skiabox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Προσφορά από το φυλλάδιο στα 29,90. Το θεωρώ πολύ καλή προσφορά. Κοιτάξτε στο thread εδώ που πόσταρα επιδόσεις : http://www.insomnia.gr/topic/658497-powerline-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/
coxy13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Βάλε ένα link όμως βρε αδερφέ να ξέρουν όλοι για ποιο πράγμα μιλάς! https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/129683-tp-link-tl-pa4010-kit-500-nano?utm_campaign=sales-01112017 Επίσης μόλις είδα ότι το έχουν και τα public στην ίδια τιμή! http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/powerline/av500-nano-powerline-adapter-starter-kit-tl-pa4010kit/prod6020700pp/
Damachi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλα ειναι αλλα μου ειχε καει το 1 απο τα 2 τρεις φορες μου ταχαν αλλαξει , τοση γκαντεμια η ελατωματικη σειρα Στο ιδιο δικτυο εχω κατι χρονια απο 3 WPA4220
patrickdrd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 κι εγω εχω 4 (κι ενα καβατζα) και ολα passthrough, δεν ειμαι υπερ των μη-passthrough, προτιμω το pt
Looter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 «Εκπτώσεις» για γέλια. Τιμές μεγαλύτερες από το skroutz σε όσα προϊόντα τσεκαρα. Όχι ότι ο Γερμανός που έβαλε «εκπτώσεις» με σχεδόν μηδενικά αποθέματα είναι καλύτερος αλλά τουλάχιστο κάτι μπορεί να κέρδιζες αν προλάβαινες να παραγγείλεις... 1
skiabox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά αυτό που πήρα εγώ είναι το 600άρι. Δεν ξέρω αν έκανε λάθος το παλικάρι.
kamui Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Διασύνδεση: 10/100Mbps Ethernet PortΌσο καλά και να συνδεθούν τα powerline (Από τα 500 εγώ βλέπω max τα 150-200mbps) Τελικά η ταχύτητα δεν θα ξεπερνά τα 100Mbps λόγω του περιορισμού της ethernet θύρας.
skiabox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Την πραγματική ταχύτητα την έδειξε το iperf3 utility που χρησιμοποίησα με 2 υπολογιστές συνδεδεμένους στο Lan. Ο ένας κάνει τον server και ο άλλος τον client. Είναι utility που έχει γίνει port σε όλες τις πλατφόρμες. Εγώ για παράδειγμα είχα τον server σε windows μηχάνημα και ο client έπαιζε Mac OS. Διασύνδεση: 10/100Mbps Ethernet PortΌσο καλά και να συνδεθούν τα powerline (Από τα 500 εγώ βλέπω max τα 150-200mbps) Τελικά η ταχύτητα δεν θα ξεπερνά τα 100Mbps λόγω του περιορισμού της ethernet θύρας. Το πλησίασα πολύ το νούμερο πάντως αν δεις το τεστ που έκανα (έχω δώσει link πιο πάνω). Ουσιαστικά δηλαδή πλησίασα την απόδοση που έχεις αν ρίξεις ethernet καλώδιο. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού.
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η τιμή ειναι πολύ καλή. Ναι δεν είναι passthrough, δεν εχουν wireless, είναι η v1 αλλά για κάτι απλό ειναι μια πολύ έντιμη πρόταση και σε καλή τιμή. Αν κάποιος εχει ένα παλιό router μπορεί φτιάξει ενα απομακρυσμένο access point με δυνατότητες wifi. Ακόμα και για σύνδεση του router με το android tv box καλύπτει τα λεφτά του. Αν πάντως βγει αναλγη προσφορά για passthrough θα ειναι λάθος να μην την αγοράσει κάποιος. Καλα ειναι αλλα μου ειχε καει το 1 απο τα 2 τρεις φορες μου ταχαν αλλαξει , τοση γκαντεμια η ελατωματικη σειρα Στο ιδιο δικτυο εχω κατι χρονια απο 3 WPA4220 Μάλλον ειχες πέσει σε προβληματική παρτίδα. Πάλι καλα που εχει 3 χρόνια εγγύηση. Εχω ένα ζευγαρι πολλά χρόνια και λιγο αργότερα πήρα μόνο του το ασύρματο. Παιζουν σε συνδυασμους χρόνια τώρα και εχουν φάει πολύ ξύλο σε διάφορα σενάρια σε διάφορα σπίτια, δίκτυα, routers κλπ. Σκυλιά. Είχα μόνο μια προσβληματική περιπτωση, αε ένα σπίτι που τα δάνεισα για 1 μήνα. Κολλούσε η σύνδεση μετά απο αρκετές μερες (με τυχαίο μοτίβο) και έπρεπε να βγουν/μπουν πρίζα για να παιζουν καμπάνα. Το λόγο δεν τον βρήκα ποτε (δεν το σκάλισα και πολύ αλλά μάλλον είχε να κάνει με ρο router). Τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού σου σε τι καντάσταση ειναι;
Damachi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Του 70 αλλα ηταν ελλατωματικη σειρα γιατι το βαζες σε ups πριζα και μετα απο 10 λεπτα καιγοταν
Damachi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Για λογους επιδειξης στο service το χα βαλει γιατι μετα την 3η αλλαγη τα χα παρει αγρια
VasKag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τα εχω και εγω. Τιμια και κανουν τη δουλεια τους. Κριμα να μην ηταν και gigabit. Οχι οτι και με αυτα δεν κανω τη δουλεια μου. Απλα το 500αρι σαν νουμερο, αν δεν κοιταξει καποιος τα χαρακτηριστικα , ειναι παραπλανητικο. Γιατι υπαρχουν και 500αρια (Αλλης μαρκας) που ειναι gigabit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις