Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά όπως γράφει και ο τίτλος έχω μια saphire dual r9 270x πρόσφατα αγορασμενη από αγγελίες εδώ όταν τη κουμπωσα επάνω στη μητρική asus p5q όλα ήταν κομπλέ καθώς έπαιξα πολλά παιχνίδια ακόμα και καινούρια pubg black ops2-3 κτλ να δω πως τρέχει και όλα ήταν τέλεια ξαφνικά τις τελευταίες μέρες με πλάκωσε στα bsod το σύστημα και επειτα από σκάλισμα ανακάλυψα λόγω βάρους ψιλοεγερνε την ξεκουμπωσα την ξαναβαλα σε ξαπλωμένο πύργο και έπαιξε παλι το πρόβλημα είναι ότι άμα κουνηθεί έστω και ελάχιστα χάνει επαφές και κρασαρει αυτή τη στιγμή την έχω δέσει με μπετονια ώστε να στέκεται όταν είναι όρθιος ο πύργος και να μη πέφτει από το βάρος είδα στο νετ ότι υπάρχει κάτι που λέγετε pci express protector είναι κάτι σα επεκτάσουλα ουσιαστικά της θύρας να το δοκιμάσω η υπάρχει κάτι άλλο π μπορώ να κάνω ? Το να είναι ξαπλωμένος ο πύργος δε αποτελεί λύση λόγου χώρου δυστυχώς...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γέρνει από τη δεξιά μεριά της λίγο με αποτέλεσμα να έχω αρτιφακτς η να μη παίζει καν από εκείνη τη μεριά τώρα την έχω δέσει φαντάσου ώστε να μη γέρνει μόνο έτσι παίζει αλλά είναι κομπλέ τωρα αυτό να την αφήσω έτσι ?

Δημοσ.

Καλήμερα φίλε μου, αυτό   http://www.coolermaster.com/case/case-accessories/universal-graphics-card-holder-2-supports/  είναι αρκετά κάλο!

Υ.γ. Φίλε μου, μια διόρθωση, είναι πετονιά και όχι μπετονια.

Στα Τρίκαλα είναι μπετονιά

Πάντως περίεργο μου φένεται τα παιδιά. Εγώ με την 970 g1 πριν που ήταν τέρας (αλουμίνιο, 1,5 κιλό κάρτα) και τώρα με την palit jetstream 1060 που είναι πάλι τέρας (2,5slot) δεν γέρνει καθόλου, αλλά και παλιότερα με gtx 9800x2. Βιδώνετε καλά την κάρτα και στις 2 τρύπες που έχει? Η έχει να κάνει με την μητρική και το κουτί? Δεν το έχω πολυκαταλάβει να πω την αλήθεια από τι δημιουργείτε.

• Like 2
Δημοσ.

Μπετονια μπαοκ :P τελικά ξανακρασαρε με μια μικρή μετακίνηση του πύργου και η ελάχιστη κίνηση ξαναδημιουργει το πρόβλημα με βλέπω να φεύγει σε τεχνικό μάλλον η κάρτα ή η mobo έχει κάποιο θέμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...