταυτοτητα, ενω τωρα ολα μπομπα. Ουδετερος και με τη βουλα.

Το θεμα ειναι τι σημαινει η αναγνωριση του ουδετερου φυλου νομικα, γιατι αλλιως μονο για τρολαρισμα προκειται.

• Like 2

Το πρόβλημα ξεκινάει τη στιγμή που εξισώνεις την ανάγκη κάποιων για αναγνώριση βασικών τους δικαιωμάτων

ποια δικαιωματα ειναι αυτα? Σοβαρα ρωταω.

• Super Moderators

οπότε χρειάζονται ψυχολόγο ή ψυχίατρο

γιατί μου επιβάλεις να συμμορφωθώ με τις ιδέες κάποιου που μου λες ότι χρειάζεται ψυχολόγο ή ψυχίατρο?

Όποιος αναζητά βοήθεια απο ψυχολόγο ή απο ψυχίατρο πάει να πει πως είναι τρελός ή έχει παράλογες σκέψεις???

Δηλαδη, πριν πηγαινε ο τυπος με τη φουστα και το μουσι στην τραπεζα και φοβονταν να δειξει την ταυτοτητα, ενω τωρα ολα μπομπα. Ουδετερος και με τη βουλα.

Το θεμα ειναι τι σημαινει η αναγνωριση του ουδετερου φυλου νομικα, γιατι αλλιως μονο για τρολαρισμα προκειται.

Πριν μπορεί αν πήγαινε, να γύριζε στο σπίτι του μαύρος απο το ξύλο. Τώρα μπορεί να το κάνει κάπως πιο ελεύθερα. 

Πρώτον, ομοφυλόφιλος άνδρας είμαι όχι trans... και δεύτερον είναι άσχετο το περιτύλιγμα, πχ όπως, και στην διαφήμιση τα trans άτομα θέλουν να εκφράζονται με τον τρόπο που τους κάνει να νιώθουν άνετα... Στην δικιά μου περίπτωση, πάλι, θα ήταν καλύτερα να μην με πρήζουν ως το γυμνάσιο αν μου αρέσει κανένα κοριτσάκι...

Έλπιζα να καταλαβαίνατε το νόημα της διαφήμισης και να μην βλέπατε απλά δυο παιδιά που θέλουν να ντυθούν το αντίθετο του φύλου τους... τα τελευταία δευτερόλεπτα με τα λόγια του γονέα... my heroes... είναι η ουσία...

ναι, ενταξει να εκφραζονται οπως θελουν. αλλα να ντυνονται γυναικεια στο σχολειο; δεν θα ηταν καλυτερα να το αφησουν αυτο για αργοτερα; απο λυκειο και πανω;

• Super Moderators

ναι, ενταξει να εκφραζονται οπως θελουν. αλλα να ντυνονται γυναικεια στο σχολειο; δεν θα ηταν καλυτερα να το αφησουν αυτο για αργοτερα; απο λυκειο και πανω;

Αυτό θα είχε λογική αν όλοι οι μαθητές φορούσαν τα ίδια ρούχα όπως παλιά με τις στολές. Τη στιγμή όμως που ο καθένας φοράει ο,τι θέλει, γιατί να μην υπάρχει και αυτό? Επειδή δεν μας φαίνεται "φυσιολογικό"? Δηλαδή δεν μας πειράζει το 12ποντο στο 14χρονο κοριτσάκι αλλά φρικάρουμε με τη φούστα του Μπάμπη?  :ph34r:

• Sad 1

Όποιος αναζητά βοήθεια απο ψυχολόγο ή απο ψυχίατρο πάει να πει πως είναι τρελός ή έχει παράλογες σκέψεις???

κάποιος που πάει στο ψυχολόγο ή στον ψυχίατρο σημαίνει ότι νομίζει ότι έχει πρόβλημα

αν έχει πρόβλημα ή όχι θα το κρίνει ο γιατρός

καταλαβαίνεις όμως ότι αλλάζεις θέμα?

εγώ το κατάλαβα 

η ερώτηση μου ήταν γιατί μου επιβάλεις να συμμορφωθώ με κάποιον που έχει πρόβλημα

• Like 1

• Super Moderators

κάποιος που πάει στο ψυχολόγο ή στον ψυχίατρο σημαίνει ότι νομίζει ότι έχει πρόβλημα

εγώ το κατάλαβα 

η ερώτηση μου ήταν γιατί μου επιβάλεις να συμμορφωθώ με κάποιον που έχει πρόβλημα

Γιατί το συγκεκριμένο "πρόβλημα" αναγνωρίστηκε σαν δικαίωμα επισήμως. 

εγώ το κατάλαβα 

Για τελευταία φορά... το πρόβλημα το έχεις εσύ!!! όχι ο άλλος... ο άλλος το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό που δημιουργείς εσυ!!!

Γιατί το συγκεκριμένο "πρόβλημα" αναγνωρίστηκε σαν δικαίωμα επισήμως. 

κύριε Πρετεντέρη εσείς??

μου θύμισες την ατάκα του "μα το έχει ψηφίσει η Βουλή"

το ότι αναγνωρίστηκε διεθνώς δεν αποδεικνύει κάτι

σκέψου να κάνουμε την ίδια κουβέντα,στην Χάγη,ξέρω γω,μια μέρα πριν αναγνωριστεί

τι θα μου φέρεις σαν επιχείρημα αν σε ρωτήσω :  

γιατί μου επιβάλεις να συμμορφωθώ με κάποιον που έχει πρόβλημα

θα μου πεις επειδή θα αναγνωριστεί αύριο?

Για τελευταία φορά... το πρόβλημα το έχεις εσύ!!! όχι ο άλλος... ο άλλος το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό που δημιουργείς εσυ!!!

εσύ δες το μήνυμα #72

απο χθες περιμένω

• Super Moderators

κύριε Πρετεντέρη εσείς??

μου θύμισες την ατάκα του "μα το έχει ψηφίσει η Βουλή"

το ότι αναγνωρίστηκε διεθνώς δεν αποδεικνύει κάτι

σκέψου να κάνουμε την ίδια κουβέντα,στην Χάγη,ξέρω γω,μια μέρα πριν αναγνωριστεί

τι θα μου φέρεις σαν επιχείρημα αν σε ρωτήσω :  

γιατί μου επιβάλεις να συμμορφωθώ με κάποιον που έχει πρόβλημα

θα μου πεις επειδή θα αναγνωριστεί αύριο?

εσύ δες το μήνυμα #72

απο χθες περιμένω

Κατά τα άλλα είμαι εγώ αυτός που αλλάζει το θέμα... :)

Anyway εγώ τις ολοκλήρωσα τις σκέψεις μου. Προσέξτε μόνο μη σφαχτείτε πάλι εδώ και τρέχω για καθάρισμα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...