Προς το περιεχόμενο

Windows defender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα το windows defender τον windows 10 ειναι αρκετα ασφαλες ? ή να κατεβασω καποιο αλλο antivirus και αν ναι ποιο ?

Δημοσ.

Γεια σου!

Για έναν χρήστη που δεν πατάει ότι clickbait βρει μπροστά του, το defender είναι αρκετό σε συνδιασμό με ένα antimalware. Αν δεν έχεις πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, μπορείς να πας σε ένα free όπως το avast ή το avira. Η πιο σίγουρη λύση ίσως, είναι το kaspersky ή bitdefender...και στις δύο περιπτώσεις μιλάω για το internet security.

Δημοσ.

Το defender χρησιμοποιω. Μπορεις να βαλεις στις ρυθμισεις και προστασια φακέλων στην τελευταια εκδοση των 10αριων ωστε και καποιο ransomware να περασε στο συστημα να μην μπορει να κρυπτογραφησει τα αρχεια σου. Ενα αλλο αποτελεσματικο μετρο ειναι να ενεργοποιησεις την επιλογη του λειτουργικου να εγκαθιστωνται μονο εφαρμογες του store οποτε οταν παει κατι μη εξουσιοδοτημενο να τρεξει θα σου βγαλει ενα επιπλεον παραθυρο ζητωντας σου εγκριση.

Δημοσ.

Οπότε με λίγα λόγια να το εμπιστευομε ? Η να πάω σε κάποιο άλλο όπως το avast ή avira ? Σίγουρα δν χρησιμοποιω τον υπολογιστή μόνο για youtube :P θα κατεβάσω και τα torrent μου και και και...

Δημοσ.

Το windows defender προσφέρει βασική προστασία και με ένα antimalware όπως το malwarebytes είσαι καλυμμένος. Τώρα αν δεν εμπιστεύεσαι μπορείς να δοκιμάσεις το Bitdefender free. Είναι πολύ καλό και ελαφρύ!Εγώ θα σου πρότεινα το Bitdefender free

Δημοσ.

Δεν μου εχει τυχει κατι για να μην το εμπιστευομε απλα εχω διαβασει διαφορα και αρκετοι φιλοι μου λενε οτι δεν ειναι και τοσο καλο το defender... Οποτε η καλυτερη δυνατη λυσει ειναι το bitdefender με malwarebytes ;) Αυτο θα κανω τοτε

Θελω αλλη μια πληροφορια. Πως απενεργοποιω εντελως το windows defender για να εχω μονο το bitdefender ?

Δημοσ.

Με την εγκατάσταση του Bitdefender θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θέλω να δοκιμάσω τον windows defender,αλλά δεν ενεργοποιείται με τίποτα, παρόλο που κάνω απεγκατάσταση το Bitdefender.Μου λέει ότι τρέχει κάποιο antivirus!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...