qwertyuiop2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Για να μην ανοίγω νέο: Έχει κανείς το εξής που ξαναβγήκε σε προσφορά στο e-shop; Το θέλω για εξοχικό, θα δουλεύει δλδ καμιά 30αριά-40αριά μέρες το χρόνο , σε περιοχή με κακό νερό (βόρεια Κρήτη). Απλά δε θέλω να μου έχει διαρροές, σαν ένα άθλιο carad που είχα κάποτε. Έστω να βάζουμε μέσα πιάτα - ποτήρια - μαχαιροπίρουνα, κι ας πλένουμε μετά στο χέρι το σκεύος μαγειρικής.
John55565 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδιά θα ήθελα μια γνώμη για το πλυντήριο πιάτων που έχει το eshop το παρακάτω ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ Α++ ARIELLI ADW8-7618M 9ΣΕΡΒ (HAP.706923) Δεν ειμαι σχετικός με αυτό το θέμα θα ήθελα να μου απαντήσετε όποιος ξέρει! Είναι ανάγκη το πλυντήριο πρέπει να πάρω και δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά αυτό αρχικά έκανε 300 αλλά το έχει προσφορά 225; θα βγει καλο;
tornado Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 εχω παρει αυτο https://www.bestprice.gr/item/2150218211/indesit-dsg051.html το ειχα παρει 250 ευρω βεβαια, δεν ξερω γιατι ακρίβυνε αλλα σιγουρα υπαρχουν ιδια και καινουρια μοντελα στα 250 ευρω. Τιμια πλυντηρια πιατων που πλενουν καθε μερα εδω και 7 χρονια. Αντι να δωσεις 500αρικο, παιρνεις 1 καθε 10 χρονια και εισαι κομπλε, το θεμα ειναι να βγαλει την δεκαετια.
qwertyuiop2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ναι, κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, γι' αυτό ρώτησα για το αριέλι των 150 ευρώ παραπάνω. Από ό,τι μου είπαν κι άλλοι βέβαια, δε λέει πολλά, βάζει 5-6 πιατα , μαχαιροπίρουν και άλλα τόσα ποτήρια. Ούτε λόγος για σκεύη. Ισχύει αυτό; Δεν το έχει και κανένα κατάστημα να πάω να δω εσωτερική χωρητικότητα σε έκθεση...
lary7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Πολλα φθηνα πλυντηρια βγαζουν θεμα απο την αχρηστια, αν το αφησεις 6-7 μηνες μπορει να εχει κολησει η αντλια μετα. Βεβαια με 150€ ισως αξιζει το ρισκο. Αυτα του ανω παγκου ειναι μικρα να ξερεις, πιατα οχι πολυ μεγαλα, ποτηρια και μαχαιροπιρουνα, αλλα απο το να τα πλενεις με το χερι καλύτερα το πλυντηριο.
qwertyuiop2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, lary7 είπε Πολλα φθηνα πλυντηρια βγαζουν θεμα απο την αχρηστια, αν το αφησεις 6-7 μηνες μπορει να εχει κολησει η αντλια μετα. Βεβαια με 150€ ισως αξιζει το ρισκο. Αυτα του ανω παγκου ειναι μικρα να ξερεις, πιατα οχι πολυ μεγαλα, ποτηρια και μαχαιροπιρουνα, αλλα απο το να τα πλενεις με το χερι καλύτερα το πλυντηριο. Ναι, δε χρησιμοποιούμε πιατάρες τύπου ΙΚΕΑ 45εκ διάμετρο ξερωγω. Απλά το δίλημμά μου σε απλά λόγια είναι: Για εξοχικό που πάμε 20-30 μέρες το χρόνο συμφέρει να πάρω πάγκου του 150αριού (που ίσως μεταφέρω και στην Αθήνα μετά; ) ή πλήρες 45άρι του 250ριου που θα χρειαστεί και ειδική εγκατάσταση, και δε θα είναι μετακινήσιμο και θα αφαιρέσω πολυθρόνα για να μπει, με μόνο κέρδος την άνεση να πλύνω ταψί και χύτρα πχ;
lary7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Για εμενα παρε το μικρο που ειναι ευκολο στην μετακινηση. Με 250 περνεις το Pitsos που θεωρειται απο τα καλα ή με 300 ενα Candy που ειναι ελαφρως μεγαλύτερο. Το Αριελι ειναι παρα πολυ χαμηλη η τιμη του, προκλητικα χαμηλα θα ελεγα. Εναλλακτικα δες και σε μεταχειρισμενα, με 100Ε ειχα παρει ενα Bosch 10ετιας αλλα αδουλευτο και εδω και 3 χρονια δεν εχει κανει κιχ.
marmagia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) On 05/11/2017 at 17:50, flyer said: Miele και θα ξανασχοληθείς μαζί του σε καμιά 15ρια χρόνια... Και λίγα λες... 10 χρόνια είναι μόνο η εγγύηση το δικό μας το πήραμε αρχές του 1991 και το αλλάξαμε τώρα γιατί έπλενε με μόνο δυο προγράμματα πια. Χρήση; 5 πλύσεις την εβδομάδα και κάποιες φορές αν είχαμε κόσμο μπορεί να έμπαιναν και δυο πλύσεις σε μια ημέρα. Και τώρα πάλι Miele πήραμε ασχέτως τιμής. Αν κάποιος το θέλει για μόνιμη κατοικία αξίζει τα παραπάνω λεφτά η Miele. Μόνο και μόνο για την αξιοπιστία της Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από marmagia 2
qwertyuiop2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 E καλά, με βλέπω να παίρνω το arielli τελικά, χαμένο δεν πάει. 150 ευρώ, θα δω αν θα δουλέψει όπως το θέλω στο εξοχικό. Αν όχι, πακέτο για φοιτητικό σπίτι που έχω και ως bnb, να πλένω ποτήρια και πιάτα επισκεπτών χωρίς να ζαρώνουν χέρια (+η απολύμανση των υψηλών θερμοκρασιών που με τίποτα δεν επιτυγχάνεται στο χέρι). Δύο χρόνια εγγύηση, οπότε με 75/ χρόνο έχω στη χειρότερη περίπτωση μερική, στην καλύτερη ολική υπηρεσία που θα κόστιζε παραπάνω αν πλήρωνα κάποιον. 😛 1
Diskimpex Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Φιλος πηρε περσι πιτσος ισπανιας .Το δουλευει καθημερινα 2 φορες λογω εργασιας.Κανενα θεμα 1
Pintsie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Να κάνω μια ερώτηση; Αν φέρω ένα πλυντήριο από Αγγλία, θα χαλάσει αν το βάλω εδώ στην πρίζα; Λογικά έχει το φις που έχουν εκεί στην Αγγλία και θα βάλω μετατροπέα (αν λέγεται έτσι) εδώ. Θα το κάψω έτσι;
stefanidisg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Pintsie είπε Να κάνω μια ερώτηση; Αν φέρω ένα πλυντήριο από Αγγλία, θα χαλάσει αν το βάλω εδώ στην πρίζα; Λογικά έχει το φις που έχουν εκεί στην Αγγλία και θα βάλω μετατροπέα (αν λέγεται έτσι) εδώ. Θα το κάψω έτσι; Δεν παθαίνει τίποτα μόνο έναν ανταπτορα για το φις και είσαι οκ, η κόβεις το καλώδιο στην άκρη και βάζεις φις για τις εδώ μπριζες.
Myrtenia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη και τη γνώση σας για όποιον ξέρει: είμαι μεταξύ του να αγοράσω πλυντήριο πιάτων: Arielli ADW8-7704H και Indesit DSIE 2B19. Ποιο να διαλέξω;
Petsa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 15/11/2017 στις 12:28 ΠΜ, g_alkis είπε Pitsos power jet θηριο Καλημέρα επειδή έχω Πίτσος jet6 έχει δύο μήνες που μου βγάζει τό σήμα της βρύσης ενώ έχει νερό καί δουλεύει κανονικά μόνο στο τέλος δεν κάνει μου αφήνει λίγο νερό και σαν σαπουναδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα