AtiX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Τότε το trailer λειτουργεί σα δόλωμα. Επιφυλάσσομαι να τη δω όμως αφού το λες. Αλλά όταν στο τρέιλερ δείχνει βόλτες με ποδήλατα, μπάνιο στη θάλασσα, πιάνο, βιβλία, ανέμελη ζωή, κλάμα στο σιδηροδρομικό σταθμό, πού πάει ο νους; Σε βρίσκω υπερβολικό για το trailer... αν και προσωπικά δεν δίνω και μεγάλη σημασία σε αυτά, το έβαλα περισσότερο για το τραγούδι... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Σύμφωνο συμβίωσης με τόπο κατοικίας τις φυλακές Ελεώνα http://www.kathimerini.gr/946559/article/epikairothta/ellada/symfwno-symviwshs-me-topo-katoikias-tis-fylakes-elewna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MRSA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Αν και προσωπικά το σύμφωνο συμβίωσης μου φτάνει και μου περισσεύει, είμαι υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ ομοφύλων. Ακόμα και θρησκευτικού αν είναι δυνατόν. Περιμένω με ανυπομονησία τη μέρα που θα συμβεί αυτό. Και το ανελέητο trolling και shitposting που θα ακολουθήσει όταν γίνουν καμιά πενηνταριά γάμοι σε όλη τη χώρα στην αρχή και μετά οι ομοφυλόφιλοι ανακαλύψουν πως τελικά δεν ενδιαφέρονται και τόσο να ντυθούν γαμπροί και νυφούλες. Υ.Γ. Πάτε καλά ρε; Στην τέταρτη σελίδα το νήμα; Ντροπής πράματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, MRSA είπε Αν και προσωπικά το σύμφωνο συμβίωσης μου φτάνει και μου περισσεύει, είμαι υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ ομοφύλων. Ακόμα και θρησκευτικού αν είναι δυνατόν. από θρησκευτική άποψη γάμος είναι η ιερή ένωση του αρσενικού με το θηλυκό πως σου φαίνεται αυτό για αρχή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MRSA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Apollonas25 είπε από θρησκευτική άποψη γάμος είναι η ιερή ένωση του αρσενικού με το θηλυκό πως σου φαίνεται αυτό για αρχή; Από προσωπική άποψη χέστηκα για την θρησκευτική. Είμαι άθεος, άθρησκος, αξύριστος, ακομβίωτος και ασκεπής. Επειδή όμως μερικοί ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι θρήσκοι και να θέλουν να ευλογήσει ο φανταστικός τους φίλος την ένωσή τους, λέω ότι πρέπει να έχουν αυτή τη δυνατότητα. Πώς σου φαίνεται αυτό για απάντηση; 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, MRSA είπε Από προσωπική άποψη χέστηκα για την θρησκευτική. Είμαι άθεος, άθρησκος, αξύριστος, ακομβίωτος και ασκεπής. Επειδή όμως μερικοί ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι θρήσκοι και να θέλουν να ευλογήσει ο φανταστικός τους φίλος την ένωσή τους, λέω ότι πρέπει να έχουν αυτή τη δυνατότητα. Πώς σου φαίνεται αυτό για απάντηση; Από τη στιγμή που ο επίσημος φορέας του φανταστικού φίλου έχει δικούς του κανόνες, θεωρώ πως δεν είναι σωστό και δε θα πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν η με το ζόρι αλλαγή του κανόνα αυτού. Είναι ένας φορέας με δικούς του κανόνες. Ας αφήσει πρώτα τον κόσμο ήσυχο να ζει τη ζωή του όπως θέλει, χωρίς να παρεμβαίνει στα πάντα, αυτό θα έπρεπε να απαιτεί κανείς. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, MRSA είπε Από προσωπική άποψη χέστηκα για την θρησκευτική. Είμαι άθεος, άθρησκος, αξύριστος, ακομβίωτος και ασκεπής. Επειδή όμως μερικοί ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι θρήσκοι και να θέλουν να ευλογήσει ο φανταστικός τους φίλος την ένωσή τους, λέω ότι πρέπει να έχουν αυτή τη δυνατότητα. Πώς σου φαίνεται αυτό για απάντηση; Κάποιοι δε λένε να το πάρουν χαμπάρι. Δε χρειάζεται κανένας ομοφυλόφιλος την ευλογία της "ένωσης" με το σύντροφό τους. Το όλο θέμα είναι να γίνουν αποδεκτοί από την κοινωνία και την πολιτεία ως ισότιμοι. Να έχουν τα ίδια δικαιώματα που απορρέουν από μία ένωση και ας λέγεται και πολιτικός γάμος,σύμφωνο,συμβόλαιο. Δεν έχει σημασία. Δεν είμαι ομο, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα αισθανόμουν μειονεκτικά επειδή ο παπάς δεν ευλογεί το γάμο. Τα λόγια του γάμου μιλάνε για διάφορα που δε μπορούν να ταυτιστούν με το γάμο ομοφυλοφίλων. Το "εις σάρκα μίαν" δε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο καρπός των δύο,άνδρα και γυναίκας, είναι ένα παιδί που έχει το dna και των δύο. Μην ξεκινήσουμε για άτεκνα ζευγάρια κλπ. Εκ κατασκευής, είναι φτιαγμένοι για να μπορούν να αναπαραχθούν. Τώρα αν προκύπτουν άλλοι λόγοι αδυναμίας, δεν αποτελεί κανόνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν ομοφυλόφιλο να πιστεύει στον Θεό και να θέλει την ευλογία του. Τώρα το αν και εγώ το βρίσκω περιττό, η γνώμη μου περισσεύει για τον άλλο. Και στο κάτω κάτω εκτός του εις σάρκα μια , η χριστιανική θρησκεία λέει επίσης ου μοιχευσεις, if you know what I mean. Δεν έχω ακούσει σε έναν μοιχό να απαγορεύουν το δικαίωμα της πίστης. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από HALF EVIL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν ομοφυλόφιλο να πιστεύει στον Θεό και να θέλει την ευλογία του. Τώρα το αν και εγώ το βρίσκω περιττό, η γνώμη μου περισσεύει για τον άλλο. Και στο κάτω κάτω εκτός του εις σάρκα μια , η χριστιανική θρησκεία λέει επίσης ου μοιχευσεις, if you know what I mean. Δεν έχω ακούσει σε έναν μοιχό να απαγορεύουν το δικαίωμα της πίστης. Δεν είπε κανείς σε κανέναν να μη πιστεύει. Η πίστη σε Θεό δε συνεπάγεται και την αποδοχή της οποιασδήποτε Εκκλησίας... Ο θρησκευτικός γάμος από κανόνες της εκκλησίας διέπεται. Τα κεφάλαια βγαίνουν αυτόματα από Swype μη παρεξηγείτε Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Physics_Rulez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Physics_Rulez είπε Δεν είπε κανείς σε κανέναν να μη πιστεύει. Η πίστη σε Θεό δε συνεπάγεται και την αποδοχή της οποιασδήποτε Εκκλησίας... Ο θρησκευτικός γάμος από κανόνες της εκκλησίας διέπεται. Τα κεφάλαια βγαίνουν αυτόματα από Swype μη παρεξηγείτε Και τα ου ταδε του Συμβολου της Πίστεως κανόνες ειναι , αλλα δεν βλεπω να ιδρώνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στον χριστιανισμό θεωρούν το σεξ αμαρτία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, MRSA είπε Από προσωπική άποψη χέστηκα για την θρησκευτική. Είμαι άθεος, άθρησκος, αξύριστος, ακομβίωτος και ασκεπής. Επειδή όμως μερικοί ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι θρήσκοι και να θέλουν να ευλογήσει ο φανταστικός τους φίλος την ένωσή τους, λέω ότι πρέπει να έχουν αυτή τη δυνατότητα. Πώς σου φαίνεται αυτό για απάντηση; Σίγουρα λάθος. Στην επιστολή προς κορινθιους 6:9-11 γίνεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ αναφορά για τους γκέι(spoiler alert,gadd hates homo). Η θρησκεία έχει τους δικούς της κανόνες,και οταν δηλώνεις ακολουθος της σημαίνει οτι τους αποδέχεσαι. Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση εισαι αιρετικός. Το πρόβλημα(με καθε θρησκεία) ειναι πως στο 99,99% σε επιλέγει αυτή,και όχι εσύ αυτήν,κάτι που συμβαίνει οταν δεν ξέρεις ακόμα αν εισαι gay. Και τελικά καταλήγεις να δηλώνεις 2 ασύμβατα πράγματα. Oποιος έχει όρεξη,ας διαβάσει κ αυτό. https://thesuffocation.blogspot.gr/2015/11/ "Δεν έχεις το δικαίωμα να την αλλάξεις και να την προσαρμόσεις στα μέτρα σου.Αλλιώς μετά είναι μια νέα θρησκεία,όσο και αν μοιάζει με αυτήν που νομίζεις ότι είναι. Όλες οι θρησκείες είναι απόλυτες εξ ορισμού, και άρα δεν επιδέχονται μερικής αμφισβήτησης,παρά μόνο ολικής." 8 ώρες πριν, AtiX είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στον χριστιανισμό θεωρούν το σεξ αμαρτία; Γιατί έτσι γράφει στο ιερό τους βιβλίο. Η λαγνεία ειναι κακή.(αν θυμαμαι καλα,επιστολη προς γαλάτες και στο κατα ματθαιον αναφέρει οτι και ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ κατι πονηρο,ήδη κάηκες) Σεξ μόνο για να κανεις παιδάκια,και εντός γάμου. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από suffocater 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, AtiX είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στον χριστιανισμό θεωρούν το σεξ αμαρτία; Γιατι οι παπαδες ειναι ΛΑΛΑΚΕΣ και ζηλευουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, orck είπε Γιατι οι παπαδες ειναι ΛΑΛΑΚΕΣ και ζηλευουν Λάθος σύντροφε. Αυτοί κάνουν το περισσότερο σεξ. 1 ώρα πριν, suffocater είπε Σίγουρα λάθος. Στην επιστολή προς κορινθιους 6:9-11 γίνεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ αναφορά για τους γκέι(spoiler alert,gadd hates homo). Η θρησκεία έχει τους δικούς της κανόνες,και οταν δηλώνεις ακολουθος της σημαίνει οτι τους αποδέχεσαι. Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση εισαι αιρετικός. Το πρόβλημα(με καθε θρησκεία) ειναι πως στο 99,99% σε επιλέγει αυτή,και όχι εσύ αυτήν,κάτι που συμβαίνει οταν δεν ξέρεις ακόμα αν εισαι gay. Και τελικά καταλήγεις να δηλώνεις 2 ασύμβατα πράγματα. Oποιος έχει όρεξη,ας διαβάσει κ αυτό. https://thesuffocation.blogspot.gr/2015/11/ "Δεν έχεις το δικαίωμα να την αλλάξεις και να την προσαρμόσεις στα μέτρα σου.Αλλιώς μετά είναι μια νέα θρησκεία,όσο και αν μοιάζει με αυτήν που νομίζεις ότι είναι. Όλες οι θρησκείες είναι απόλυτες εξ ορισμού, και άρα δεν επιδέχονται μερικής αμφισβήτησης,παρά μόνο ολικής." Γιατί έτσι γράφει στο ιερό τους βιβλίο. Η λαγνεία ειναι κακή.(αν θυμαμαι καλα,επιστολη προς γαλάτες και στο κατα ματθαιον αναφέρει οτι και ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ κατι πονηρο,ήδη κάηκες) Σεξ μόνο για να κανεις παιδάκια,και εντός γάμου. Ας μας πει ένας χριστιανός ότι δεν έχει αισθανθεί ποτέ του λαγνεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe-4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, suffocater είπε Σίγουρα λάθος. Στην επιστολή προς κορινθιους 6:9-11 γίνεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ αναφορά για τους γκέι(spoiler alert,gadd hates homo). Η θρησκεία έχει τους δικούς της κανόνες,και οταν δηλώνεις ακολουθος της σημαίνει οτι τους αποδέχεσαι. Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση εισαι αιρετικός. Το πρόβλημα(με καθε θρησκεία) ειναι πως στο 99,99% σε επιλέγει αυτή,και όχι εσύ αυτήν,κάτι που συμβαίνει οταν δεν ξέρεις ακόμα αν εισαι gay. Και τελικά καταλήγεις να δηλώνεις 2 ασύμβατα πράγματα. Oποιος έχει όρεξη,ας διαβάσει κ αυτό. https://thesuffocation.blogspot.gr/2015/11/ "Δεν έχεις το δικαίωμα να την αλλάξεις και να την προσαρμόσεις στα μέτρα σου.Αλλιώς μετά είναι μια νέα θρησκεία,όσο και αν μοιάζει με αυτήν που νομίζεις ότι είναι. Όλες οι θρησκείες είναι απόλυτες εξ ορισμού, και άρα δεν επιδέχονται μερικής αμφισβήτησης,παρά μόνο ολικής." Γιατί έτσι γράφει στο ιερό τους βιβλίο. Η λαγνεία ειναι κακή.(αν θυμαμαι καλα,επιστολη προς γαλάτες και στο κατα ματθαιον αναφέρει οτι και ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ κατι πονηρο,ήδη κάηκες) Σεξ μόνο για να κανεις παιδάκια,και εντός γάμου. Α Κορ. 6,8 Αλλά το φοβερόν είναι ότι σεις, καίτοι Χριστιανοί, αδικείτε τους άλλους· τους στερείτε αυτά που τους ανήκουν, δια να τα κρατήσετε εσείς. Και αυτά τα πράττετε εις βάρος αδελφών; Α Κορ. 6,9 Η δεν γνωρίζετε, ότι όσοι διαπράττουν αδικίας, δεν θα κληρονομήσουν την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίται Α Κορ. 6,10 ούτε πλεονέκται ούτε κλέπται ούτε μέθυσοι ούτε ύβρισται ούτε άρπαγες θα κληρονομήσουν βασιλείαν Θεού. Α Κορ. 6,11 Και κάτι τέτοιοι υπήρξατε και σεις στο παρελθόν. Αλλ' ελουσθήκατε με το άγιον βάπτισμα και εκαθαρισθήκατε από αυτά τα αμαρτήματα. Αλλ' επήρατε τον αγιασμόν που χαρίζει το Πνεύμα το Αγιον, εγίνατε δίκαιοι εν τω ονόματι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού δια του Πνεύματος του Θεού μας. Α Κορ. 6,12 Ολα μου επιτρέπεται να τα κάμω, όπως π.χ. να τρώγω και να πίνω χωρίς διακρίσεις, αλλά δεν είναι συμφέρον να πράττω όλα. Ολα μου επιτρέπονται, αλλ' εγώ δεν θα εξουσιασθώ και δεν θα υποδουλωθώ εις τίποτε. http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG KeimenoMetafrasi/KD/07. KorA.htm Αυτό είναι το κείμενο μεταφρασμένο, μιλάει για πάθη και τον αγώνα που πρέπει να γίνει για να καταλαγιάσουν. Τα πάθη θεωρούνται δεσμά . Δεν μιλάει μόνο για τους γκεί, μιλάει για όλους. Γιατί μόνο ορισμένοι μυγιάζονται δεν μπορώ να καταλάβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις