TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Για να δούμε θα διορθώσει τα όποια προβλήματα μπαταρίας και όχι μόνο...
firepc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 προβληματα μπαταριας; Ποιο iphone/ipad εχεις;
TEOKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τώρα στην οικογένεια 2 iphone se kai ipad air 2 στην 11.0.3 και πριν κάμποσες μέρες 7 plus στην 11.0.2 . Όλα με το που άγγιξαν την 11 είχαν drain λίγο-πολύ 1
TEOKOS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σε 11.1 ακόμη χειρότερη η μπαταρία , ρε δεν μας... ασταδιάλα ( με τις περισσότερες υπηρεσίες κλειστές)
firepc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 μαλλον κοιτανε για τα ipad pro και τα νεα iphone να ειναι καλα και για τα αλλα δεν τους πολυνοιαζει 1
Simos805 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά έχω το iPhone 7 Plus. Αρχικά με το iOS 10 μέχρι το iOS 10.3.1 η διάρκεια της μπαταρίας ήταν πολύ καλή (γύρο στις 6-8 ώρες "χρήσης" με την χρήση που κάνω). Από την 10.3.2 μέχρι άρχισε να αδειάζει λίγο γρηγορότερα με την ίδια χρήση, και από όταν έβαλα το iOS 11 μέχρι και το 11.0.3 η διάρκεια κειώθηκε πολύ, γύρο στις 3-5 ώρες "Χρήση" με την ίδια χρήση πάντα κθημερινά. Έβαλα προχθές το iOS 11.1, και είχα χαρεί διότι οι περισσότεροι έλεγαν από τις beta ότι διορθώνεται το θέμα με την μπαταρία κλπ, αλλά ακόμα μέχρι και σήμερα δεν έχω παρατηρήσει διαφορά, στα ίδια χάλια είναι... Ξέρει κανεις τι γίνεται?? Θα διορθωθεί ποτε αυτό το θεμα?? iPhone 7 Plus και να βγάζει 3-4 ώρες Χρήσης ενώ με την ίδια χρήση έβγαζε 7-8 ώρες είναη αδιανόητο!!!
darklordvader77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε Restore απο iTunes και όταν τελειώσει κανε επαναφορά το Backup σου. Δωστου 3-4 μέρες επειτα να "στρώσει" και θα δεις 2
Simos805 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε Restore απο iTunes και όταν τελειώσει κανε επαναφορά το Backup σου. Δωστου 3-4 μέρες επειτα να "στρώσει" και θα δεις Θα το δοκιμάσω, πάντως και τώρα την 11.1 μέσω iTunes την έκανα, απλά όχι με restore. Να προτιμίσω restore από DFU λες ή απλό restore?
darklordvader77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Απλό Restore.. γενικα μεγαλες εκδόσεις (απο ios 10 σε 11 πχ) το Restore ειναι προτιμοτερο απ το OTA μιας και "καθεται" καλυτερα στη συσκευη.
dimips Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Και το 11.2 που έβαλα εγώ τη Beta η μπαταρία κατεβαίνει πάλι αρκετά γρήγορα. Το σπαστικό είναι το stuttering όταν το ξεκλειδώνω ή πηγαίνω στα widgets. (iphone SE)
Simos805 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Απλό Restore.. γενικα μεγαλες εκδόσεις (απο ios 10 σε 11 πχ) το Restore ειναι προτιμοτερο απ το OTA μιας και "καθεται" καλυτερα στη συσκευη.Ναι εγώ την 11 με restore την πέρασα και πρόλα αυτά είχα το θέμα με την μπαταρία, και το έχω ακόμα και τώρα στην 11.1 παρόλο που την πέρασα μέσω iTunes...Και το 11.2 που έβαλα εγώ τη Beta η μπαταρία κατεβαίνει πάλι αρκετά γρήγορα. Το σπαστικό είναι το stuttering όταν το ξεκλειδώνω ή πηγαίνω στα widgets. (iphone SE)Κάποιοι που έβαλαν την 11.2 λένε πως τα πάει καλύτερα με την μπαταρία ακόμα και από την 11.1 για την οποία επίσης έλεγαν ότι σε αυτούς πάει καλύτερα από την 11.0.3.
mistr4l Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά έχω το 6άρι. Από την ver. 10 και μετά είχα όλα τα θέματα που αναφέροντια με την μπαταρία. Ούτε restore ούτε τίποτα δεν έχει διορθώσει το θέμα. Σε αντίθεση με όσα γράφονται, το πρόβλημα δεν είναι με την μπαταρία του κινητού. Αυτό, διότι σε απλή χρήση (τηλέφωνα, μουσική, internet) δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά από ψάξιμο και προσωπική έρευνα, παρατήρησα πως το πρόβλημα σχετίζεται με την χρήση του GPS και γενικότερα του location services. Ειδικότερα λοιπόν, σε χρήση κάμερας κι οποιονδήποτε app απαιτούν location ενεργοποιημένο παρατηρείται το φαινόμενο του 'απότομου' drain (από 80% σε 40% για παράδειγμα). Το πρόβλημα είναι πιο έντονο όταν η μπαταρία είναι κοντά στο 40%. Αν μάλιστα πέσει κάτω από 40%, τότε το κινητό μπορεί και να κλείσει αν γίνει χρήση τέτοιων εφαρμογών. Τρόπος αντιμετώπισης? Ο προφανής. Κλείσιμο location services κι ό,τι άλλο είναι περιττό που σχετίζεται με 'τοποθεσίες' από διάφορα apps. Δεν ξέρω αν κάτι αντίστοιχο συμβαίνει πλέον και στα 7 / se κλπ, πάντως θεωρώ πως το πρόβλημα πλέον δεν αντιμετωπίζεται ούτε με restore ούτε με τπτ άλλο ούτε και προφανώς έχουν πρόβλημα οι μπαταρίες των iphones. Κάτι συμβαίνει στην λειτουργία του ios το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει τις συσκευές. Τα παραπάνω αφορούν προσωπικές απόψεις και δικά μου συμπεράσματα μετά από εξονυχιστικά τεστ με το κινητό μου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να γενικεύσω, αλλά ίσως αποτελεί ένα σημείο εκκίνησης για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα με οποιοδήποτε iphone (προφανώς από 5s και μετά).
kalogero Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εγώ παιδιά με 7+ είδα μια μικρή διαφορά προς το χειρότερο με το 11 .. αλλά όχι κάτι ενοχλητικό ..
Simos805 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά έχω το 6άρι. Από την ver. 10 και μετά είχα όλα τα θέματα που αναφέροντια με την μπαταρία. Ούτε restore ούτε τίποτα δεν έχει διορθώσει το θέμα. Σε αντίθεση με όσα γράφονται, το πρόβλημα δεν είναι με την μπαταρία του κινητού. Αυτό, διότι σε απλή χρήση (τηλέφωνα, μουσική, internet) δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά από ψάξιμο και προσωπική έρευνα, παρατήρησα πως το πρόβλημα σχετίζεται με την χρήση του GPS και γενικότερα του location services. Ειδικότερα λοιπόν, σε χρήση κάμερας κι οποιονδήποτε app απαιτούν location ενεργοποιημένο παρατηρείται το φαινόμενο του 'απότομου' drain (από 80% σε 40% για παράδειγμα). Το πρόβλημα είναι πιο έντονο όταν η μπαταρία είναι κοντά στο 40%. Αν μάλιστα πέσει κάτω από 40%, τότε το κινητό μπορεί και να κλείσει αν γίνει χρήση τέτοιων εφαρμογών. Τρόπος αντιμετώπισης? Ο προφανής. Κλείσιμο location services κι ό,τι άλλο είναι περιττό που σχετίζεται με 'τοποθεσίες' από διάφορα apps. Δεν ξέρω αν κάτι αντίστοιχο συμβαίνει πλέον και στα 7 / se κλπ, πάντως θεωρώ πως το πρόβλημα πλέον δεν αντιμετωπίζεται ούτε με restore ούτε με τπτ άλλο ούτε και προφανώς έχουν πρόβλημα οι μπαταρίες των iphones. Κάτι συμβαίνει στην λειτουργία του ios το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει τις συσκευές. Τα παραπάνω αφορούν προσωπικές απόψεις και δικά μου συμπεράσματα μετά από εξονυχιστικά τεστ με το κινητό μου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να γενικεύσω, αλλά ίσως αποτελεί ένα σημείο εκκίνησης για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα με οποιοδήποτε iphone (προφανώς από 5s και μετά). Το να κλείσεις τα location όμως δεν είναι λύση... θέλω να πω αμα ειναι να τα κλείνουμε όλα τότε τι το έχουμε το iPhone... Στην κάμερα πχ εγώ θέλω να κρατάει την τοποθεσία στις γωτογραφίες πυ τραβάω όπως και σε άλλες εφαρμογές. Ελπίζουμε στην 11.2 (ή και νωρείτερα σε καμιά 11.1.1) η apple να το λύσει οριστικά αυτό το πρόβλημα!!!!! ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα