Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπετονια μπαοκ :P τελικά ξανακρασαρε με μια μικρή μετακίνηση του πύργου και η ελάχιστη κίνηση ξαναδημιουργει το πρόβλημα με βλέπω να φεύγει σε τεχνικό μάλλον η κάρτα ή η mobo έχει κάποιο θέμα....

Παει μεχρι μεσα η καρτα? Μηπως δεν κουμπωνει ακριβως λογο κουτιου και πιανει ισα ισα?Εκτος κι αν με το περας του χρονου που στραβωνε απο το βαρος, επιρεασε την pci-e και δεν παταει καλα πλεον..

Βαλε την σε αλλο pc πανω και κοιτα πως θα παει...

Η΄ακομα καλυτερα απο καναν γνωστο, παρε την δικη του και δωσε την δικια σου για κανα 2 μερες για να δειτε τι γινεται...

Δημοσ.

Ότι μπαίνει μέσα μπαίνει όσο πάει τώρα θα δοκιμάσω μια παλιά ενός φίλου να δω αν θα παίζει αυτή μήπως καταλάβω αν φταίει η mobo η η gpu

Δημοσ.

Ότι μπαίνει μέσα μπαίνει όσο πάει τώρα θα δοκιμάσω μια παλιά ενός φίλου να δω αν θα παίζει αυτή μήπως καταλάβω αν φταίει η mobo η η gpu

Απλα για σιγουρια δωσε και την δικη σου να την δοκιμασει ο φιλος στο δικο του pc..

Δημοσ.

Λοιπόν λύση βρέθηκε τλκ βέβαια δε κατάλαβα τι φταίει αλλά η κάρτα παίζει πρώτο βήμα ήταν θέλει να ζει μια κλήση προς τα κάτω και να μην είναι σε τέλεια ευθεία με τη μητρική και δεύτερον χρησιμοποιούνται το Σταντ της coolermaster ήθελε πίεση στα ανεμηστηρια και τη πλακέτα σα σάντουιτς να τη κρατάει ένα πραμα λίγο σφιχτά σα να μη πατάει κάτι καλά ιδέα δε έχω για την ώρα παίζει έχω βάλει furmark να δω εξέλιξη ...

Δημοσ.

Από μέλος του ινσομνια την έχω πάρει πριν κανά μήνα και μ έδειξε στην απόδειξη ότι είναι από πλαισιο ανακατασκευασμένη αλλά δε έχει πλέον εγγύηση τη πάτησα να φανταστώ ...

Δημοσ.

Από μέλος του ινσομνια την έχω πάρει πριν κανά μήνα και μ έδειξε στην απόδειξη ότι είναι από πλαισιο ανακατασκευασμένη αλλά δε έχει πλέον εγγύηση τη πάτησα να φανταστώ ...

Ανακατασκευασμένη έλεγε το μαγαζί ή ο πωλητής;
Δημοσ.

Η απόδειξη από το πλαίσιο το έγραφε το παιδί π μ την έδωσε μέσω μηνύματος μ κάνε τη προσφορά και μόλις πήγα μ το πε δε είχε βάλει αγγελια

Δημοσ.

Αααααχχχχχ τα λόγια σου μαχαίρι στη καρδιά φίλε μ :P ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά έφυγε και σε ένα τεχνικό τοπικό άμα μ το επιβεβαίωση και αυτός μάλλον τη δώσω για κάνα ανταλλακτικό :'( :P

Δημοσ.

Αν το κάνεις με το πιστολάκι θα δουλέψει λιγότερο απο μήνα.

Ετσι εκανα παλια σε μια asus gtx 460.Tρυφων Σαμαρας ειχα γινει απο το πιστολακι.Μεχρι που βαρεθηκα και την σουταρα.Την ειχα παρει απο ενα καλο παιδι εδω μεσα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...