UltimaGriever Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/wifi-adsl-modem-router/TP-Link-WiFi-Modem-Router-AC1600-VR600-VDSL-ARCHER-VR600.htm Skroutz από 100 1
gas_83 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αξίζει η αγορά του για αντικατάσταση του Speedport enry2i (vdsl) του ΟΤΕ; Αν ναι, με την τηλεφωνία που είναι πλέον μέσω internet, τι κάνουμε;
KiriosD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 αν είσαι στον ΟΤΕ και έχεις θέμα με το wifi τότε καλύτερα να πάρεις ένα router να το κουμπώσεις πάνω ή να κάνεις bridge σε κάποιο άλλο δωμάτιο
greekmm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 αν είσαι στον ΟΤΕ και έχεις θέμα με το wifi τότε καλύτερα να πάρεις ένα router να το κουμπώσεις πάνω ή να κάνεις bridge σε κάποιο άλλο δωμάτιο Γιατί το λες αυτό; Λόγω VoIP?
Looter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η καλυτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το modem/router του ISP μόνο ως μόντεμ και να συνδέσεις πάνω του το router της επιλογής σου. Φιλικά Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2017 από Looter 1
drdedus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν ανησυχείτε για έξτρα backdoor, αν υπάρχει βέβαια, θα πρότεινα να κρατήσετε του παρόχου όπως λέει ο φίλος από επάνω και να αγοράστε ενα router. Αναφέρομαι στο xiaomi 3g που μέχρι πριν λίγες μέρες (ίσως και ακόμα) έβγαινε 43-45 με priority. Dual core νομίζω (4 threads) ddr3 256/128, usb3 και με app για το κινητό με χαιλικια.. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει 2 lan.
konstantin79 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο δεν εχει εξοδο για τηλ νομίζω. Δηλ δεν κανει για voip.υπάρχει αντίστοιχο που υποστηρίζει Εχω το μικροτερο vr200 και ειναι πολυ καλο και εχω ακουσει καλα λογια αλλά οποιον ενδιαφερει το vdsl και ειδικα οτε ας προτιμήσει την εκδοση με voip. 1
leo066 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο δεν εχει εξοδο για τηλ νομίζω. Δηλ δεν κανει για voip.υπάρχει αντίστοιχο που υποστηρίζει Εχω το μικροτερο vr200 και ειναι πολυ καλο και εχω ακουσει καλα λογια αλλά οποιον ενδιαφερει το vdsl και ειδικα οτε ας προτιμήσει την εκδοση με voip. Γιατί, σου δίνει ο ΟΤΕ τα στοιχεία για το VoIP?
keysmith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γιατί, σου δίνει ο ΟΤΕ τα στοιχεία για το VoIP? από ότι διάβαζα σε άλλο forum μάλλον ναι. (μάλλον γιατί είναι complicated). Μάλλον δίνουν sip credentials
konstantin79 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 απο οτι εχω διαβάσει τους δινουν. Οι υπόλοιποι πάροχοι ακόμα δεν ασχολούνται για voip.
pinakas0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αξίζει η αγορά του για αντικατάσταση του Speedport enry2i (vdsl) του ΟΤΕ; Αν ναι, με την τηλεφωνία που είναι πλέον μέσω internet, τι κάνουμε; Το Speedport entry 2 είναι ένα αξιοπρεπέστατο router μεταξύ μας
sintalkas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά το speedport κανει και για adsl συνδεση? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2017 από sintalkas
suffocater Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το έχει μηπως δοκιμάσει κανείς για πολλούς συνδεδεμενους clients? >25Θα την παλέψει?
Shadowjump Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγω εκανα παραγγελια και μου στειλανε οτι υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα