Προς το περιεχόμενο

TP-Link WiFi Modem /Router AC1600 VR600 VDSL plaisio 89,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει η αγορά του για αντικατάσταση του Speedport enry2i (vdsl) του ΟΤΕ; Αν ναι, με την τηλεφωνία που είναι πλέον μέσω internet, τι κάνουμε;

Δημοσ.

αν είσαι στον ΟΤΕ και έχεις θέμα με το wifi τότε καλύτερα να πάρεις ένα router να το κουμπώσεις πάνω ή να κάνεις bridge σε κάποιο άλλο δωμάτιο

Δημοσ.

αν είσαι στον ΟΤΕ και έχεις θέμα με το wifi τότε καλύτερα να πάρεις ένα router να το κουμπώσεις πάνω ή να κάνεις bridge σε κάποιο άλλο δωμάτιο

Γιατί το λες αυτό; Λόγω VoIP?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλυτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το modem/router του ISP μόνο ως μόντεμ και να συνδέσεις πάνω του το router της επιλογής σου.

Φιλικά

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ανησυχείτε για έξτρα backdoor, αν υπάρχει βέβαια, θα πρότεινα να κρατήσετε του παρόχου όπως λέει ο φίλος από επάνω και να αγοράστε ενα router.

Αναφέρομαι στο xiaomi 3g που μέχρι πριν λίγες μέρες (ίσως και ακόμα) έβγαινε 43-45 με priority.

Dual core νομίζω (4 threads) ddr3 256/128, usb3 και με app για το κινητό με χαιλικια..

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει 2 lan.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν εχει εξοδο για τηλ νομίζω. Δηλ δεν κανει για voip.υπάρχει αντίστοιχο που υποστηρίζει

Εχω το μικροτερο vr200 και ειναι πολυ καλο και εχω ακουσει καλα λογια αλλά οποιον ενδιαφερει το vdsl και ειδικα οτε ας προτιμήσει την εκδοση με voip.

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν εχει εξοδο για τηλ νομίζω. Δηλ δεν κανει για voip.υπάρχει αντίστοιχο που υποστηρίζει

Εχω το μικροτερο vr200 και ειναι πολυ καλο και εχω ακουσει καλα λογια αλλά οποιον ενδιαφερει το vdsl και ειδικα οτε ας προτιμήσει την εκδοση με voip.

Γιατί, σου δίνει ο ΟΤΕ τα στοιχεία για το VoIP?

Δημοσ.

Γιατί, σου δίνει ο ΟΤΕ τα στοιχεία για το VoIP?

από ότι διάβαζα σε άλλο forum μάλλον ναι. (μάλλον γιατί είναι complicated). Μάλλον δίνουν sip credentials 

Δημοσ.

Αξίζει η αγορά του για αντικατάσταση του Speedport enry2i (vdsl) του ΟΤΕ; Αν ναι, με την τηλεφωνία που είναι πλέον μέσω internet, τι κάνουμε;

Το Speedport entry 2 είναι ένα αξιοπρεπέστατο router μεταξύ μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...