Προς το περιεχόμενο

Το thread για τα LGBT+ δικαιώματα

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μόνο που θα γλυτώσει τον εξευτελισμό και τα τρεχάματα στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων είναι αρκετό... το νομοσχέδιο πάνω σε τέτοια προβλήματα βασίστηκε και προσπάθησε να λύσει...

γουατ? για εξακριβωση πανε ολο τον κοσμο, οχι μονο τους LGBT κλπ. Και γω εχω παει. Το αν ειναι η οχι νομιμο ειναι μια συζητηση που αφορα ολους, οχι μονο τους LGBT, και σε καμια περιπτωση δε λυνεται σβυνοντας το φυλο. Εμενα οταν με πηγαν για εξακριβωση δεν θεωρω οτι υπηρχε αμφιβολια για το φυλο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καμμία απειλή,σε αυτή τη ζωή όμως έρχεται η στιγμή για όλους να διαλέξουμε πλευρά.

Εγώ είμαι στην απέναντι πλευρά από αυτούς που εύχονται καλό κουράγιο.

Δε πιστεύω η συγκεκριμένη φράση να χρησιμοποιήθηκε τυχαία.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω ειδικά αυτό με το να διαλέξεις πλευρά... δηλαδή εγώ είμαι η άλλη πλευρά? Ο katergaris σε πια πλευρά ανήκει? Το “καλό κουράγιο” είναι κάποιο συνθηματικό?

γουατ? για εξακριβωση πανε ολο τον κοσμο, οχι μονο τους LGBT κλπ. Και γω εχω παει. Το αν ειναι η οχι νομιμο ειναι μια συζητηση που αφορα ολους, οχι μονο τους LGBT, και σε καμια περιπτωση δε λυνεται σβυνοντας το φυλο. Εμενα οταν με πηγαν για εξακριβωση δεν θεωρω οτι υπηρχε αμφιβολια για το φυλο μου.

Υπάρχει κάποια στιγμή που θα πρέπει ή να ζήσεις ή να καταλάβεις για το θέμα που συζητάς... Αν δεν κάνεις κανένα από τα δυο, οι συζητήσεις σου θα είναι ένα συνεχόμενο γιατί γιατί γιατί... είναι κουραστικό και δεν είσαι κανένας μπέμπης για τέτοια γραπτά...

Ευγενικά, πάντα, θα έλεγα να αποφεύγεις τέτοιου είδους χόμπι και συζητήσεις... δεν το έχεις...

Ακόμα δεν καταλαβαίνω ειδικά αυτό με το να διαλέξεις πλευρά... δηλαδή εγώ είμαι η άλλη πλευρά? Ο katergaris σε πια πλευρά ανήκει? Το “καλό κουράγιο” είναι κάποιο συνθηματικό?

Υπάρχει κάποια στιγμή που θα πρέπει ή να ζήσεις ή να καταλάβεις για το θέμα που συζητάς... Αν δεν κάνεις κανένα από τα δυο, οι συζητήσεις σου θα είναι ένα συνεχόμενο γιατί γιατί γιατί... είναι κουραστικό και δεν είσαι κανένα μπέμπης για τέτοια γραπτά...

Ευγενικά, πάντα, θα έλεγα να αποφεύγεις τέτοιου είδους χόμπι και συζητήσεις... δεν το έχεις...

μπαλα εξεδρα λοιπον

με επιχειρημα "θα γλυτωσουν τις εξακριβωσεις" μαλλον εσυ θες φροντιστηρια 

και οχι, δε χρειαζεται να γινω trans για να καταλαβω οτι το θεμα φυλο στην ταυτοτητα δεν εχει καμια απολυτως ουσια. Ειναι σα να κατεβει η x τηλεπερσονα με τα χρωματιστα contacts και το ξανθο οξυζενε να απαιτει να σβυστει το χρωμα ματιων/μαλλιων.

μπαλα εξεδρα λοιπον

με επιχειρημα "θα γλυτωσουν τις εξακριβωσεις" μαλλον εσυ θες φροντιστηρια 

και οχι, δε χρειαζεται να γινω trans για να καταλαβω οτι το θεμα φυλο στην ταυτοτητα δεν εχει καμια απολυτως ουσια. Ειναι σα να κατεβει η x τηλεπερσονα με τα χρωματιστα contacts και το ξανθο οξυζενε να απαιτει να σβυστει το χρωμα ματιων/μαλλιων.

Ξέρω θα σου πέσει βαρύ... αλλά διάβασε κανένα ευρωπαϊκό δίκαιο...

https://youtu.be/uq43Mo5WeeM

Ξέρω θα σου πέσει βαρύ... αλλά διάβασε κανένα ευρωπαϊκό δίκαιο...

Το ξερω, θα σου πεσει βαρυ αλλα αυτη τη κουβεντα τη βαρεθηκα 5 χρονια πριν, οταν ακομα ηταν μοδα Αμερικη.

Educate με (και το λεω γιατι απλα δε μπορεις) με το λινκ που αναγνωριζει το Ευρωπαικο δικαιο non binary genders.

Για να σε βοηθησω. Δεν υπαρχει. Μονο η Γερμανια επιτρεπει να μην υπαρχει φυλο στο πιστοποιητικο γεννησης ΑΝ το βρεφος εχει γεννετικη ανωμαλια. Στην πορεια, οταν το βρεφος μεγαλωσει μπορει ελευθερα να επιλεξει αναμεσα στις 2 βαρετες επιλογες. Αντρας η Γυναικα.

• Like 3

Το ξερω, θα σου πεσει βαρυ αλλα αυτη τη κουβεντα τη βαρεθηκα 5 χρονια πριν, οταν ακομα ηταν μοδα Αμερικη.

Educate με (και το λεω γιατι απλα δε μπορεις) με το λινκ που αναγνωριζει το Ευρωπαικο δικαιο non binary genders.

πάρε να έχεις

αυτοπροσδιορισμος != διαγραφη φυλου

αν το αιτημα σου ηταν να επιλεγει ο καθενας κατα το δοκουν αν θα ειναι γυναικα η αντρας, μαζι σου.

Αλλο αυτο, αλλο ο μουσατος που δε θελει να ειναι κανενα φυλο. Αυτο πεφτει στο "να εξετασουν". Το εξεταζουμε λοιπον

Προσπαθείς να παρουσιάσεις ένα παράδειγμα και ξεχνάς πως ζουν αυτοί οι άνθρωποι... Οι περισσότεροι αναγκάζονται να έχουν διπλή ζωή, πχ σε έναν έλεγχο από την αστυνομία, σε ένα ταξίδι τους με αεροπλάνο, ακόμα και σε μια ανάληψη από την τράπεζα... Αν αυτό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα τότε τι είναι??? Τελικά πιστέυω οτι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε την ποιότητα ζωής τους σε απλές καθημερινές καταστάσεις... καλύτερα να μην εκφραζετε γνώμη!

αρα φτανουμε στο εαν διαφωνεις μη μιλας.... βρε τι μου θυμιζουν τετοιες συμπεριφορες..........

Πριν μπορεί αν πήγαινε, να γύριζε στο σπίτι του μαύρος απο το ξύλο. Τώρα μπορεί να το κάνει κάπως πιο ελεύθερα. 

Και μόνο που θα γλυτώσει τον εξευτελισμό και τα τρεχάματα στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων είναι αρκετό... το νομοσχέδιο πάνω σε τέτοια προβλήματα βασίστηκε και προσπάθησε να λύσει...

Δε συμφωνώ. Ίσα-ίσα που με την (προκλητική) στάση και εμφάνισή του, είναι (και το ίδιο) υπεύθυνο για ό,τι (θα) τραβάει κάθε μέρα.

Ό,τι και να ψηφιστεί, αν ο άλλος θέλει να γιουχάρει, θα το κάνει. Τα νομοσχέδια δε βάζουν μυαλό, ούτε αλλάζουν απόψεις.

Προσωπικά τάσσομαι κάπου στη μέση.

Αναγνωρίζω ότι δεν το επιλέγουν να γεννηθούν κάτι διαφορετικό από άντρας/γυναίκα, έτσι όπως (θέλουν κάποιοι να) έχουμε στο μυαλό μας αυτές τις δύο έννοιες, και το θεωρώ φυσιολογικό, έστω επειδή πιστεύω ότι όλ' αυτά τα «υπογένη» υπήρχαν απ' την απαρχή του ανθρώπου, από τότε που δεν υπήρχαν καλούπια για να μπούμε.

Νταξ όχι όλα, έστω κάποια βασικά.

Κάθε μέρα στο λεωφορείο βλέπω ένα πλάσμα γύρω στα 15-17, που όσο και να το κοιτάζεις, δε μπορείς να πεις με σχετική βεβαιότητα αν είναι αγόρι ή κορίτσι, ή κάτι άλλο. Τουλάχιστον όχι εγώ που δε σκαμπάζω.

Έχει κοντό μαλλί, αλλά κουρεμένο με γυναικείο στυλ, φαβορίτα, μύτες, χτένισμα, δέρμα, φρύδια κ.λπ.. Δεν έχει το πιο άχαρο αντρικό, εφηβικό για την ακρίβεια μαλλί. Φοράει καπέλο.

Παρόλ' αυτά το στυλ του περπατήματος, τα χέρια στις τσέπες και το γενικότερο στυλάκι παραπέμπουν σε αγόρι.

Ούτε μπορώ να φανταστώ τι μάχη γίνεται μέσα του και τι περνάει καθημερινά.

Η διαφορά με το Τζέισον Αντιγόνι όμως, είναι ότι επιλέγει να μην προκαλέσει, τουλάχιστον όχι σε αυτό το λίγο που το βλέπω εγώ.

Το Τζέισον Αντιγόνι όμως, δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα (καλό) έτσι όπως κάνει. Πιο πιθανό είναι να τα κάνει χειρότερα.

Έχω ξαναπεί ότι είμαι υπέρ της διακριτικότητας. Το συγκεκριμένο όμως το έχει ξεφτιλίσει με τη δημοσιότητα. Θεωρώ πως είναι σε μεγάλο βαθμό εσκεμμένες οι επιλογές του, και όχι απλά επειδή δε θέλει να νιώθει καταπίεση.

• Like 2

«Ιερός πόλεμος» για το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών: Τρεις Μητροπόλεις στο ΣτΕ

http://www.protothema.gr/greece/article/727690/mitropolites-adisudagmatiki-i-epektasi-tou-sumfonou-eleutheris-sumviosis-sta-omofula-zeugaria/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...