ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μπετονια μπαοκ τελικά ξανακρασαρε με μια μικρή μετακίνηση του πύργου και η ελάχιστη κίνηση ξαναδημιουργει το πρόβλημα με βλέπω να φεύγει σε τεχνικό μάλλον η κάρτα ή η mobo έχει κάποιο θέμα.... Παει μεχρι μεσα η καρτα? Μηπως δεν κουμπωνει ακριβως λογο κουτιου και πιανει ισα ισα?Εκτος κι αν με το περας του χρονου που στραβωνε απο το βαρος, επιρεασε την pci-e και δεν παταει καλα πλεον.. Βαλε την σε αλλο pc πανω και κοιτα πως θα παει... Η΄ακομα καλυτερα απο καναν γνωστο, παρε την δικη του και δωσε την δικια σου για κανα 2 μερες για να δειτε τι γινεται...
vasilisgr91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ότι μπαίνει μέσα μπαίνει όσο πάει τώρα θα δοκιμάσω μια παλιά ενός φίλου να δω αν θα παίζει αυτή μήπως καταλάβω αν φταίει η mobo η η gpu
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ότι μπαίνει μέσα μπαίνει όσο πάει τώρα θα δοκιμάσω μια παλιά ενός φίλου να δω αν θα παίζει αυτή μήπως καταλάβω αν φταίει η mobo η η gpu Απλα για σιγουρια δωσε και την δικη σου να την δοκιμασει ο φιλος στο δικο του pc..
vasilisgr91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κάνω τις δοκιμές και ενημερώσω ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τωρα
vasilisgr91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν λύση βρέθηκε τλκ βέβαια δε κατάλαβα τι φταίει αλλά η κάρτα παίζει πρώτο βήμα ήταν θέλει να ζει μια κλήση προς τα κάτω και να μην είναι σε τέλεια ευθεία με τη μητρική και δεύτερον χρησιμοποιούνται το Σταντ της coolermaster ήθελε πίεση στα ανεμηστηρια και τη πλακέτα σα σάντουιτς να τη κρατάει ένα πραμα λίγο σφιχτά σα να μη πατάει κάτι καλά ιδέα δε έχω για την ώρα παίζει έχω βάλει furmark να δω εξέλιξη ...
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Κάτι μου λέει ότι είναι reflown, σε φίλο σε επισκευασμενη κάρτα είχε το ίδιο πρόβλημα.
vasilisgr91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Επισκευασμενη από πλαισιο είναι φίλε μ γίνεται κάτι τώρα σχετικά με αυτό μπορώ να κάνω τπτ?
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Nα την πας πίσω, δεν δουλεύει. Αφου είναι μαγαζί έχει εγγύηση, σωστά?
vasilisgr91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Από μέλος του ινσομνια την έχω πάρει πριν κανά μήνα και μ έδειξε στην απόδειξη ότι είναι από πλαισιο ανακατασκευασμένη αλλά δε έχει πλέον εγγύηση τη πάτησα να φανταστώ ...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Από μέλος του ινσομνια την έχω πάρει πριν κανά μήνα και μ έδειξε στην απόδειξη ότι είναι από πλαισιο ανακατασκευασμένη αλλά δε έχει πλέον εγγύηση τη πάτησα να φανταστώ ...Ανακατασκευασμένη έλεγε το μαγαζί ή ο πωλητής;
vasilisgr91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η απόδειξη από το πλαίσιο το έγραφε το παιδί π μ την έδωσε μέσω μηνύματος μ κάνε τη προσφορά και μόλις πήγα μ το πε δε είχε βάλει αγγελια
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είναι reflown, δεν φτιάχνει. Δυστυχώς την πάτησες. Αν το κάνεις με το πιστολάκι θα δουλέψει λιγότερο απο μήνα.
vasilisgr91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αααααχχχχχ τα λόγια σου μαχαίρι στη καρδιά φίλε μ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά έφυγε και σε ένα τεχνικό τοπικό άμα μ το επιβεβαίωση και αυτός μάλλον τη δώσω για κάνα ανταλλακτικό :'(
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μην πληρώσεις για "επισκευή" μόνο, δεν αξίζει.
toyo73 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Αν το κάνεις με το πιστολάκι θα δουλέψει λιγότερο απο μήνα. Ετσι εκανα παλια σε μια asus gtx 460.Tρυφων Σαμαρας ειχα γινει απο το πιστολακι.Μεχρι που βαρεθηκα και την σουταρα.Την ειχα παρει απο ενα καλο παιδι εδω μεσα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα