Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα ρουτερ της d link και θελω να το βαλω στη θεση του εργοστασιακου της vodafone αλλα εχασα το καλωδιο ρευματος. Υπαρχει περιπτωση να βρω ιδιο η συμβατο καπου? Το ρουτερ ειναι αυτο  https://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html

Δημοσ.

Πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ή κατάστημα που πουλάει μπαταρίες και φορτιστές και αγοράζεις ένα no-name τροφοδοτικό.

Πάρε μαζί σου και το router γιατί πίσω του έχει τυπωμένο τον τύπο του τροφοδοτικού που χρειάζεται (12V, 1A) και την συνδεσμολογία που απαιτεί το βύσμα του (θετικό/αρνητικό). 

Θα στο φτιάξουν σωστά στο μαγαζί και θα κάνεις μία δοκιμή επιτόπου αν λειτουργεί.

Δημοσ.

Αυτο με τα τροφοδοτικα εχει σταματησει εδω και καιρο τωρα και πληρουν καποιες προδιαγραφες πολικοτητος και τασης. Αν κουμπωνει το βυσμα απο οποιοδηποτε καινουργιο τροφοδοτικο θα παιξει σιγουρα.

Δημοσ.

το πιο φτηνο τροφοδοτικο που βρηκα 12 ευρω και ειναι no name. Λεω να ζητησω απο vodafone το καινουργιο που εχουν zte να μου το δωσουν  χρησιδανειο αν οντως γινεται...

Δημοσ.

το πιο φτηνο τροφοδοτικο που βρηκα 12 ευρω και ειναι no name. Λεω να ζητησω απο vodafone το καινουργιο που εχουν zte να μου το δωσουν  χρησιδανειο αν οντως γινεται...

https://www.skroutz.gr/c/689/aksesouar-sistimatos-parakolou.html?from=catspan&keyphrase=%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF+12v+1a

Δημοσ.

αμα δεν θες να σε ακουσει ολο το οικοδομικο τετραγωνο να κατεβαζεις απο παναγιες μεχρι δεν ξερω κα ιεγω τι μην βαλεις ZTE παρε το πιο φτηνο μοντεμ πχ τπ λινκ τα οποια ειναι για νορμαλ χρηση σκυλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...