StormGr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 με ψήσατε.. έριξα παραγγελία χαχα και εγω μια απο τα ιδια. Βεβαια εγω ειμαι με ενα παναρχαιο technicolor και επρεπε να το εχω αλλαξει απο καιρο.
George! Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 χαχα και εγω μια απο τα ιδια. Βεβαια εγω ειμαι με ενα παναρχαιο technicolor και επρεπε να το εχω αλλαξει απο καιρο. Ούτε τώρα θα το αλλάξεις αφού το netgear είναι σκέτο router και όχι modem/router. 1
StormGr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ούτε τώρα θα το αλλάξεις αφού το netgear είναι σκέτο router και όχι modem/router. Δηλαδη δεν το συνδεω στη μπριζα και παιζει; Θα πρεπει να το συνδεσω με το αρχαιο technicolor; Αμα ειναι να εχω και τα δυο διπλα διπλα θα πρεπει να ακυρωσω την παραγγελια μου, ξενερα
AllNatural Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εμενα εχει κολλησει απο χθες στην κατασταση καταχωρημενη.. 1
BrocasHelm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη δεν το συνδεω στη μπριζα και παιζει; Θα πρεπει να το συνδεσω με το αρχαιο technicolor; Αμα ειναι να εχω και τα δυο διπλα διπλα θα πρεπει να ακυρωσω την παραγγελια μου, ξενερα Το θέμα είναι να γυρνά σε bridge το technicolor και να κάνει όλη τη δουλειά το netgear. Αν εξαιρέσεις την παραπάνω θέση στο πολύμπριζο που θα σου τρώει η τροφοδοσία του modem, δεν θα έχεις θέμα. Πάντως σαν προσφορά αξίζει σίγουρα, από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει εγώ.
efo355 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδη δεν το συνδεω στη μπριζα και παιζει; Θα πρεπει να το συνδεσω με το αρχαιο technicolor; Αμα ειναι να εχω και τα δυο διπλα διπλα θα πρεπει να ακυρωσω την παραγγελια μου, ξενερα Μην ακυρώνεις. Το Technicolor θα ξεμπουκωσει. Τα πάντα θα τα κανει το ρουτερ.
JohNickZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Στο σκρουτζ αναφερουν απασυνδεσεις κ λαγκαρισματα στο Wireless για το μοντελο με το rj11 αλλα δεν νομιζω να ισχυουν γιατι καπου διαβασα κ για πολλα fw updates. Βεβαια ενα feedback θα ηταν πολυ καλο για να ξεραμε τι παιζει στο συγκεκριμενο μοντελο το οποιο γλυκοκοιταω απο χθες.
zacharis1955 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Στο σκρουτζ αναφερουν απασυνδεσεις κ λαγκαρισματα στο Wireless αλλα δεν νομιζω να ισχυουν γιατι καπου διαβασα κ για πολλα fw updates. Βεβαια ενα feedback θα ηταν πολυ καλο για να ξεραμε τι παιζει στο συγκεκριμενο μοντελο το οποιο γλυκοκοιταω απο χθες. Αν αποφασίσεις και το αγοράσεις κάνε ένα review!
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν αποφασίσεις και το αγοράσεις κάνε ένα Review! Υπαρχει ηδη ατομο που αγορασε το συγκεκριμενο απο την προηγουμενη βδομαδα και εχει αναφερθει στο παρον θεμα. Μπορει να δωσει πληροφοριες που θελετε. http://www.insomnia.gr/topic/659250-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF/page-5?do=findComment&comment=56063658
StormGr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μην ακυρώνεις. Το Technicolor θα ξεμπουκωσει. Τα πάντα θα τα κανει το ρουτερ. Exω ενα technicolor 5136 και ενα thomson 585. Καποιο απο τα 2 ελπιζω να κανει bridge... Δεν θα επηρεαζει το netgear που θα ειναι συνδεδεμενο με καποιο παλιο σαπακι και απο εκει θα παιρνει το ιντερνετ; Λετε αξιζει να το παραλαβω δλαδη;
xeraki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι είναι router όχι modem router. Είναι modem/router και οχι μόνο router φίλε μου Site: OfficialNetgear page Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από matrixxx λαθος ειναι, μην μπερδευεστε, ειναι μονο ρουτερ
kax54638 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Χθες έκανα παραγγελία το ΗΡ Χ7500 ποντίκι - παραλαβή και πληρωμή από το τοπικό κατάστημα. Σήμερα ήρθε. Πάω να το παραλάβω, το πληρώνω και όταν μου το δίνει βλέπω ότι και τα 3 αυτοκόλλητα ασφαλείας είναι κομμένα. Το επιστρέφω αμέσως πίσω και πάιρνω τα χρήματα μου. Κοιτάει στο σύστημα και μου λέει δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Παρόλο αυτά στο site φαίνεται ακόμα διαθέσιμο. Οπότε ρίχνω μια δεύτερη παρεγγελία. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Είναι modem/router και οχι μόνο router φίλε μου Site: OfficialNetgear page Κανεις λαθος, αυτο που δινεις ειναι το D, ενω ο Γερμανος εχει το R. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις