Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερη θα ειναι η 5770 φιλε με θετικο κιολας οτι εχει αυτονομη μνημη αρα δεν θα τρωει απο το συστημα και αρνητικο οτι θα εχει μεγαλυτερη καταναλωση το pc... :-)  Α! Και αλλο θετικο οτι ειναι τζαμπα!

Την αγοραζω με 2 ευρω παρα πανω απ οσο θα την παρεις εσυ! :-D

Δημοσ.

Η μέρα με την νύχτα είναι η ενσωματωμένη με την 5770, απλά μη περιμένεις θαύματα με ότι έχει βγει την τελευταία 4ετία.

εεε οχι και η ενσωματομενη να ειναι καλυτερη  απο την 5770 1000 φορες χειροτερη ειναι, απλα ισα ισα για δεις κανενα βιντεακι αντε και κανενα απλο παιχνιδακι σε μετρικα γραφικα να παιξεις αλλα μεχρι εκει 

Δημοσ.

Λοιπόν την έβαλα την κάρτα! 

Πολύ καλή με δεδομένο ότι μου ήρθε τσάμπα! Πλέον μπορώ να παίξω Euro Truck Simulator 2 με αρκετά καλύτερα γραφικά σε σχέση με τα ενσωματωμένα ενώ το Flat Out Ultimate Carnage πλέον παίζει με σχεδόν τέρμα γραφικά τέλεια! Δεν έχω τσεκάρει άλλα παιχνίδια ακόμα αλλά μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ. 

Το σύστημα ως έχει τώρα. Μελλοντικά σκοπεύω να αναβαθμίσω κι άλλο σίγουρα! 

post-458884-0-78468100-1509820866_thumb.png

Δημοσ.

Λοιπόν την έβαλα την κάρτα! 

Πολύ καλή με δεδομένο ότι μου ήρθε τσάμπα! Πλέον μπορώ να παίξω Euro Truck Simulator 2 με αρκετά καλύτερα γραφικά σε σχέση με τα ενσωματωμένα ενώ το Flat Out Ultimate Carnage πλέον παίζει με σχεδόν τέρμα γραφικά τέλεια! Δεν έχω τσεκάρει άλλα παιχνίδια ακόμα αλλά μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ. 

Το σύστημα ως έχει τώρα. Μελλοντικά σκοπεύω να αναβαθμίσω κι άλλο σίγουρα! 

attachicon.gif window2.PNG

Είδες που στο είχα πει ότι θα δεις τεράστια διαφορά; λοιπόν εύχομαι να την χαρείς και να την λιώσεις στα games 

Δημοσ.

Όντως κάνει μεγάλη διαφορά και είναι και κάποιων χρόνων κάρτα! 

Οι καινουριες onboard για τα σημερινα δεδομενα ειναι παρα πολυ καλες, ποιο παλια στο λυκειο θυμαμαι ειχανε παει οι καθηγητες πληροφορικης λονδινο για σεμιναριο και μας ειχανε φερει το δισκακι που ειχανε τραβηξει με την καμερα, ο υπολογιστης ειχε τοσο αρχαια καρτα γραφικων onboard που ουτε μια ταινια δεν μπωρουσε να παιξει κολουσε παρα πολυ σα να επαιζε παιχνιδι, θελω να πω οτι και οι onboard εχουνε καποια εξελιξη καλη στις μερες μας 

Δημοσ.

Αν κανείς δεν ενδιαφέρεται καθόλου για gaming και στήνει υπολογιστή για απλή χρήση αξίζει να σκεφτεί να κάτσει με τα ενσωματωμένα γραφικά και να γλιτώσει αρκετά λεφτά.

Δημοσ.

Αν κανείς δεν ενδιαφέρεται καθόλου για gaming και στήνει υπολογιστή για απλή χρήση αξίζει να σκεφτεί να κάτσει με τα ενσωματωμένα γραφικά και να γλιτώσει αρκετά λεφτά.

Αν δεν ενδιαφέρεται για games, βάζει και λίνουξ μόνο και πάει σφαίρα το μηχάνημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτό γίνεται! Αν δεν χρειάζεσαι προγράμματα που υπάρχουν μόνο για Windows και δεν είσαι εντελώς αρχάριος χρήστης τότε τα Linux είναι καλή ιδέα!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...