isay Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Για μένα που δεν ξέρω τεχνικά θέματα: Ποια η διαφορά αυτού του μοντέλου και άλλου της ίδιας εταιρείας που είναι passthrough; Τι παραπάνω κάνει το δεύτερο μοντέλο και είναι πιο ακριβό; ποιο ειναι το πρωτο, ποιο ειναι το δευτερο; Βαλε εικονες ή link για να εισαι κατανοητός
geornirv Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εγώ έχω 2 ζευγάρια powerlines το 1 ειναι MSI 200 AV και το άλλο το tp link PA411 mini 500 Mbps(και είναι ethernet) . Και τωρα αγόρασα το tp link PA7020 AV2 1000Mbps με σύνδεση gigabit γιατί παντού διάβαζα ότι επειδή είναι gigabit έχει καλύτερες ταχύτητες και ειναι και passthrough. Στο σπίτι η ταχύτητα μου ειναι 11+. Δοκιμάζοντας και τα 3 ζεύγη δεν είδα διαφορά καμία, με όλα ίδιες ταχύτητες.. Άρα πως είναι καλύτερα τα gigabit AV2 δεν έχω καταλάβει. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ???
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, το θέμα εξετάζει μια προσφορά και το έχετε ανάγει σε 4 σελίδες με offtopic και troubleshooting για άσχετα προϊόντα από αυτό της προσφοράς! Ίσως θα είναι καλύτερο να το κλειδώσει κάποιος το θέμα μπας και συνεχιστεί ή κουβέντα αλλού. Επίσης η προσφορά έλαβε τέλος. Νέα τιμή 39.99 πλέον, οπότε ένας λόγςο παραπάνω να κλειδώσει. Συμπαθάτε με...
DIGITHEOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, το θέμα εξετάζει μια προσφορά και το έχετε ανάγει σε 4 σελίδες με offtopic και troubleshooting για άσχετα προϊόντα από αυτό της προσφοράς! Ίσως θα είναι καλύτερο να το κλειδώσει κάποιος το θέμα μπας και συνεχιστεί ή κουβέντα αλλού. Επίσης η προσφορά έλαβε τέλος. Νέα τιμή 39.99 πλέον, οπότε ένας λόγςο παραπάνω να κλειδώσει. Συμπαθάτε με... Στο public συνεχιζεται η προσφορα.....29,90 λεει
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Στο public συνεχιζεται η προσφορα.....29,90 λεει To τόπικ γράφει Κοτσόβολος κι αυτό εξέτασα. Όπως και να χει, θέση δεν υπάρχει για offtopic ώστε να βγούν 4 σελίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις