InTheEnd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν αυτήν την στιγμή λειτουργώ την υπολογιστή με έναν i5 2500k και 4x4gb vengeance ram.. αξίζει να το δώσω σαν σετακι μαζί με την mobo και να πάω σε κανεναν i7 6700k/7700 να είμαι και DDR4; Η να κάτσω στα αυγά μου και να πάρω μια κάρτα γραφικών που ψάχνω τόσο καιρό(580 8gb/1060 6gb) βέβαια και με μια απλή που είμαι τώρα παίζω αυτά που θέλω και μιας και δούλευω δεν πολύ παίζω κάτι τρελό απλά θέλω να είμαι up to date που λέμε ... τώρα παίζω Lineage & LoL οποτε τίποτα το απαιτητικό και ας παίζω στα Full Low.... τι θα αναβαθμιζατε πρώτο; p.s έχω κάνει χοντρή επένδυση σε οθόνη keyboard και Mouse(550€) γιαυτο βγήκαμε λίγο off budget για αρχή ....
ilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Πάρε μια noctua d12/14 αν δεν έχεις ή κάποια καλή 240/280 AIO. Σκίστον 2500K στα 4.5+ Ghz.. Πάρε μια 1060 ή 1070 με τη μειωμένη τιμή ή stock vega 56 από την προσφορά του Πλαίσιου. Κάνε τσιγάρα τα υπόλοιπα
heros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παρεπιπτόντως και λαμβάνοντας υπόψη ότι το ποσοστό χρηστών με ryzen ειναι μικρότερο των intel... βλέπω διάφορα προβλήματα σε μητρικές ryzen...... Για μένα βρές κανενα 2700κ που υπάρχουν φθηνά ή αν η μητρική αντέχει άλλον καλύτερο και μείνε εκεί... ή άλλαξε μόνο κάρτα γραφικών....
InTheEnd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μου φαίνεται παλιός ο 2,500κ και ποτέ δεν ήμουν φαν του OC όχι ότι ξέρω και πως γίνεται δεν έχω ασχοληθεί ποτέ .... δεν θα ήταν καλύτερο να πάω σε κάτι καινούργιο; Κάρτα μπορώ να πάρω και τον άλλον μήνα ευελπιστώντας ότι θα έχουν πέσει οι τιμές
spy94 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καταρχάς καλά θα ήταν να έλεγες μητρική και οθόνη.Η λογική λέει να κλοκάρεις,αλλιώς τζάμπα λεφτά δώθηκαν για την δυνατότητα υπερχρονισμού.Συν ότι ο συγκεκριμένος ανεβαίνει αρκετά.Επίσης στην νέα πλατφόρμα θα χάσεις σχετικά πολλά χρήματα και μόνο από την μετάβαση ddr3 σε ddr4.Στην τελική πάρε κάρτα που θα πάει στο επόμενο σύστημα,όπως επίσης και η ψύκτρα-ειδικά αν σκοπεύεις σε 6700Κ-7700Κ.
ilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Παρεπιπτόντως και λαμβάνοντας υπόψη ότι το ποσοστό χρηστών με ryzen ειναι μικρότερο των intel... βλέπω διάφορα προβλήματα σε μητρικές ryzen...... Για μένα βρές κανενα 2700κ που υπάρχουν φθηνά ή αν η μητρική αντέχει άλλον καλύτερο και μείνε εκεί... ή άλλαξε μόνο κάρτα γραφικών.... Όπως? Ποιες μητρικές ακριβώς? Το memory support με το agesa 1.0.0.6 έχει λυθεί από τον Αύγουστο κιόλας. Κάποιες μητρικές σε b350 μπορεί να έχουν λίγα phases/φτηνά Vrm και να μην σηκώνουν γερά overclocking στους r7 (αν και με έναν ανεμιστήρα να τα βαράει μόνιμα διορθώνεται). Κάτι άλλο που να μην είναι μεμονωμένες περιπτώσεις δε μπορώ να θυμηθώ τον τελευταίο καιρό. Από το launch έχει ωριμάσει τρομερά η πλατφόρμα. Αν ένα μηχάνημα έχει σεταριστεί και είναι stable δεν θα έχει πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για Intel.
countass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Όπως? Ποιες μητρικές ακριβώς? Το memory support με το agesa 1.0.0.6 έχει λυθεί από τον Αύγουστο κιόλας. Κάποιες μητρικές σε b350 μπορεί να έχουν λίγα phases/φτηνά Vrm και να μην σηκώνουν γερά overclocking στους r7 (αν και με έναν ανεμιστήρα να τα βαράει μόνιμα διορθώνεται). Κάτι άλλο που να μην είναι μεμονωμένες περιπτώσεις δε μπορώ να θυμηθώ τον τελευταίο καιρό. Από το launch έχει ωριμάσει τρομερά η πλατφόρμα. Αν ένα μηχάνημα έχει σεταριστεί και είναι stable δεν θα έχει πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για ιντελ. Φημες λενε...ξερεις πως κυκλοφορουν τετοιες @@διες απο στομα σε στομα.εχω ενα φιλο,που ειχε πρόβλημα.κι αυτός εναν αλλο φιλο.αρα,ειναι προβληματικες οι μητρικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα