Προς το περιεχόμενο

PLEXTOR 708A

andreas50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά ' date='Θάθελα γνώμες-απόψεις για το PLEXTOR 708A.

...Τέλος πάντων... ΚΑΙΕΙ ? ή ...σε ...Καίει !

Ευχαριστώ και Καλό "Κάψιμο'' χωρίς φωτιές γι'αυτούς που τόχουν.

Αndreas50

Είναι πολύ καλό ποιοτικά αλλά δεν συμφαίρει.

Καλύτερα ένα NEC/Pioneer/TEAC 8x+/- αντί για μόνο +.!

Δημοσ.

Eida shmera thn ekswterikh ekdosh tou dvdr ths plextor 708u me xrhsh USB 2.0 kai parathrhsa oti ola ta media pou vazeis mesa sou epitrepei na grapseis kai se 8x :shock: to exei dokimasei kaneis , na grapsei dhladh se 8x +,- R; Elpizw na mhn to 8x to grafei se 1x...

Δημοσ.

ego file to eho 2 mines peripou eho grapsei kammia 100aria DVD kai toulahiston alla tosa CD kai se ola apsogo kai sta noname media. pantos kata tin gnomi mou kai opos eipe kai kapoios allos poio "pano" kalitera na perimenis 8x -/+ :D

Δημοσ.

Εχμ... :( Το πήρα & γω στις 17/2/04 & το έβαλα στη θέση του CD-RW Plextor Premium 52x. Mέσα σε 4 μέρες έγραψα 5 DVDs & κανά 6 cd-r μουσικής. Όλα άψογα! Μέχρι χτες το βράδυ που πήγα να κάψω cd Μουσικής. Πολύ απλά δεν το έγραφε! Μάλιστα, ότι cd ή DVD & να έβαζες δεν το διάβαζε! Όπως καταλαβαίνεται έπεσα ΠΑΛΙ σε ελλατωματικό κομμάτι. Τα ίδια ακριβώς είχαν γίνει & με το Premium που είχα πάρει το καλοκαίρι. Παρόλαυτα η Plextor μέσα σε 15 μέρες μου είχε στείλει καινούργιο. Ωστόσο, δε ξέρω ρε παιδιά, ίσως να είναι τυχαίο που έγιναν και τα δύο με την ίδια εταιρία, αλλά την επόμενη φορά θα το ψάξω πολύ περισσότερο το θέμα αγοράς αφήνοντας τελευταία την Plextor. Το 1ο cd-r που είχα ήταν το Plextor Plexwriter στα 16x. Αυτό το χρησιμοποιώ έως τώρα & δεν μου έχει κάψει ένα cd τόσα χρόνια! :D Γι' αυτό είχα κολλήσει στην Plextor, καιρός να κοιτάξω & αλλού.

Δημοσ.

allos enas katoxos tou fantastikou dvd-r

poly poly eyxaristimenos

oute ena kameno dvd

cd den exo grapsei oute ena mias k exo plextor cd-r

to sinisto anepifilakta dioti einai axiopisto axizei gia tin timh tou k exei 2 xronia eggyhsh on site pou ayto kanei pio eykolh tin allagh dioti stelneis apla ton kodiko tou stin etaireia.den xreiazetai na to dineis se magazi pou to agorases k na sto allazoun aytoi

se 4 meres max exeis kainourgio piso

PLEXTOR RULEZZZZ FOR EVER GUYS :))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...