andreas50 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά ,Θάθελα γνώμες-απόψεις για το PLEXTOR 708A. ...Τέλος πάντων... ΚΑΙΕΙ ? ή ...σε ...Καίει ! Ευχαριστώ και Καλό "Κάψιμο'' χωρίς φωτιές γι'αυτούς που τόχουν. Αndreas50
JoKo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Εγώ το έχω και είμαι υπερ-ευχαριστημένος... Μέχρι τώρα (~2 μήνες) δεν μου έχει κάψει κανένα CD ή DVD... Δεν το ψιλοζορίζω βέβαια, αλλά μέχρι τώρα έχει αποδώσει τα μέγιστα. Βέβαια, θα σε συμβούλευα να περιμένεις για το επόμενο μοντέλο για να υποστηρίζει και εγγραφή 8x DVD-R (αν και εγώ προτιμώ το φορμά DVD+R ).
Dreamstorm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 kanena ma kanena provlima, den mou exei kapsei pote kati.mia xara einai,elpizo na sinexisei etsi.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Αστερι!!!!!Για ..ζορισμα σε 20 ωρες 55 dvd ειναι πολλα??? :?: :?: :?:
dk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Παρτο με κλειστα ματια, σου μιλαει ενας καμένος από ΝΕC
accipio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν, εμένα μου χάλασε στον ενάμιση μήνα, μετά από καμιά 20αριά εγγραφές dvd και καμιά 10αριά εγγραφές cd, δε διάβαζε ούτε και έγραφε cd. Βέβαια η Plextor μου το αντικατέστησε με καινούριο. Πάντως και τα δύο, ό,τι έγραψαν, το έγραψαν πολύ καλά και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις εγγραφές που έκανα με αυτό.
Kostas75 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Να ρωτήσω κάτι σημαντικό εδώ στο Forum: To Plextor 708A θα μπορεί να γράφει DVD-9 δισκάκια (όταν βέβαια αυτά αρχίσουν να κυκλοφορούν ευρέως!); Ένας φίλος μου είπε ότι όλα τα DVD+-RW που γράφουν από 8x και πάνω (μίλαγε και για το συγκεκριμένο μιας και το έχει ήδη και αυτός), θα μπορούν να εγγράψουν και DVD-9 δισκάκια εκτός απο τα DVD-5 που γράφουν τώρα. Περιμένω σύντομα απάντηση γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ αυτές τις μέρες και θέλω να ξέρω τι γίνεται με τα DVD-9 (θα μπορώ και να αντιγράψω DVD-Video ταινίες όπως είναι!). Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Να ρωτήσω κάτι σημαντικό εδώ στο Forum:To Plextor 708A θα μπορεί να γράφει DVD-9 δισκάκια (όταν βέβαια αυτά αρχίσουν να κυκλοφορούν ευρέως!); Ένας φίλος μου είπε ότι όλα τα DVD+-RW που γράφουν από 8x και πάνω (μίλαγε και για το συγκεκριμένο μιας και το έχει ήδη και αυτός)' date=' θα μπορούν να εγγράψουν και DVD-9 δισκάκια εκτός απο τα DVD-5 που γράφουν τώρα. Περιμένω σύντομα απάντηση γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ αυτές τις μέρες και θέλω να ξέρω τι γίνεται με τα DVD-9 (θα μπορώ και να αντιγράψω DVD-Video ταινίες όπως είναι!). Ευχαριστώ. [/quote'] Κι εγω καπου το διαβασα αλλα μαλλον χλωμο το βλεπω...Πως θα μας τα ξαναπαρουν ετσι???? :?: :?: :?:
JoKo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Και εγώ διάβασα πως με μια αναβάθμιση του firmware, κάτι μπορεί να γίνει. Αυτό όμως θα το αποφασίσει η Plextor, εκτός και αν βρεθεί τίποτα σπασμένο ...
andreas50 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 AIWA DVD PLAYER : XD-DV480 ...Αν γνωρίζει κανείς τον τρόπο να παίξει SVCD.
JOHNOLE Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Να υπενθυμίσω οτι το PLEXTOR έχει εγγύηση 2 χρόνια!!!
ghortman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Kai allos enas eftixismenos katoxos tou sigkekrimenou montelou... Aksizei ta lefta tou me to parapano... Parto kai tha me thimitheis....( Se fantazomai na vgaineis apo ti Disk Impex avrio kai ksafnika na kontostekesai.... Giorgo!Afto itan... Me thimithikes!Ante kalh agora m8
jpan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Για το AIWA XD-DV480 υπάρχουν κάποια reviews στο http://www.dvdrhelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=915&Search=Searchcomments έχει μερικές πληροφορίες για region free και SVCD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.