margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ψηνομαι να παρω φορητό ηχείο κι ειμαι μεταξύ των 2. Η χτυπητή διαφορά που βλέπω οτι έχουν ειναι στην ένταση -η οποία ειναι σημαντική για μένα. Παρολαυτα έχω ακούσει σε σπίτι το jbl και η ποιότητα του μου άρεσε , ενώ δεν έχω δείγμα του Sony. Επισης το jbl συνδεόταν άμεσα, δε ξερω αν και το Sony ειναι έτσι σταθερό; Κάποιος πιο σχετικός για γνώμη;
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ναι βρε μάστορα αλλα say something more
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα!! Εχεις βαλει ταβανι στα χρηματα;;Ρωταω γιατι με ενα 20-25αρι επιπλεον παιρνεις το sony srs-xb30 (αν σε χαλαει το μεγεθος,παω πασο) Αν εχεις ηδη αγορασει καποιο,πες μας εντυπωσεις,θα με ενδιεφερε .. Πριν λιγο ανεβασε ενα βιντεακι αυτος ο τυπος,τον χαζευω συχνα,πιστευω θα σε βοηθήσει.Βλεπω οτι η sony με τις νεες σειρες που εβγαλε (xb20/xb30/xb40) εχει κανει πολυ καλη δουλεια και οι τιμες ειναι καλες. https://www.youtube.com/watch?v=vaMmiWOSv34&t=1238s Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2017 από ΜΙχαλιεςς 1
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω αγοράσει ακόμα. Το πιστευεις οτι χτες το βράδυ κι εγώ αυτο το σονυ κοίταγα;;; (το 30) Πρέπει να δω το θεμα μέγεθος, τι διάφορες έχουν μεταξύ τους. Παντως και το xb20 και το 30 της Sony , ειναι αρκετά πιο δυνατά απο το jbl σε ένταση.
kuzko21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εχω το ue boom 2. πολυ καλο απο αποψη ηχου, εντασης, μπαταριας και συνδεσιμοτητας. Αδιβροχο και αρκετα ανθεκτικο επισης. κανεις ανετα παρτακι με δυο απο αυτα (συνδεονται μεταξυ τους μεσω του app) αλλα και το ενα ειναι more than enough για ενα δωματιο. δεν ξερω τι budget εχεις γιατι το συγκεκριμενο παιζει στην κατηγορια του jbl charge 3. Απο UE στην κατηγορια του flip, θα κοιταγα και το wonderboom που το εχω ακουσει και ειναι και αυτο εξαιρετικο. (UE = sound brand της logitech) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2017 από kuzko21
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το ue boom 2 εχω την εντυπωση οτι ανηκει στην κατηγορια του flip/xb20 κτλ και οχι στην κατηγορια του charge 3/xb30 Τα 120-130 που ζηταει το boom 2,τα δινεις στο xb30 και εισαι αρχοντας .. Μαργαρίτα για εμενα αν μπορεις,περιμενε την black friday.Για παραδειγμα περυσι έδιναν το flip 3 στα 59 euro Δεν ξερω τι προσφορες θα παίξουν φετος,πιστευω ομως οτι αξιζει να περιμενεις λιγες μερες Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2017 από ΜΙχαλιεςς
kuzko21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν θα διαφωνησω απολυτα, το boom 2 ισως ειναι ενα κλικ κατω απο το charge αλλα για μενα ειναι σιγουρα ενα κλικ πανω απο το flip επισης. οπως και το megaboom ειναι σιγουρα πανω απο το charge... στην κατηγορια του flip θα εβαζα το wonderboom οπως ειπα που το θεωρω εξαιρετικο. συμφωνω απολυτα σε σχεση με το blackfriday εφοσον περιμενες τοσο. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2017 από kuzko21
toyo73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν έχω αγοράσει ακόμα. Το πιστευεις οτι χτες το βράδυ κι εγώ αυτο το σονυ κοίταγα;;; (το 30) Πρέπει να δω το θεμα μέγεθος, τι διάφορες έχουν μεταξύ τους. Παντως και το xb20 και το 30 της Sony , ειναι αρκετά πιο δυνατά απο το jbl σε ένταση. Eμενα, απο το video μου αρεσε περισσοτερο o ηχος του xb20 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2017 από toyo73
margaritagr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Σιγουρα θα περιμενω εχω κι εγω υποψη τη περσινη προσφορα
slk200gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 το sony αν και δεν το περιμενα ειναι καλυτερο απο το jbl παρολου που εχω αδυναμια στα jbl και εχω home theater jbl ομως αυτο που με ενθουσιασε ακομα περισσοτερο ειναι το Marshall Kilburn ,περιμενω και εγω bf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα