pc_master88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Εχω ένα καταγραφικό anga που έχει πάνω του 2 κάμερες cctv έχω βάλει στο pc το πρόγραμμα cms για να βλέπω το καταγραφικό απομακρυσμένα άνοιξα πόρτες πήρα στατικ ip κτλ όλα κομπλέ στο κομμάτι του υπολογιστή. Στο κινητό γιατί δεν μπορώ να το κάνω? έχει κανείς καμιά ιδέα? έχω κατεβάσει τουλάχιστον 20 προγράμματα, βάζω τις ρυθμίσεις που έχω βάλει και στο πρόγραμμα του υπολογιστή (ip πόρτες κτλ) και κανένα πρόγραμμα δεν μου δείχνει τις κάμερες.
thunderstorm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η ip που έχεις βαλει στο pc είναι (υποψιάζομαι) του τοπικού δικτύου σου (πχ 192.168.1.χ). Εσυ με το κινητο, Εκτός οταν εισαι στο ιδιο Wi-Fi, δεν εισαι στο τοπικό δίκτυο, οπότε δεν βρίσκει τις καμερες. Για να μπορεις να εχεις πρόσβαση συνεχώς απο το κινητό, θα πρέπει να φτιάξεις στο καταγραφικο ddns ή p2p
Impius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Για να μπορεσεις να το βλεπεις απο κινητο, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω γινεται με αυτουσ τουσ 2 τροπους. Για το p2p πρεπει να δεις αν ειναι στισ προδιαγραφες του καταγραφικου σου, αν ναι αυτοσ ειναι ο πιο γρηγοροσ και ευκολος τροπος. Αν οχι τοτε πας σε ddns και port forwarding. Υπαρχουν αρκετα tutorials στο internet, αν και δεν ειναι τοσο δυσκολο σαν διαδικασια
mechpanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το καταγραφικό δεν έχει web interface να μπαίνεις σε αυτό και να βλέπεις τις κάμερες; Αν έχει τότε θες ένα port forward στην πόρτα του web interface (80, 8080, ή κάποια άλλη!), καθώς και ένα ddns account αν δεν έχεις στατική ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα