Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα λαπτοπ 8 ετιας και μου καηκε η καρτα γραφικων (ετσι μου ειπαν στο καταστημα που το ειδε ο τεχνικος κατι για το ματι?). λοιπον ο υπολογιστης αυτος ειναι κορυφη και τα παιζει ολα μια χαρα, παιχνιδια, εφαρμογες και δεν θελω να τον πεταξω γιατι ειναι λειτουργικοτατος.για να παιξει μου ειπαν θελουν 200 ευρω και πιο φθηνα για να ανοιγει το λαπτοπ σε vga  αναλυση. Κοιταξα  ebay και εχει 50 ευρω. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να βαλω νεα καρτα με τα ιδια η διαφορετικη? το λαπτοπ μου ειναι αυτο: http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a300-1gn και εχω βαλει πανω ssd samsung evo 850 και μνημη ραμ 4 gb 2*2gb. H καρτα γραφικων που σκεφτομαι  ειναι αυτη:https://www.ebay.com/i/151707826468?rt=nc

σασ ευχαριστω πολυ ολους,,,,,,,,

Δημοσ.

Ο συνδεσμος που εχεις βαλει δεν ανοιγει...

Τι εννοεις οτι παιζει τα παιχνιδια κτλ μια χαρα και ειναι κορυφη? Για mame32 μιλας? :P

Ο τεχνικος που λες με τα 200 ευρω ειναι σιγουρα πρεζακιας! Αν ολα λειτουργουν στην εντελεια, ισως και να αξιζει 100 ευρω το λαπτοπ αλλιως με νεκρη μπαταρια κτλ κανα 80αρι...

Πουλα το για ανταλακτικα και βαλε και το 50ρικο που θα πεταγες στο ebay και κατι παρα πανω, και παιρνεις καλυτερο μεταχειρισμενο! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Eγω δε βγάζω άκρη από το ποστ πάντως και πριν σταυρώσουμε τον "τεχνικό" θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ο θεματοθέτης ήξερε τι ζητούσε και πολύ περισσότερο κατάλαβε τι του είπαν......, καλά το 8 ετών λάπτοπ που παίζει τα πάντα μια χαρά τι να πω ίσως flash games του fb

Δημοσ.

Για να ανοίγει σε vga ανάλυση του κάνει reflow και δεν περνάει οδηγούς για να μην ζορίζεται.

Στο κάνω με το πιστολάκι με κόστος ρεύματος μισό ευρώ και ίδια αποτελέσματα.

Ο τεχνικός θέλει να τον πιάσει μαλακα.

Φίλε ts γράψε το μοντέλο, όχι λινκ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να ανοίγει σε vga ανάλυση του κάνει reflow και δεν περνάει οδηγούς για να μην ζορίζεται.

Στο κάνω με το πιστολάκι με κόστος ρεύματος μισό ευρώ και ίδια αποτελέσματα.

Ο τεχνικός θέλει να τον πιάσει μαλακα.

Φίλε ts γράψε το μοντέλο, όχι λινκ.

Mπορεί αλλά μη γνωρίζοντας ακριβώς αυτό που έγραψες "το μοντέλο" μόνο υποθέσεις μπορεί να γίνουν

όπως να έχει κάρτα γραφικών σε σλοτ και όχι πάνω στην μητρική οπότε να αλλάζει

-να του πρότεινε αλλαγή μητρικής οπότε κόστος ανταλλακτικού+εργασία

-να του πρότεινε rebail οπότε έχουμε το κόστος της εργασίας= το κόστος αυτού που θα το αναλάβει εκτός αν έχει εξοπλισμό ο ίδιος

και και και ή απλά να έπεσε σε απατεώνα που με ένα θερμοπίστολο να θέλει να βγάλει αυτά που του λείπουν

Σχολιάζω όμως γιατί βλέπω στο site 10αδες θέματα είτε αναφέρονται σε τεχνικούς είτε σε εμπόρους είτε οτιδήποτε σε σχέση με τον χώρο να ξεκινάνε

"Πήγα σε ένα βλάκα απατεώνα και και ........" Και πάμπολλες φορές πολλοί είτε ζητούν παράλογα πράγματα είτε να το πω ευγενικά "δεν έχουν το υπόβαθρο να αντιληφθούν τι τους εξηγείς" επίσης πολλοί αγνοούν ότι για να ασχοληθεί κάποιος με την όποια συσκευή εκτός από το όποιο ανταλλάκτικό υπάρχει και η αμοιβή της εργασίας, κάλλιστα λοιπόν μπορείς είτε να κάνεις φορμάτ μόνος σου ή να αλλάξεις μπουζί μόνος σού ή να βρείς κάποιον που δουλεύει μαύρα και πεινάει να σου κάνει φορμάτ με ένα 10αρικο αλλά δεν γίνεται μονίμως να υπάρχει το x atitude γιατί έτσι ας πούμε μας βολεύει

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα όταν αυτοί οι "επαγγελματίες" άλλη απάντηση δίνουν σε εμένα που ξέρω πχ, και άλλη στην θεία Μαρίκα που θα πάει.

Άτομα που κάνουν την δουλειά τους σωστά και χωρίς ψιλά γράμματα, τα έχω σε εκτίμηση, και τα "διαφημίζω" όποτε έχω ευκαιρία.

• Like 2
Δημοσ.

Δε διαφωνώ σε κάτι απλά σχολίασα κάτι βλέποντας το ελλειπέστατο από άποψη info ποστ του θεματοθέτη

Δημοσ.

Δε διαφωνώ σε κάτι απλά σχολίασα κάτι βλέποντας το ελλειπέστατο από άποψη info ποστ του θεματοθέτη

Το θεμα φιλε μου ειναι οτι στην ουσια ο αλλος του ζηταει 200 ευρω για να μπαινει στα windows  απλα το λαπτοπ χωρις drivers! Και που θα κρατησει 1-3 μηνες πιθανα(αν ειναι reflow) και που το λαπτοπ το συγκεκριμενο δεν κανει 100 ευρω! Θα μπορουσε να του πει κατευθειαν οτι "αδελφε δεν συμφερει, τζαμπα κοπος...Παρε ενα αλλο μεταχειρ. μεχρι 150 ευρω που θα ειναι και πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις!"

Θα ερθει ο αλλος σ εμενα με κιθαρα των 100 ευρω σπασμενη και θα του πω θελω 200 για να την φτιαξω και δεν θα του πω οτι με 150 παιρνεις καλυτερη τωρα?Ντροπη..... :shifty:

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/11/2017 στις 12:50 ΠΜ, ZELOMOTH είπε

Ο συνδεσμος που εχεις βαλει δεν ανοιγει...

Τι εννοεις οτι παιζει τα παιχνιδια κτλ μια χαρα και ειναι κορυφη? Για mame32 μιλας? :P

Ο τεχνικος που λες με τα 200 ευρω ειναι σιγουρα πρεζακιας! Αν ολα λειτουργουν στην εντελεια, ισως και να αξιζει 100 ευρω το λαπτοπ αλλιως με νεκρη μπαταρια κτλ κανα 80αρι...

Πουλα το για ανταλακτικα και βαλε και το 50ρικο που θα πεταγες στο ebay και κατι παρα πανω, και παιρνεις καλυτερο μεταχειρισμενο! :-)

Δεν παιζω παιχιδια τρελα ενα cod 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...