ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα και καλό μήνα Υπάρχει κάποια σελίδα δωρεάν , η επί πληρωμή στην οποία μπορώ να ανεβάζω άρθρα seo για το eshop Που έχω? Με ενδιαφέρει φυσικά να έχουν απήχηση και να μας βοηθήσουν.
StigmaX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μην το κάνεις, μόνο κακό θα κάνει στη σελίδα σου. Προσπάθησε για guest posts σε εφημερίδες και blogs της περιοχής σου. Γενικά ξέχνα οτιδήποτε black hat, gray hat εχεις διαβάσει από τη στιγμή που μιλάμε για σελίδα επιχείρησης. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μμμμ. Ευχαριστώ. Προσωπικά βέβαια δεν μου πάει από ηθικής απόψεως να ποστάρω σε blogs και εφημερίδες και να γράφω ένα κειμενο με Link για το eshop Θα μου πεις το κάνουν αρκετοί βέβαια αλλά εμένα δεν μου πάει. Ίσως λέω ίσως μπορώ να το κάνω όταν βλέπω άρθρα τα οποία ανταποκρίνονται στα ειδη που πουλάμε εμείς
StigmaX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δικά σου άρθρα θα γράψεις, όχι σε έτοιμα. Πουλάς για παράδειγμα σόμπες. Γράφεις ένα άρθρο για εξοικονόμηση ενέργειας στη θέρμανση, ξύλα, πελετ κτλ. Μέσα σε αυτό, έχεις το keyword που σε ενδιαφέρει. Στόχος σου να γράψεις άρθρα που θα θέλει ο άλλος να έχει στη σελίδα του. Απορώ πως βλέπεις ανήθικο το guest posting που είναι ότι ποιο white hat υπάρχει και από την άλλη ψάχνεις να πληρώσεις για να βάλεις seo articles.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εννοείς να γράψω ολόκληρο άρθρο σε κάποια δημοσιευση εφημεριδας πχ. Αυτό το Keyword θα εχει backlink Προς την σελίδα μας? Έχεις καποιο παράδειγμα να μου δώσεις?
StigmaX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εννοείς να γράψω ολόκληρο άρθρο σε κάποια δημοσιευση εφημεριδας πχ. Αυτό το Keyword θα εχει backlink Προς την σελίδα μας? Έχεις καποιο παράδειγμα να μου δώσεις? Guest posting λέγεται η διαδικασία. Ψάχνεις σελίδες που δέχονται υλικό από τρίτους, τους παρέχεις υλικό, με αντάλλαγμα link προς τη σελίδα σου μέσα από το άρθρο σου. Το keyword σου το κάνεις link στη σελίδα ή το προϊόν που θέλεις να προμοταρεις και να ανέβει serp. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ωραία. Ετοιμάζω το άρθρο, βάζω keyword με link προς τα προϊόντα του eshop Μου για παράδειγμα η προς κάποιο προϊον που πουλάω. Ερώτηση 1 Αυτοί ζητάνε κάτι σαν αντάλλαγμα; Ερώτηση 2 Ξέρουμε κάποιες ελληνικές σελίδες που μπορώ να ενοχλήσω;
StigmaX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αυτή είναι η δουλειά του seo. Ένα να γράψεις καλο υλικό που να θέλει να βάλει ο άλλος στη σελίδα του για τους αναγνώστες του, και δύο να βρεις σελίδες που να τα δεχθούν. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, για αυτό και οι σωστές seo υπηρεσίες χρεώνονται τόσο ακριβά
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αυτή είναι η δουλειά του seo. Ένα να γράψεις καλο υλικό που να θέλει να βάλει ο άλλος στη σελίδα του για τους αναγνώστες του, και δύο να βρεις σελίδες που να τα δεχθούν. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, για αυτό και οι σωστές seo υπηρεσίες χρεώνονται τόσο ακριβά Το καλό υλικό το φτιάχνω. Έχω εμπειρία σε άρθρα για seo και εχω δώσει κατά καιρούς αρκετά . Το θεμα ειναι να βρω κάποια σελίδα να τα δεχτεί. Ξερουμε καμια?
StigmaX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το καλό υλικό το φτιάχνω. Έχω εμπειρία σε άρθρα για seo και εχω δώσει κατά καιρούς αρκετά . Το θεμα ειναι να βρω κάποια σελίδα να τα δεχτεί. Ξερουμε καμια? Αρχικά να πούμε ότι δεν υπάρχει seo άρθρο και όχι seo άρθρο. Υπάρχει καλό και κακό κείμενο, εσύ θες να έχεις άριστο κείμενο. Τώρα σελίδες, μόνο εσύ ξέρεις το θέμα της σελίδας σου. Ψάξε για blogs με παρόμοιο θέμα καθώς και μπλογκ που είναι τοπικά στην περιοχή σου 1
paparovic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γενικά ξέχνα οτιδήποτε black hat, gray hat εχεις διαβάσει από τη στιγμή που μιλάμε για σελίδα επιχείρησης. Ναι, γιατί αυτά τα κάνουν οι χομπίστες :D :D :D :D :D
StigmaX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ναι, γιατί αυτά τα κάνουν οι χομπίστες :D :D :D :D :D Έχεις κάποιο επιχείρημα να προσθέσεις η είσαι κατηγορία πυροτέχνημα?
paparovic Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχεις κάποιο επιχείρημα να προσθέσεις η είσαι κατηγορία πυροτέχνημα? Χρειάζεται επιχείρημα για να πεις ότι το δάσος αποτελείται από δέντρα; Την παλεύεις; Αλλά μιας και είσαι νουμπάς, θα σου κάνω μια γρήγορη: Το αποτελεσματικό blackhat στις μέρες μας είναι ακριβό και πολύπλοκο (πραγματικά πολύπλοκο, όχι "πω πω πως θα κάνω outreach, κλάφτε με την παρθένα" ). Επειδή και κοστίζει και δεν είναι παιχνίδι, οι πελάτες είναι κατεξοχήν εταιρίες κι όχι ο κάθε κακομοίρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα