dimips Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Στο location απλά επιλέγεις να γίνεται χρήση του μόνο κατά τη χρήση και από τις ρυθμίσεις σβήνεις όλα όσα services ζητούν πρόσβαση στο location, σημαντικές τοποθεσίες και δε σε ενδιαφέρουν όπως διαφημίσεις κλπ. Αλλά και πάλι μόνο άμα τα απενεργοποιήσεις τελείως βλέπεις μια κάποια διαφορά, μειώνεται πιο αργά η μπαταρία. Το χω παρατηρήσει κι εγώ. 2
vargas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πάντως επειδή εγώ άλλαξα μπαταρία σε 6s αυτή την βδομάδα με 11.1 η αυτονομία είναι μια χαρά . Χθες συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ με αρκετές μικρές κλήσεις τουλάχιστον 2 ώρες browsing κ social media κ λίγο gps με κράτησε ως τις 8 το βράδυ κ είχε ακόμα 15% . Σίγουρα βελτιώθηκε με το update
mistr4l Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Το να κλείσεις τα location όμως δεν είναι λύση... θέλω να πω αμα ειναι να τα κλείνουμε όλα τότε τι το έχουμε το iPhone... Στην κάμερα πχ εγώ θέλω να κρατάει την τοποθεσία στις γωτογραφίες πυ τραβάω όπως και σε άλλες εφαρμογές. Ελπίζουμε στην 11.2 (ή και νωρείτερα σε καμιά 11.1.1) η apple να το λύσει οριστικά αυτό το πρόβλημα!!!!! ???? Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά προσωπικά, από το να φοβάμαι μήπως κλείσει το κινητό αν θέλω να βγάλω φωτογραφία, προτιμώ να έχω το location services κλειστό. Το πρόβλημα βρίσκεται καθαρά στo ios. Αλλά η apple έχει σημαντικότερα θέματα ν' ασχοληθεί, όπως τα νέα emojis... Θυμήθηκα πέρσυ που φώναζε όλος ο κόσμος με το ios 10 και το battery drain και στο update η apple ανέφερε 'νέα emojis'. Πραγματικά για γέλια. Στο location απλά επιλέγεις να γίνεται χρήση του μόνο κατά τη χρήση και από τις ρυθμίσεις σβήνεις όλα όσα services ζητούν πρόσβαση στο location, σημαντικές τοποθεσίες και δε σε ενδιαφέρουν όπως διαφημίσεις κλπ. Αλλά και πάλι μόνο άμα τα απενεργοποιήσεις τελείως βλέπεις μια κάποια διαφορά, μειώνεται πιο αργά η μπαταρία. Το χω παρατηρήσει κι εγώ. Ναι κι εγώ έτσι το έχω. Απλά στις photos το απανεργοποίησα τελείως καθώς παρατήρησα το battery drain ακόμα κι όταν άνοιγα κάμερα για ένα μικρό διάστημα. Στις υπόλοιπες εφαρμογές το έχω να ενεργοποιείται μόνο κατά την χρήση (π.χ weather / gps) όπως περιγράφεις. Το δε GPS πιο παλιά είχε θέματα. Πλέον νομίζω έχει στρώσει αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά.
Simos805 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά προσωπικά, από το να φοβάμαι μήπως κλείσει το κινητό αν θέλω να βγάλω φωτογραφία, προτιμώ να έχω το location services κλειστό. Το πρόβλημα βρίσκεται καθαρά στo ios. Αλλά η apple έχει σημαντικότερα θέματα ν' ασχοληθεί, όπως τα νέα emojis... Θυμήθηκα πέρσυ που φώναζε όλος ο κόσμος με το ios 10 και το battery drain και στο update η apple ανέφερε 'νέα emojis'. Πραγματικά για γέλια. Ναι κι εγώ έτσι το έχω. Απλά στις photos το απανεργοποίησα τελείως καθώς παρατήρησα το battery drain ακόμα κι όταν άνοιγα κάμερα για ένα μικρό διάστημα. Στις υπόλοιπες εφαρμογές το έχω να ενεργοποιείται μόνο κατά την χρήση (π.χ weather / gps) όπως περιγράφεις. Το δε GPS πιο παλιά είχε θέματα. Πλέον νομίζω έχει στρώσει αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά. Εγώ προτιμώ να έχω όλες τις λειτουργίες που θέλω ενεργοποιημένες και να κρατάω μαζί μου powerbank. Αλλά ρε συ ξεφτήλα να έχασε τόσο πολύ την διάρκεια της μπαταρίας... από 8 ώρες περίπου πυ μου έβγαζε εμένα χρήση (δεν μιλάω για αναμονή) να μου βγάζει τώρα με την ίδια χρήση 3-4 ώρες... αν είναι δυνατόν... Χθες έγινε και άλλο κουλό, ήταν 28% η μπαταρία και είχε μείνει εκεί για πολύ ώρα, και μετά ξαφνικά έπεσε στο 18%....... πράγμα που δεν μου το έχει ξανακάνει ποτέ! Και εννοείται η μπαταρία είναι σε άψογη κατάσταση, πριν 2 μήνες έκανα έλεγχο στην iSystem... 1
TEOKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ρυθμίσεις - Απόρρητο -Υπηρεσίες τοποθεσίας -Υπηρεσίες συστήματος- Σημαντικές τοποθεσίας το κλείνεις...... και βελτιώνεται λίγο η μπαταρία από όσο έχω προλάβει να τσεκάρω. ( πάντως έχει φάση. Στους servers της apple καταγράφονται που είσαι κάθε στιγμή,εκεί το είδα. Η σφραγίδα του Παίσιου αχαχα! )
gRim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ρυθμίσεις - Απόρρητο -Υπηρεσίες τοποθεσίας -Υπηρεσίες συστήματος- Σημαντικές τοποθεσίας το κλείνεις...... και βελτιώνεται λίγο η μπαταρία από όσο έχω προλάβει να τσεκάρω. ( πάντως έχει φάση. Στους servers της apple καταγράφονται που είσαι κάθε στιγμή,εκεί το είδα. Η σφραγίδα του Παίσιου αχαχα! ) Δεν καταγράφονται αυτά τα δεδομένα στους servers μην ανυσηχείς. Ούτε στο backup δεν βρίσκονται παρά μόνο στην συσκευή και χάνονται εάν κάνεις restore.
mistr4l Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ προτιμώ να έχω όλες τις λειτουργίες που θέλω ενεργοποιημένες και να κρατάω μαζί μου powerbank. Αλλά ρε συ ξεφτήλα να έχασε τόσο πολύ την διάρκεια της μπαταρίας... από 8 ώρες περίπου πυ μου έβγαζε εμένα χρήση (δεν μιλάω για αναμονή) να μου βγάζει τώρα με την ίδια χρήση 3-4 ώρες... αν είναι δυνατόν... Χθες έγινε και άλλο κουλό, ήταν 28% η μπαταρία και είχε μείνει εκεί για πολύ ώρα, και μετά ξαφνικά έπεσε στο 18%....... πράγμα που δεν μου το έχει ξανακάνει ποτέ! Και εννοείται η μπαταρία είναι σε άψογη κατάσταση, πριν 2 μήνες έκανα έλεγχο στην iSystem... Αυτά που αναφέρεις είναι το κλασσικό θέμα του battery drain. Τόσα παράπονα, κανείς δεν ενδιαφέρεται να το λύσει πρόβλημα, το οποίο προφανώς και βρίσκεται στο ios. Το μόνο ανησυχητικό για εμένα είναι πως το βιώνεις κι εσύ στο 7άρι. Στο δικό μου το είχα πάρει απόφαση πως απλά υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ ios και iphone 6 που προκαλεί το drain σε ορισμένες εφαρμογές. Αν τώρα το κάνει και στο 7άρι, τί να πω... Προσωπικά πάντως δεν έχω βάλει ακόμα το ios 11.
Makis38 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τουλάχιστον το βράδυ σε idle κατάσταση, σε SE, εκεί όπου έχανε κανά 10% χωρίς να το αγγίζεις, τώρα δεν χάνει απολύτως τίποτε με την 11.1.
Pantelispt98 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 iPhone 5s με 11.1.1 φρέσκο και πριν λίγο που το έβαλα για φόρτιση έκανε τον ήχο ότι φορτίζει και έδειχνε και το σημαδάκι στην μπαταρία αλλά το κινητό δεν φόρτιζε....έχεις κανείς άποψη;;
greg4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Σε 8 plus πάντως μου βγάζει 2-3 μέρες με 3g και location ανοιχτά... Με 11.1 έκδοση. @pantelipt χρησιμποιείς αυθεντικό καλώδιο;
vargas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Κ γω βλέπω ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα με την μπαταρία . Σε 6s είδα τεράστια διαφορά . Επίσης δυο εφαρμογές που πραγματικά πρέπει να σβήσετε είναι το fb κ το YouTube . Χρησιμοποιήστε τον safari γι αυτά κ θα δείτε ποσό θα βελτιωθεί η μπαταρία
Simos805 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Κ γω βλέπω ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα με την μπαταρία . Σε 6s είδα τεράστια διαφορά . Επίσης δυο εφαρμογές που πραγματικά πρέπει να σβήσετε είναι το fb κ το YouTube . Χρησιμοποιήστε τον safari γι αυτά κ θα δείτε ποσό θα βελτιωθεί η μπαταρίαΘυσιάζεις όμως κατά πολύ την εμπειρία χρήσης αν μπαίνεις από το Safari, και ειδικά στο youtube χάνεις τρομερά ποιότητα μιας και από safari ούτε 720 δεν παίζει τα βίντεο.... δεν αξίζει..
AggelosTz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κ γω βλέπω ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα με την μπαταρία . Σε 6s είδα τεράστια διαφορά . Επίσης δυο εφαρμογές που πραγματικά πρέπει να σβήσετε είναι το fb κ το YouTube . Χρησιμοποιήστε τον safari γι αυτά κ θα δείτε ποσό θα βελτιωθεί η μπαταρία Έσβησα το YT όταν κατάλαβα ότι έτρωγε ...30% μπαταρία για την πλάκα και είδα τεράστια διαφορά στην αυτονομία της μπαταρίας στο 5s που έχω . Με την 11.1.1 σκέφτομαι επιτέλους να την περάσω στο 5ς εφόσον έχουν διορθωθεί αρκετά τα προβλήματα. Τώρα έχω ακόμα την 10.3.3. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2017 από AggelosTz
Pantelispt98 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Σε 8 plus πάντως μου βγάζει 2-3 μέρες με 3g και location ανοιχτά...Με 11.1 έκδοση. @pantelipt χρησιμποιείς αυθεντικό καλώδιο; Χρησιμοποιώ τον αυθεντικό που ήρθε μαζί με το κουτί,αλλά το έψαξα λίγο και το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα σε 5s.
Ελλεν Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια απορία. Έχω το 6s και μου ήρθε και μένα η ενημέρωση. Με τα πολλά με τα λίγα την έκανα. Και ξαφνικά έχω παράδοση μηνυμάτων! Δεν έχω πάντα αλλά μερικές φορές έρχεται ένα παράξενο μήνυμα αλλά το οποίο είναι η παράδοση μηνύματος ουσιαστικά! Το πρόσθεσαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα