pogchamp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μου αρέσουν τα εξής: Honor 9 , LG G6, samsung S7 (δεν μου αρεσει καθολου το edge), xiaomi mi6 (λειπει βεβαια το LTE800). Με ενδιαφέρει κατά σειρά 1) καλή μπαταρία για browsing + videos 2) Καλή κάμερα 3)καλό GPS Ποιο λέτε;
ZauZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο είναι το S7 Το Honor 9 είναι όμορφο και dual sim αλλά όχι αδιάβροχο. Το LG G6 είναι όμορφο αλλά με χειρότερη camera από τα άλλα δύο. Είμαι κάτοχος του S7 και έχω το ίδιο δίλημμα (ανάμεσα σε Honor και G6).
saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Συμπλήρωσε τη φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/
pogchamp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το καλύτερο είναι το S7 Το Honor 9 είναι όμορφο και dual sim αλλά όχι αδιάβροχο. Το LG G6 είναι όμορφο αλλά με χειρότερη camera από τα άλλα δύο. Είμαι κάτοχος του S7 και έχω το ίδιο δίλημμα (ανάμεσα σε Honor και G6). o SD835 to mi6 δεν ειναι καλυτερος του s7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα