Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ,
το θεμα ειναι το εξης,ενω επιλεγω απο το bios να κανει boot απο τον συγκεκριμενο δισκο που εχω εγκαταστησει τα windows 10 οταν κανει επανεκκινηση αλλες φορες δεν τον βλεπει καν σαν δισκο ,αλλες φορες επιλεγει αλλο δισκο που εχει το συστημα και κατι τετοια τρελα !!!
Ο δισκος εχει δοκιμαστει και σε αλλο pc και λειτουργουσε μια χαρα!!!

Δημοσ.

Δοκιμασες αλλη θυρα στη μητρικη;

Δημοσ.

Δοκιμασε και αλλο καλωδιο τροφοδοσιας απο τροφοδοτικό, αλλο καλωδιο σατα. Αμα δεν πιασει δοκιμασε bios reset. Μετά βαλε το τελευταίο bios. Αμα δεν δουλεψει τπτ απο αυτα δεν ξέρω. Ρυθμισε το σε AHCI απο το μπιος το πρότυπο του σκληρού.

Δημοσ.

Έχεις αλλο σκληρό στο σύστημα; παιζει κανονικα;

Δημοσ.

εε software θεμα πιστευω . βεβαια αν δοκιμασες και αλλα καλωδια για τροφοδοσια και για συνδεση μετα απο cmos reset και ολα τα παραπανω δεν ξερω .. κατσε να ερθουν και αλλα παιδια μηπως ξερουν καλυτερα

Δημοσ.

Software θεμα στο boot?

Ξεκαθαρα θεμα με το boot priority ειναι.

Ξαναρωτησα και πανω.Τι επιλογες εχει εκει που βαζεις στο bios με τι σειρα να bootαρουν?

Δημοσ.

Software θεμα στο boot?

Ξεκαθαρα θεμα με το boot priority ειναι.

Ξαναρωτησα και πανω.Τι επιλογες εχει εκει που βαζεις στο bios με τι σειρα να bootαρουν?

συγνωμη το bios firmware ηθελα να πω. ειμαι και στο δρομο .

Δημοσ.

Κατι με τη σειρα παιζει που οριζει το boot.

Δοκιμασε συνδυασμους.

Εχει επιλογη για uefi manager?

Οκ θα το δοκιμάσω, τι εννοείς εάν έχει επιλογη uefi manager?

Δημοσ.

Οκ θα το δοκιμάσω, τι εννοείς εάν έχει επιλογη uefi manager?

Οταν πας να διαλεξεις το 1ο στη σειρα για να μπουταρει,περα απο το ονομα του σκληρου που εχεις τα windows εχει και ενα uefi manager η windows manager,δε θυμαμαι πως το λεει ακριβως.Δοκιμασε να το διαλεξεις και αυτο.

Δημοσ.

Είναι παλιός ο ocz; Κανένας Agility μήπως; Αν ναι, είναι γνωστό hardware πρόβλημα του ocz και ΙΣΩΣ φτιάξει με firmware update του δίσκου. Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε μητρική asus και με τον δίσκο να έχει το τελευταίο firmware. Ο δίσκος χανόταν σε restart και χρειαζότσν cold boot για να τον ξαναδεί η μητρική. Τελικά τον αντικατέστησα με άλλον και τώρα τον έχω σε ένα netbook όπου μου το έχει κάνει μόνο μια φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι παλιός ο ocz; Κανένας Agility μήπως; Αν ναι, είναι γνωστό hardware πρόβλημα του ocz και ΙΣΩΣ φτιάξει με firmware update του δίσκου. Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε μητρική asus και με τον δίσκο να έχει το τελευταίο firmware. Ο δίσκος χανόταν σε restart και χρειαζότσν cold boot για να τον ξαναδεί η μητρική. Τελικά τον αντικατέστησα με άλλον και τώρα τον έχω σε ένα netbook όπου μου το έχει κάνει μόνο μια φορά.

Σε άλλο pc παίζει μια χαρά…

Για update στο firmware καμια οδηγία;;;

Προφανως τα χάνει όλα και το κάνω σε άλλο pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...