astakos7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω στον ίδιο χώρο 2 κονσόλες ps4 και στην κάθε κονσόλα έχουν συγχρονιστεί κάποια χειριστήρια.Ας πούμε οτι το παλιο ειναι το Α και το 2ο που πήρα σήμερα ειναι το Β .Στο Α εχω συγχρονισμένα 4 controllers και στο Β 2 Το πρόβλημα μου ειναι οτι θέλω κάποιο χειριστήριο απο το Α να το συνδέσω στο Β 'η το αντίστροφο και δεν μπορω , ανάβω το χειριστήριο της Α κονσόλας θέλοντας να ανοίξω την κονσόλα Β και ανάβει η Α γιατι εκεί ειναι συγχρονισμένο Επειδή είμαι τελείως άσχετος στο θέμα κονσόλας ζητάω τα "φώτα" σας ,στις ρυθμίσεις πάντως δεν κατάφερα κάτι , οι κονσόλες ειναι τοποθετημένες με πλάτη η μία στην άλλη Συγνώμη αν κούρασα με το άρθρο μου
Πανος999 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν εχεις μονο το ενα ps4 στην πριζα? Αλλιως δοκιμασε να το συνδεσεις πριν το ανοιξεις με το καλωδιο..
panther_512 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 1) Όταν συχρονίζεται ένα χειριστήριο με ένα PS4 (Α), το χειριστήριο μπορεί να δουλέψει μόνο με εκείνη τη κονσόλα. 2) Για να το χρησιμοποιήσεις σε άλλο PS4 (Β), θα πρέπει να το συνδέσεις με το καλώδιο USB για να συχρονιστεί μαζί του. 3) Το χειριστήριο όμως θα πάψει να δουλεύει με την κονσόλα Α. Για να δουλέψει με την Α, θέλει συχρονισμό με το καλώδιο USB. Και μετά θα πάψει να δουλεύει με τη κονσόλα Β. 4) Επιστροφή στο Νο1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα