KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ένα link που αναφέρει κάποια πράγματα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό... Αν θες κάτι πιο προσωπικό, ναι από τα 6-7 ήξερα ότι με έλκυαν οι άνδρες και κάτι που ίσως να σε ξαφνιάσει... οι ίδιοι οι γονείς μου παραδέχτηκαν ότι θα ήταν προτιμότερο να το αποδεχτούν τότε παρά όταν τους το ανέφερα... και ηθελες να ντυνεσαι με γυναικεια ρουχα οταν πηγαινες δημοτικο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 αυτήν η ιδιαιτερότητα του άλλου,που βρίσκεται? ανάμεσα στα πόδια του ή μέσα στο κεφάλι του? Έχει σημασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 και ηθελες να ντυνεσαι με γυναικεια ρουχα οταν πηγαινες δημοτικο; Πρώτον, ομοφυλόφιλος άνδρας είμαι όχι trans... και δεύτερον είναι άσχετο το περιτύλιγμα, πχ όπως, και στην διαφήμιση τα trans άτομα θέλουν να εκφράζονται με τον τρόπο που τους κάνει να νιώθουν άνετα... Στην δικιά μου περίπτωση, πάλι, θα ήταν καλύτερα να μην με πρήζουν ως το γυμνάσιο αν μου αρέσει κανένα κοριτσάκι... Έλπιζα να καταλαβαίνατε το νόημα της διαφήμισης και να μην βλέπατε απλά δυο παιδιά που θέλουν να ντυθούν το αντίθετο του φύλου τους... τα τελευταία δευτερόλεπτα με τα λόγια του γονέα... my heroes... είναι η ουσία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχει σημασία? Αυτό ανάμεσα στα πόδια είναι αντιληπτό από τις αισθήσεις όλων και γενικώς παραδεκτό ως υπαρκτό. Στο κεφάλι του καθενός από εμάς μπορούν να υπάρχουν και ανύπαρκτα πράγματα όπως αεροψεκασμοί και εξωγήινοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχει σημασία? ντάξει τόσο ανεύθυνη απόκριση δε μπορούσα να φανταστώ πάνε στο γιατρό και πες του γιατρέ έχω ένα πόνο θα σου πει,σε ποιο σημείο πονάς? πες του,έχει σημασία? να δούμε τι θα σου πει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 ντάξει τόσο ανεύθυνη απόκριση δε μπορούσα να φανταστώ πάνε στο γιατρό και πες του γιατρέ έχω ένα πόνο θα σου πει,σε ποιο σημείο πονάς? πες του,έχει σημασία? να δούμε τι θα σου πει... Θα του πεις ότι πονάς στα άφυλα γεννητικά σου όργανα,θα καταλάβει. Θα πας στον αδρογυναικολόγο μια νέα ειδικότητα που θα ανακαλύψει οσονούπο η επιστήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Και τόση ώρα νόμιζα πως συζητούσαμε στα σοβαρά! Πάλι ζονγκ κέρδισα! Στο κεφάλι του καθενός από εμάς μπορούν να υπάρχουν και ανύπαρκτα πράγματα όπως αεροψεκασμοί και εξωγήινοι. Αυτοκριτική? ντάξει τόσο ανεύθυνη απόκριση δε μπορούσα να φανταστώ πάνε στο γιατρό και πες του γιατρέ έχω ένα πόνο θα σου πει,σε ποιο σημείο πονάς? πες του,έχει σημασία? να δούμε τι θα σου πει... Υπάρχει και ο πόνος της "ψυχής" που σε πολλούς ανθρώπους επηρεάζει τη ζωή τους καθημερινά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Βρε βρε πλακώνεσαι και τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ότι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του είναι υπαρκτό και σοβαρό για τον ίδιο άσχετα με το αν οι τριγύρω του δεν το πιστεύουν ή δεν το αποδέχονται. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει και να το ανεχτούμε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Και τόση ώρα νόμιζα πως συζητούσαμε στα σοβαρά! Πάλι ζονγκ κέρδισα! Αυτοκριτική? Υπάρχει και ο πόνος της "ψυχής" που σε πολλούς ανθρώπους επηρεάζει τη ζωή τους καθημερινά... Όχι δεν είναι ζονγκ είναι δικαστής - γιατρός - troll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Και τόση ώρα νόμιζα πως συζητούσαμε στα σοβαρά! Πάλι ζονγκ κέρδισα! Αυτοκριτική? Υπάρχει και ο πόνος της "ψυχής" που σε πολλούς ανθρώπους επηρεάζει τη ζωή τους καθημερινά... Όχι πληρώνω με το ίδιο νόμισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μου κάνει τρομερή εντύπωση που άτομα, που λογικά δεν θα συναντήσουν ποτέ trans άτομα αγχώνονται για το πώς θα τα αποκαλέσουνε... Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι θέλουμε να επιβαλουμε την άποψη μας χωρίς καν να ξέρουμε το θέμα... όποιος ξέρει να συμπεριφερθεί στον συνάνθρωπό του δεν θα έλεγε για πολλοστή φορά τις ίδιες ανοησίες! Οι trans είναι κάποιο σπάνιο και εξωτικό είδος που οι περισσότεροι από μας δεν συναντούν ποτέ; Τι είδους επιχείρημα είναι αυτό; Κι εγώ δεν είμαι κυνηγός και ούτε σκοπεύω να γίνω. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνώ με ό,τι νόμο και να περαστεί για το κυνήγι; Εγώ δεν έχω κανένα άγχος και κανένα πρόβλημα στο πώς να αποκαλώ τους άλλους. Όταν εσύ και τόσοι άλλοι υποστηρίζετε ότι πρέπει κάποιος, υπό την απειλή του νόμου, να δέχεται να να συμμετέχει στο παραμυθάκι του καθενός που νομίζει ότι είναι εξωγήινος σκίουρος, τότε δε μπορείς να λες ότι εγώ είμαι αυτός που θέλει να επιβάλλει την άποψή του. Ε θα μάθουν με τον καιρό. Και πάλι το πρόβλημα που είναι δεν κατάλαβα... Θα μάθουν τι ακριβώς; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ότι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του είναι υπαρκτό και σοβαρό για τον ίδιο άσχετα με το αν οι τριγύρω του δεν το πιστεύουν ή δεν το αποδέχονται. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει και να το ανεχτούμε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Όπως ανεχόμαστε τις δικές σου απόψεις (ενώ διαφωνούμε), έτσι ανεχόμαστε και των υπολοίπων... Είναι εντελώς διαφορετικό να διαφωνούμε με κάτι από το να επιδιώκουμε να παρέμβουμε κιόλας ώστε να το φέρουμε στα μέτρα μας. Γι'αυτό ξαναλέω πως υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς που μπορούν να ασχοληθούν στα σοβαρά με όλα αυτά τα θέματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Όπως ανεχόμαστε τις δικές σου απόψεις (ενώ διαφωνούμε), έτσι ανεχόμαστε και των υπολοίπων... Είναι εντελώς διαφορετικό να διαφωνούμε με κάτι από το να επιδιώκουμε να παρέμβουμε κιόλας ώστε να το φέρουμε στα μέτρα μας. Γι'αυτό ξαναλέω πως υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς που μπορούν να ασχοληθούν στα σοβαρά με όλα αυτά τα θέματα. Όταν οι δικές μου απόψεις γίνουν νόμος τότε θα μπορείς να πεις ότι τις ανέχεσαι,για την ώρα δεν ανέχεσαι τίποτα. Αντίθετα κάποιων άλλων οι απόψεις έγιναν νόμοι και πρέπει να τους ανεχτούμε όχι μονο των LGBT αλλά και άλλων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ότι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του είναι υπαρκτό και σοβαρό για τον ίδιο άσχετα με το αν οι τριγύρω του δεν το πιστεύουν ή δεν το αποδέχονται. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει και να το ανεχτούμε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ω, ναι κι όμως πρέπει να το ανεχτείς. Κι όσο οι νόμοι αλλάζουν μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ανέχεσαι περισσότερα πράγματα. Καλό κουράγιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις