Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :750 (max)

Χρήση υπολογιστή : Gaming( league of legends , counter strike , pubg etc.,γνωρίζω επίσης ότι δεν θα παίζω σε high παιχνίδια όπως το pubg για παράδειγμα) 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα αγορασω μελλοντικα οθονη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Όσο το δυνατόν λιγότερα κατάστηματα εαν αυτό είναι εφίκτο φυσικά.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows για gaming. Linux για θέματα σχολής.

RAM: Crucial Ballistix Tactical 8GB DDR4-3000MHz

Τροφοδοτικό: Corsair CS Series SSW Modular 80 PLUS Gold

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 1400 

Mητρική:Asus Prime B350 Plus(AMD)

SSD: Samsung 850 Evo 250 GB

Κάρτα γραφικών: Gigabyte GeForce GTX1060 3GB

Κουτί: Aerocol Aero-500(window)

Αυτή είναι μία πρώτη εικόνα που έχω σχεδιάσει χωρίς όμως να γνωρίζω το ακριβές κόστος ( δηλαδή από ποια ακριβώς καταστήματα θα γίνει η αγορά) .. Θα ήθελα να μου πείτε αν όλα αυτά ταιριάζουν μεταξύ τους, αν υπάρχει κάποιο θέμα.Αν χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή.Επίσης μία πρώτη ιδέα ήταν να βάλω για αρχή μόνο ssd και να βάλω τα χριστούγεννα την hdd. Τι λέτε για αυτό ?

Και θα εκτιμούσα πολύ αν βγάζατε μια τελική τιμή για όλο το σύστημα διότι δεν είμαι πολύ καλός στην αναζήτηση καταστημάτων. (π.χ e shop , plaisio).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!

Δημοσ.

Παρακάτω μια σύνθεση από e-gate.gr, βρίσκεται στο Μαρούσι και κάνουν συναρμολόγηση. Μόνο η κάρτα γραφικών (λόγω κόστους) είναι από άλλο κατάστημα-hellasphone.gr την οποία πολύ εύκολα μπορείς να κουμπώσεις εσύ ή κάποιος γνωστός.

Σύνολο 750€

Υ.Γ. Θα μπορούσες να πας και σε 1050ti αν ήταν να έπαιζες μόνο Lol ή cs:go, αλλά απ' την στιγμή που αναφέρεις pubg-ίσως και θελήσεις να παίξεις άλλα παρόμοια- νομίζω πως είναι καλύτερη επιλογή να πας σε μια δυνατότερη κάρτα όπως η 1060 των 3gb που σου έβαλα.

post-233997-0-97152700-1509536724_thumb.png

post-233997-0-69368800-1509536732_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

@lkl97 ναι, θα σε καλύψουν αμφότερα. Η μητρική με ψύξη στα vrm, και τροφοδοτικό 500w (+πιστοποίηση 80+), ισχύς που είναι υπέρ-αρκετή για το σύστημά σου.

Δημοσ.

Ωραία φίλε μου .. Και μία ακόμα ερώτηση. Γιατί προτιμάς αυτή την ssd αντί για την samsung 850 evo??

Είναι απλή ερώτηση επειδή απλά δεν γνωρίζω. 

Δημοσ.

Χθες που έκανα την σύνθεση, το e-gate για κάποιον λόγο είχε πανάκριβο τον evo και γι'αυτό προτίμησα τον επίσης καλό crucial. Σήμερα, βλέπω ότι η τιμή του επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα, συνεπώς μπορείς να πάρεις τον evo --- https://www.e-gate.gr/406503/samsung-850-evo-series-250gb-25-sata-iii-basic-drive-mz-75e250b

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...